Η Ευαγγελία Γιαννουλοπούλου στην Compucon

Η Ευαγγελία Γιαννουλοπούλου ανέλαβε καθήκοντα Εσωτερικού Ελέγχου στην Compucon στη θέση του Ευγένιου Καλαϊτζόπουλου.

Ο Χαράλαμπος Φιλαδαρλής νέο εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της Compucon

Τον Χαράλαμπο Φιλαδαρλή εξέλεξε ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του το Δ.Σ. της Compucon, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους Βασίλειου Καφάτου.

Αύξησησ του ποσοστού συμμετοχής της MIG στη SingualLogic

Από το ποσοστό αυτό, το 22,54% αντιστοιχεί σε 9.812.434 μετοχές και δικαιώματα ψήφου της SingularLogic που η MIG κατέχει άμεσα και το 0,97% αντιστοιχεί σε 420.863 δικαιώματα ψήφου που κατέχει έμμεσα μέσω των θυγατρικών της Euroline  A.E.E.X. και Marfin Capital.

Στην Intralot η διαχείριση του στοιχήματος προκαθορισμένης απόδοσης στην Τζαμάικα

Σύμφωνα με την εταιρεία, το συμβόλαιο έχει 10ετή διάρκεια με δυνατότητα επιπλέον ανανεώσεων.

Συγκεκριμένα, η Intralot Jamaica θα αναλάβει την πλήρη διαχείριση του στοιχήματος προκαθορισμένης απόδοσης στην τοπική αγορά, που περιλαμβάνει την παροχή του κεντρικού συστήματος και των τερματικών microLOT, τη διαχείριση κινδύνου και άλλες υποστηρικτικές υπηρεσίες, κατόπιν των σχετικών εγκρίσεων από την Επιτροπή Στοιχημάτων, Παιχνιδιών και Λοταριών (BGLC).

Η Intralot θα εισάγει δύο παιχνίδια στην αγορά της Τζαμάικας σε ένα αρχικό δίκτυο περίπου 500 σημείων πώλησης που αναμένεται να φτάσουν τα 1.000. Τα κέρδη της από τη διαχείριση του έργου αναμένεται να ανέλθουν σε 140 εκατ. δολάρια στη συνολική διάρκεια του συμβολαίου.

Η Qualisys Software αντιπρόσωπος της SugarCRM σε Ελλάδα και Κύπρο

Στόχος της Qualisys Software, όπως υποστηρίζει, είναι να προσφέρει το πλέον εξελιγμένο σύστημα πελατοκεντρικής διαχείρισης.

Παράλληλα, η εταιρεία λανσάρει τη νέα έκδοση SugarCRM 5.1, η οποία περιλαμβάνει:

  • Αυτοματισμούς μάρκετινγκ (Καμπάνιες, eMail, Web-to-Lead, κ.λπ.),
  • αυτοματισμούς πωλήσεων (Διαχείριση Ευκαιριών / Λογαριασμών / Επαφών, Προϋπολογισμούς, Προσφορές και Συμβόλαια),
  • υποστήριξη πελατών (Εισερχόμενα eMail, KnowledgeBase, Self Service Portal),
  • συνεργατικότητα (Διαχείριση eMail, Σύνδεση με MS Office, Υποστήριξη συσκευών Mobile) και
  • πληθώρα αναφορών και στατιστικών.

Η Χ. Θεοδόσης ανέλαβε έργο των ΕΛ.ΤΑ.

Το έργο αφορά την προμήθεια τετρακοσίων τριάντα εννέα (439) Μηχανών Καταμέτρησης και προκηρύχθηκε τον Φεβρουάριο του 2008.

Στον διαγωνισμό είχαν υποβάλλει προσφορά 7 ακόμη εταιρείες. Το συνολικό τίμημα της σύμβασης ανέρχεται στα 470 χιλιάδες ευρώ.

Ο Κ. Κάππος του ΟΤΕ βραβεύεται ως CIO της χρονίας από την Oracle

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι υποψήφιοι για τα βραβεία είναι επιτυχημένοι επαγγελματίες από όλον τον κόσμο, οι οποίοι, αξιοποιώντας την τεχνολογία της Oracle, έχουν διακριθεί σε θέματα ηγεσίας και καινοτομίας.

Με αφορμή τη βράβευση αυτή, ο κ. Κάππος δήλωσε: “Η πραγματική πρόκληση για την ομάδα Πληροφορικής και για έναν CIO στη θέση μου είναι η ενδυνάμωση του μετασχηματισμού της εταιρείας, η συνεισφορά στην μετατροπή των διαθέσιμων δεδομένων σε βαθιά γνώση των αναγκών των πελατών μας, καθώς και στην εξασφάλιση υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης και κατ’ επέκταση πιστότητάς τους”.

Τα Ετήσια Βραβεία του περιοδικού της Oracle διοργανώνονται για 7η συνεχή χρονιά, αναγνωρίζοντας τα επιτεύγματα των επαγγελματιών της πληροφορικής που επιδεικνύουν αξιοσημείωτο όραμα και δέσμευση. Οι υποψήφιοι CIOs επιλέγονται από ομάδα ανώτερων στελεχών της Oracle, ενώ τα υπόλοιπα βραβεία τεχνολογίας επιλέγονται από τη συντακτική ομάδα του περιοδικού. Στα φετινά βραβεία υπάρχουν και 19 κατηγορίες ακόμη, πέρα από την κατηγορία που αφορά στους Γενικούς Διευθυντές Τεχνολογιών Πληροφορικής από πέντε περιοχές του πλανήτη.

Στην “Επιστημονικές Επιχειρήσεις” έργο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Άρτας

Το έργο αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση του εξοπλισμού του κεντρικού συστήματος εξυπηρετητών σε επίπεδο υλικού, λογισμικού και τηλεπικοινωνιών και την σύναψη των απαιτούμενων συμβολαίων τεχνικής υποστήριξης με τον ανάδοχο προμηθευτή.

Στο πλαίσιο του παρόντος υποέργου προβλέπεται επίσης, η ανάπτυξη υπαίθριου δικτύου 12 σταθμών παρακολούθησης. Το συνολικό τίμημα της σύμβασης ανέρχεται στα 303 χιλιάδες ευρώ περιλαμβανομένου ΦΠΑ. Η διάρκεια του έργου είναι τρεις μήνες.