Ο Χάρης Κωνσταντινίδης στην Adecco Ελλάδος

Ως Team Leader, ο Χάρης Κωνσταντινίδης θα έχει στην ευθύνη του την ομάδα εξειδικευμένων συμβούλων του Τμήματος Στελέχωσης Μόνιμου Προσωπικού του ομίλου Adecco.

Αποχώρησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της SAP

Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν συγκεντρωθεί αρκετά σύννεφα δυσαρέσκειας πάνω από το κεφάλι του από πελάτες και εργαζόμενους λόγω κυρίως της αποτυχίας του να ενισχύσει τα έσοδα της εταιρείας.

Η αποχώρησή του ήρθε σε λιγότερο από ένα χρόνο αφότου ανέλαβε τα καθήκοντα του το Μάιο του 2009. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Bill McDermott και Jim Hagemann Snabe θα αναλάβουν τα καθήκοντα.

Στις 10 Μαρτίου στη Λευκωσία το Cisco Collaboration Summit

To Cisco Collaboration Summit 2010 έχει θέμα «Ένας νέος τρόπος επιχειρείν» (“A new way of doing business”). Στις 10 Μαρτίου, η Cisco και οι Συνεργάτες της θα καλωσορίσουν τους Κύπριους επαγγελματίες και θα τους ενημερώσουν για καινοτόμες τεχνολογίες Συνεργασίας που μεταμορφώνουν τον τρόπο που εργαζόμαστε, όπως Ενοποιημένες Επικοινωνίες, Ψηφιακή Σήμανση, Τεχνολογίες Video, TelePresence.

To Cisco Collaboration Summit 2010 περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις, ανοιχτές συζητήσεις και έκθεση της Cisco και Συνεργατών της. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για τους επαγγελματίες της πληροφορικής. Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.cisco.com.cy/go/cs2010.

Fujitsu & Symantec επεκτείνουν της παγκόσμια στρατηγική συνεργασία τους

Με τη συνεργασία αυτή, η Fujitsu συνδυάζει τα υψηλών επιδόσεων και πλέον αξιόπιστα αποθηκευτικά συστήματα Eternus και τους servers Primergy με τα προϊόντα της Symantec στο χώρο της διαχείρισης data και storage software, συμπεριλαμβανομένων των NetBackup, Backup Exec, Backup Exec System Recovery και Storage Foundation και τις αδιαμφισβήτητες παγκόσμιες λύσεις προστασίας, Symantec Endpoint Protection.

Η Fujitsu και η Symantec, από κοινού θα προσδιορίσουν και προσφέρουν λύσεις ενσωματώνοντας προϊόντα και υπηρεσίες προκειμένου να βοηθήσουν τους πελάτες τους να απλοποιήσουν τη διαχείριση του κέντρου δεδομένων και να χρησιμοποιούν πλήρως τις υπάρχουσες επενδύσεις τους στην Πληροφορική.

Και οι δύο εταιρείες, στοχεύουν να βοηθήσουν ένα ευρύ φάσμα πελατών – από εταιρίες μεσαίου μεγέθους μέχρι μεγάλες επιχειρήσεις – να μειώσουν το κόστος και να ανταποκρίνονται καλύτερα στις διαφορετικές ανάγκες διαχείρισης της πληροφορίας και κινδύνου (risk management).

Η CGSoft παρουσιάζει καινοτόμο λογισμικό στον κλάδο ηλεκτρικής ενέργειας

Η συγκεκριμένη εφαρμογή καλύπτει το σύνολο των αναγκών παρακολούθησης της εισαγωγής ενέργειας, των μετρητών και των καταναλώσεων (ενεργών/αέργων) των πελατών, ενώ παράλληλα ενσωματώνει την τιμολογιακή πολιτική τόσο της ΔΕΗ όσο και του ΔΕΣΜΗΕ, δυνατότητα υπολογισμού και παραγωγής πλήθους αναλυτικών καταστάσεων, τιμολόγηση βάση κλίμακας, επεξεργασία των ιστορικών στοιχείων κ.α.

Συνεργάζεται αμφίδρομα με το υφιστάμενο λογισμικό κάθε επιχείρησης και συνοδεύεται από πλήρη κατάλογο reports με λεπτομερή πληροφόρηση της διοίκησης και των πελατών κάθε εταιρίας, συγκριτικά μοντέλα λύσεων, αναλύσεις κόστους, στατιστικά στοιχεία, δυνατότητα ανάπτυξης πρόσθετων εφαρμογών κλπ.

Η CGSoft LTD είναι Gold Certified ISV Partner της Microsoft, με υπερεικοσαετή παρουσία στον χώρο των εταιρειών σχεδιασμού και παραγωγής επιχειρησιακού λογισμικού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Adaox: Η ESET γίνεται η πρώτη εταιρεία που φτάνει τα 60 βραβεία VB100

Η πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε το Virus Bulletin, τον Φεβρουάριο 2010 διεξήχθη σε πλατφόρμα Novell SUSE Linux Enterprise Server 11, 32-bit.

Το προϊόν της ESET που έλαβε μέρος στην έρευνα ήταν το ESET File Security για Linux  και το οποίο, κατέλαβε την πρώτη θέση στο τεστ «προληπτικής προστασίας», ενώ τα ποσοστά επιτυχίας σε όλες τις κατηγορίες ιών στα οποία υπεβλήθη, άγγιξαν το 100%, προσθέτοντας άλλο ένα βραβείο VB100 στην πλούσια συλλογή της ESET, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο John Hawes του Virus Bulletin.

Η Scicom αντιπρόσωπος της ACL στην Ελλάδα και Κύπρο

H ACL Services Ltd είναι παγκοσμίως ο μεγαλύτερος πάροχος τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται για audit, compliance και risk management από τους επαγγελματίες ελεγκτές, με σκοπό να διασφαλίσουν την αξιόπιστη λειτουργία των επιχειρήσεων τους.

Συνδυάζοντας πρωτοποριακό λογισμικό στο Audit Analytics και επαγγελματική εμπειρία σε υπηρεσίες, οι λύσεις της ACL δίνουν την βεβαιότητα στους ελεγκτές για την αποτελεσματικότητα των εσωτερικών ελέγχων και την ακεραιότητα των συναλλαγών που πραγματοποιούνται από την επιχείρηση.

Σήμερα, η ACL έχει μια σημαντική εγκατεστημένη βάση στην Ελλάδα και μέσω της τεχνολογίας της, βοηθά τους ελεγκτές να διασφαλίσουν ότι η λειτουργία της εταιρείας είναι σύμφωνη με τους κανόνες της επιχείρησης, αλλά και του εξωτερικού περιβάλλοντος, εξασφαλίζει την ελαχιστοποίηση των κινδύνων, τον εντοπισμό πιθανής απάτης, την ενίσχυση της κερδοφορίας και τη βελτίωση της επιχειρηματικής απόδοσης.

Η Vodafone υπογράφει τετραετές συμβόλαιο με την Oracle

Στελέχη της Vodafone ισχυρίζονται πως το εν λόγω συμβόλαιο θα αποφέρει στην Oracle σημαντική μείωση των τηλεπικοινωνιακών εξόδων της λόγω της σταθερής χρέωσης ανά χρήστη που προβλέπεται. Επίσημα η διοίκηση της Vodafone δεν έχει αναφερθεί στο τίμημα του συμβολαίου.