Νέα κρούση στη Yahoo! από τη Microsoft

Ωστόσο, ο Balmer απέκλεισε το ενδεχόμενο της πλήρους εξαγοράς της Yahoo!, αν και η τιμή της μετοχής της έχει σημειώσει 40% πτώση σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Δεκτή έγινε η αίτηση της Λαν-Νετ για υπαγωγή της στο άρθρο 99

Η εταιρεία επισημαίνει πως θα προβεί σε αντίστοιχη ενημέρωση κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Η Uni Systems ανέλαβε έργο για το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας

Το έργο αφορά την υλοποίηση συστήματος προσομοίωσης πλανηταρίου. Ειδικότερα, αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού -τόσο σε hardware όσο και σε software- για τη δημιουργία εργαστηρίων (workstations) ψηφιακών παραγωγών (έξι στο σύνολο), συστήματος αναπαραγωγής 3D αναπαραστάσεων & ειδικών εφέ και ήχου, συστήματος αποτύπωσης και παραγωγής εικόνων, συστήματος αποθήκευσης δεδομένων, δίκτυο οπτικών ινών, σύστημα ηχητικών ηχογραφήσεων, ψηφιακό προκατασκευασμένο υλικό και ένα plotter.

Το λογισμικό που θα χρησιμοποιηθεί είναι της Global Immersion, εταιρεία που εξειδικεύεται στις ψηφιακές παραγωγές και αναπαραστάσεις.

Μάλιστα, το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας είναι το 50ο μόλις ίδρυμα που υλοποιεί το συγκεκριμένο λογισμικό παγκοσμίως.

Εκτός της uni systems, προσφορά είχε καταθέσει αρχικά και η Telmaco.

Το τίμημα του έργου ορίστηκε στα 805.149 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2009.