Νέα έκδοση για το Creative Suite

Η νέα έκδοση θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τις 23 Σεπτεμβρίου. Μέχρι στιγμής, η Adobe δεν έχει αποκαλύψει πολλά από τα χαρακτηριστικά της νέας πλατφόρμας εργασίας.

Νέα σουίτα εργαλείων από τη Motorola

Το εργαλείο μετάπτωσης δικτύων 11n επιτρέπει στις επιχειρήσεις τη μετάβαση σε υψηλής ανθεκτικότητας και ασφάλειας υποδομή εταιρικής ασύρματης δικτύωσης.

Ημερίδα για την ανάπτυξη των ΣΔΙΤ

Έναν από τους βασικούς υποστηρικτές και χορηγούς της ημερίδας, που θα αναφερθεί στο περιβάλλον που αφορά στην ανάπτυξη των ΣΔΙΤ και πως αυτό έχει διαμορφωθεί στην Ελλάδα, αποτελεί η Aon Hellas.

Και με αγγλικά τα adobe student

Μέχρι σήμερα τα πακέτα STUDENT (που απευθύνονται μόνο σε σπουδαστές δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης) διατίθεντο μόνο με ελληνικό περιβάλλον εργασίας.

Στη Δ.Ε.Θ. η νέα υπηρεσία Hellas SAT net! Home

Η υπηρεσία που ξεκινάει να διατίθεται κατά τη διάρκεια της 73ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ενσωματώνει τη σύγχρονη δορυφορική τεχνολογία του ελληνικού δορυφόρου Hellas-Sat 2 και παρέχει τη δυνατότητα μόνιμης και απεριόριστης πρόσβασης στο διαδίκτυο σε περιοχές όπου δεν υπάρχει επίγεια υποδομή διασύνδεσης ή άλλο τηλεπικοινωνιακό μέσο.

Ημερίδα της Intelli Solutions στις 7 Οκτωβρίου

Η Intelli Solutions διοργανώνει ξανά -λόγω μεγάλης εκδήλωσης ενδιαφέροντος- την ημερίδα με θέμα: “Η Νέα Πρωτοποριακή Μέθοδος Είσπραξης Ανείσπρακτων Οφειλών – To Credit Control σε νέα διάσταση (Νέα υπερσύγχρονη μέθοδος, βασισμένη στην Ευρωπαϊκή Εμπειρία)” στις 7 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Αλέξανδρος.

Ενδυναμώνουν τη συνεργασία τους EMC και MD5

H εταιρεία RSA αποτελεί το τμήμα εφαρμογών Ασφάλειας της EMC και προσεγγίζει το θέμα της ασφάλειας δεδομένων, τοποθετώντας την πληροφορία στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Παράλληλα προφυλάσσει τα δεδομένα και τον εμπιστευτικό τους χαρακτήρα καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

H MD5, σε συνεργασία με το δίκτυο συνεργατών της, θα διαθέτει και θα υποστηρίζει στην Ελλάδα την πλήρη γκάμα εφαρμογών της RSA, δίνοντας λύσεις ασφάλειας στους τομείς Acces Control, Authentication, Credential Management, Data Loss Prevention, Encryption and Key Management, Fraud Prevention, Security Information and Event Management (SIEM).