Ericsson & CNN: Οι επαγγελματίες απαιτούν βίντεο εν κινήσει

Η αυξανόμενη ανάγκη για ευέλικτες επιλογές προβολής που θα προσαρμόζονται στις μεταβαλλόμενες συνήθειες του τρόπου ζωής, σημαίνει ότι τα κορυφαία στελέχη παρακολουθούν ολοένα και περισσότερο τηλεοπτικό περιεχόμενο σε laptop, επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητές συσκευές.

Ένα άλλο εύρημα της έρευνας, η οποία διεξήχθη σε μέλη του online κοινού του CNN, ήταν ότι περισσότεροι επαγγελματίες ηγέτες από ποτέ μοιράζονται περιεχόμενο βίντεο που έχει δημιουργηθεί από χρήστες. Το 56% όσων ερωτηθέντων διαθέτουν mobile Internet, αποκτούν πρόσβαση σε online περιεχόμενο ενώ βρίσκονται εν κινήσει, για παράδειγμα μέσω μιας κινητής συσκευής ή ενός ασύρματου LAN.

Ακόμα, τα τρία τέταρτα (73%) των παγκόσμιων πολιτών-online θεατών του CNN μοιράζονται περιεχόμενο βίντεο που έχει δημιουργηθεί από χρήστες.

Η Dell εφαρμόζει πρόγραμμα επιβράβευσης συνεργατών στην Ελλάδα

Οι συνεργάτες του καναλιού Tier 2 αγοράζουν προϊόντα Dell βασισμένα σε τεχνολογία Intel, από τους εξουσιοδοτημένους διανομείς Dell. Σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος, οι συνεργάτες που πωλούν προϊόντα Dell επιβραβεύονται με οικονομικά οφέλη ανάλογα με τον όγκο των πωλήσεών τους σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Το πρόγραμμα, με τίτλο Dell PartnerDirect Rewards, δημιουργήθηκε για να αναγνωρίσει τη σημαντική συμβολή των συνεργατών στην ανάπτυξη της πελατειακής βάσης της Dell. Επί του παρόντος, η Dell έχει πάνω από 300 συνεργάτες Tier 2 στην Ελλάδα.

Το Argos Fund αύξησε τη συμμετοχή του στην On Telecoms

Πράγματι υπήρξε μεταβολή στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας, αλλά όχι από την είσοδο νέου επενδυτή. Ως γνωστόν η εταιρεία ανήκει εξ ολοκλήρου στην ON Network Holdings, η οποία έχει έδρα στην Ολλανδία και μέτοχοί της είναι το διεθνές fund Argo Capital Partners και τα διευθυντικά στελέχη της.

Η είδηση αφορούσε την αύξηση της συμμετοχής του Ομίλου Argo Capital Partners από το 52% που διέθετε, σε ποσοστό πάνω από το 60%. Τα νέα κεφάλαια θα βελτιώσουν κατά τι τους οικονομικούς δείκτες και τη ρευστότητα της εταιρείας, χωρίς να μετατίθεται η αναζήτηση επενδυτή για την εταιρεία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο παραμένει ως έχει με τον με τον Κάρολο Γκίκα, ως Διευθύνοντα Σύμβουλο και τον Περικλή Κατσιούλα ως Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο.

Ανακοίνωση της Γερμανός για το τραγικό γεγονός στο κατάστημα του Βύρωνα

Σήμερα, στη μία και μισή, άγνωστοι εισέβαλαν στο κατάστημα Γερμανός, που βρίσκεται στην οδό Κύπρου 102-104 και με την απειλή όπλου ζήτησαν χρήματα. Παρευρισκόμενος πελάτης επιχείρησε να αποτρέψει τη ληστεία. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών.

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, η Αθανασία, που εκείνη την ώρα εργαζόταν στο κατάστημα, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κι έχασε τη μάχη με το θάνατο. Βρισκόμαστε στο πλευρό της οικογένειας της Αθανασίας, συμπαραστεκόμαστε στον πόνο τους και θα τους στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις”.

H Sybase λανσάρει την επόμενη γενιά του analytic server της

Αυτή η τελευταία έκδοση του Sybase IQ είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει σημαντικά ταχύτερη, και περισσότερο ακριβή διαδικασία ανάλυσης και έρχεται για να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ανάγκη για λήψη καλά ενημερωμένων κρίσιμων αποφάσεων βασισμένων σε real-time δεδομένα. O Sybase IQ θα είναι διαθέσιμος στην αγορά από τις 31 Μαρτίου 2009.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατάθεσης προσφορών για την Cosmofon

Η Cosmote αναφέρει σε ανακοίνωσή της πως “εκφράζει την ικανοποίησή της για την ολοκλήρωση της διαδικασίας και τις προσφορές που κατατέθηκαν”, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι θα προβεί σε νέα ανακοίνωση με την υπογραφή της σύμβασης αγοραπωλησίας. Η Cosmofon κατέχει μερίδιο 30% στην αγορά κινητής τηλεφωνίας της ΠΓΔΜ και 650.000 πελάτες.

Δύο προσφορές κατατέθηκαν στο διαγωνισμό της Ν. Αιτωλο- ακαρνανίας

Πρόκειται για το διαγωνισμό με τίτλο “Σύστημα Αυτόματης Ειδοποίησης, Προστασίας, Ανάδειξης και Διαχείρισης Περιβαλλοντικά Ευαίσθητων Περιοχών για τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας”. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 983.273 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.