Όμιλος ΑΝΤ1: Αποχώρησε ο Μίλτος Τριανταφύλλου

Επίσης, σε αυτόν αναφερόταν και οι σχολές δημοσιογραφίας ANT1.  Πρόκειται για ένα από τα πλέον έμπειρα στελέχη στην αγορά, με πολυετή πείρα στο management. Κατά το παρελθόν έχει υπάρξει επιτελικό στέλεχος σημαντικών εταιρειών, όπως η
Vivartia, η Chipita International, η Κraft Hellas και η PepsiCo, όπου και επέδειξε σημαντικά αποτελέσματα. Ακόμη δεν έχει καθοριστεί το επόμενο επαγγελματικό του βήμα

Ο ΣΕΒΠΕ συμμετέχει στη Cebit 2009

Η παραπάνω επιχειρηματική αποστολή εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας ανάπτυξης εξωστρέφειας των μελών με τη στήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ). Η επιχειρηματική αποστολή του ΣΕΠΒΕ θα είναι τριήμερη και θα πραγματοποιηθεί από τις 5-8/3/2009. Στην αποστολή θα συμμετέχουν 30 εταιρείες μέλη του ΣΕΠΒΕ  που ανήκουν στο σύνολο των δραστηριοτήτων του χώρου των ΤΠΕ δηλαδή εταιρείες με δραστηριότητες Hardware, Software, System Integration, τηλεπικοινωνιακών λύσεων, υπηρεσιών υποστήριξης επιχειρηματικών λύσεων καθώς επίσης και εξειδικευμένες εταιρείες κάθετων λύσεων του χώρου.

H EMC βελτιώνει το πρόγραμμα Velocity2 Partner στην περιοχή της ΕΜΕΑ

Η ενίσχυση του Velocity² θα προσφέρει, επίσης, στους συνεργάτες που βρίσκονται στην περιοχή της ΕΜΕΑ ένα βελτιωμένο πρόγραμμα πιστοποίησης, εκτεταμένη εξειδίκευση σε ειδικές εφαρμογές, καθώς κι ένα πλαίσιο απλοποιημένων εφαρμογών (Velocity² Solutions Framework), το οποίο θα τους βοηθήσει να κατανοούν και να παρουσιάζουν τις λύσεις εκείνες που καλύπτουν καλύτερα τις ανάγκες των πελατών τους.

Qualisys Software: Νέα εγκατάσταση MyManager

Με βάση το MyManager Εμπορικό, ο πελάτης με απλές κινήσεις παίρνει συγκεντρωτικές και αναλυτικές αναφορές για το σύνολο των χρεώσεων και των πιστώσεων της επιχείρησης ανά μήνα και προγραμματίζει αντίστοιχα τις πληρωμές και τις εισπράξεις του.

Pylones Hellas: Επέκταση πεδίου πιστοποίησης κατά ISO 9001:2001

Φορέας πιστοποίησης ήταν η TUV Hellas. “Το νέο σύστημα ποιότητας έχει ως κύριους στόχους την παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών, και την ποιοτική εξυπηρέτηση και υποστήριξη των πελατών” δήλωσε ο Εμμανουήλ Νέτος, Γενικός Διευθυντής της Pylones Hellas.

Exodus: Η Appian κορυφαία Enterprise BPM Suite

Η πλατφόρμα Appian Enterprise BPM Suite είναι από τις πλέον φιλικές για τους χρήστες παρέχοντας μέσα από μία σύγχρονη Web 2.0 αρχιτεκτονική, πλούσιες δυνατότητες σχεδιασμού, διαχείρισης και βελτιστοποίησης διαδικασιών καθώς και ισχυρά εργαλεία μοντελοποίησης, προσομοίωσης, παρακολούθησης και αναλυτικού reporting.

H Exodus αντιπροσωπεύει την Appian στην Ελλάδα και την ΝοτιοΑνατολική Ευρώπη. Στο πελατολόγιο της Appian συμπεριλαμβάνονται οι μεγαλύτεροι οργανισμοί παγκοσμίως (World Bank Group, Swiss Reinsurance, Pearson, AXA Investment
Managers, Real Capital, Nokia Siemens Networks, U.S. Food and Drug Administration -FDA, Raytheon, Exelixis, Ameren, Enterprise-Rent-A-Car, U.S Army, κ.α).

CosmoOne: 33% ο μέσος όρος όφελους από τις ηλεκτρονικές δημοπρασίες

Η δημοπρατηθείσα αξία ανέρχεται στα 6.049.387 ευρώ ενώ ο μέσος όρος οφέλους ξεπερνάει το 33%. Στο ίδιο χρονικό διάστημα, διακινήθηκαν μέσω της ηλεκτρονικής αγοράς της CosmoOne αγαθά συνολικής αξίας 36.889.905 ευρώ ενώ ο αριθμός των παραγγελιών ανέρχεται στις 1.467 με μέση αξία παραγγελίας τα 25.146 ευρώ.

H Turkcell ενδιαφέρεται για το 100% της Cosmofon

Παράλληλα, αποφάσισε να προχωρήσει σε δάνειο, ύψους 750 εκατ. δολαρίων, για τη χρηματοδότηση επενδύσεων υποδομής σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας δεύτερης και τρίτης γενεάς. Η Cosmofon αποτελεί θυγατρική του ΟΤΕ στην ΠΓΔΜ, με το μερίδιο ελέγχου στην αγορά της ΠΓΔΜ να ανέρχεται στο 30% και με σύνολο 650.000 συνδρομητών.