Αύξηση πωλήσεων 14% έως 19% αναμένει η Dell για το 2011

Η εταιρεία αναμένει επίσης αύξηση των λειτουργικών εσόδων 18% έως 23%. Αναλυτές αναμένουν αύξηση των εσόδων κατά 16,3% στα 61,6 δισ. δολάρια.

Η Red Hat και η Cisco επεκτείνουν τη συνεργασία τους στο virtualization

Με αυτήν τη συνεργασία, οι πελάτες των δύο εταιρειών θα μπορούν να έχουν καλύτερες επιδόσεις, μεγαλύτερο έλεγχο του δικτύου, αλλά και μείωση στο κόστος κτήσης και αύξηση στην απόδοση της επένδυσης (ROI) στο datacenter.

Η λύση που προσφέρουν από κοινού η Red Hat και η Cisco θα είναι διαθέσιμη και από τις δύο εταιρείες μέσα στο έτος, ταυτόχρονα με τη διαθεσιμότητα του Red Hat Enterprise Linux 6, ενσωματώνοντας το Red Hat Enterprise Virtualization Hypervisor.

Η Fujitsu Technology Solutions μοναδικός αντιπρόσωπος των Fujitsu Scanners

Έχει παρατηρηθεί προσπάθεια διανομής προϊόντων και προσφοράς υπηρεσιών υποστήριξης από μη εξουσιοδοτημένες εταιρείες από την Fujitsu. Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας στην αποδοχή προσφορών από μη πιστοποιημένες εταιρίες, που δεν είναι συνεργάτες της Fujitsu, και να σας προφυλάξουμε από τον κίνδυνο να προμηθευτείτε προϊόντα και υπηρεσίες που ΔΕΝ έχουν πιστοποιηθεί ποιοτικά και δεν καλύπτονται από τη Fujitsu. Η αποδοχή υπηρεσιών υποστήριξης από άτομα που δεν είναι πιστοποιημένοι τεχνικοί σήμερα από τη Fujitsu θέτει σε κίνδυνο τον πολύτιμο εξοπλισμό σας».

Profile: Συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου

Το εκλεγέν από την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 22ας Ιουνίου 2010, νέο 7μελές Διοικητικό της Συμβούλιο, συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:
1) Χαράλαμπος Στασινόπουλος του Παναγιώτη, Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος.
2) Σπυρίδων Μπαρμπάτος του Αντωνίου-Ιωάννη, Α΄ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., εκτελεστικό μέλος.
3) Κωνσταντίνος Μαντζαβινάτος του Γεωργίου, εκτελεστικό μέλος.
4) Αικατερίνη Φιλιππή του Νικολάου, εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ..
5) Γεώργιος Βλαχόπουλος του Απόστολου, μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ..
6) Αντώνιος Ρούσσος του Αντωνίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. και
7) Εμμανουήλ Τσιριτάκης του Δημητρίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

Regate: Νέα υλοποίηση έργου αυτοματοποίησης πωλήσεων

Η Χρ. Ζησόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε., έχοντας εμπειρία από παλαιότερη λύση φορητής παραγγελιοληψίας, αναζήτησε μια νέα σύγχρονη λύση, η οποία θα είναι συνδρομητική, εύκολη στη χρήση από την ομάδα πωλήσεών της και θα διασυνδέεται πλήρως με το εμπορολογιστικό σύστημα (Eurofasma) της εταιρείας. Κατόπιν αξιολόγησης εναλλακτικών λύσεων, η εταιρεία κατέληξε στο BizeGate On Demand.

Ειδικότερα, έχοντας επιλέξει την έκδοση BizeGate On Demand Base II, η Χρ. Ζησόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε. καλύπτει πλήρως τις ανάγκες όλων των πωλητών της εταιρείας, με δυνατότητες όπως πλήρη ενσωμάτωση της εμπορικής-πιστωτικής πολιτικής για κάθε πελάτη της εταιρείας, φορητή παραγγελιοληψία, διαχείριση πελατολογίου, διαχείριση ατζέντας και δρομολογίων, καρτέλες πελατών (ευρετήρια παραγγελιών, καρτέλες χρεω-πιστώσεων), υποστήριξη GPS, εισπράξεις-ταμείο, υποστήριξη Barcodes, κ.ά. Ο εξοπλισμός που επιλέχθηκε για τους πωλητές της εταιρείας περιλαμβάνει φορητές συσκευές Samsung OMNIA II, με ενσωματωμένο Bluetooth και GPS.

13 προσφορές κατατέθηκαν για το portal του Παν. Πειραιώς

Υπενθυμίζεται πως αρχικά ο διαγωνισμός είχε καταληκτική ημερομηνία υποβολής και αποσφράγισης των προσφορών την 28η  Απριλίου 2010 αλλά ματαιώθηκε. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 65.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.