Τριετής συμφωνία συνεργασίας ανάμεσα σε HP & Avaya

Το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας δεν έχει ακόμα γνωστοποιηθεί, σύμφωνα με πηγές της Wall Street Journal. Η HP θα προσφέρει την αρχιτεκτονική και τις εφαρμογές των λύσεων Aura Unified Communications της Avaya, εφαρμογές για contact centers καθώς και ένα εύρος client εφαρμογών.

SAS: Στους ηγέτες διαχείρισης CRM πολυκαναλικών εκστρατειών

H συγκεκριμένη διάκριση τοποθετεί τη SAS ανάμεσα στους προμηθευτές οι οποίοι, σύμφωνα με την Gartner, “υπερτερούν στην συνολική απόδοση διαχείρισης των εκστρατειών τόσο σε βασικό όσο και σε εξελιγμένο επίπεδο, καθώς και στην ολοκλήρωση με e-marketing. Έχουν υψηλή διορατικότητα, υψηλή αγοραστική διείσδυση, ισχυρή δυναμική στην αγορά και στρατηγικό όραμα για την ανάπτυξη του τομέα της διαχείρισης των εκστρατειών”.

“Πιστεύουμε ότι η τοποθέτηση της SAS στο τεταρτημόριο των ηγετών για τη διαχείριση πολυκαναλικών εκστρατειών αντικατοπτρίζει τη συνεχιζόμενη δέσμευσή μας για την παροχή δυνατοτήτων που ενδιαφέρουν τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που επιδιώκουν να δημιουργήσουν ισχυρές, διαρκείς και κερδοφόρες σχέσεις με τους πελάτες τους”, δηλώνει ο Larry Mosiman, SAS Product Marketing Manager for Customer Intelligence.

Ο ΟΤΕ διεισδύει στη δορυφορική τηλεόραση & την πράσινη ενέργεια

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε την παροχή πάσης φύσεως τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των συνδρομητικών, διαδραστικών κ.λ.π. και μέσω της δορυφορικής μετάδοσης. Επίσης, εγκρίθηκε η είσοδος του Οργανισμού στην “πράσινη ενέργεια” με την ανάπτυξη και διαχείριση συστημάτων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Πιο αναλυτικά, οι αποφάσεις της Γ.Σ. ήταν οι εξής: Τροποποίηση του άρθρου 2 (Σκοπός) του ισχύοντος Καταστατικού της εταιρείας για την επέκταση των δραστηριοτήτων στον τομέα της παροχής τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών υπηρεσιών και οιωνδήποτε σχετικών με αυτές δραστηριοτήτων, καθώς και στον τομέα της “πράσινης ενέργειας”.

Στην Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων του ΟΤΕ, ανακοινώθηκε επίσης ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, κατά την συνεδρίασή του
την 23η Ιουνίου 2010, εξέλεξε ως νέα μη εκτελεστικά μέλη τους κ.κ. Στάθη Ανέστη, Nικόλαο Καραμούζη, Δημήτρη Τζουγανάτο, Βασίλη Φουρλή και Μιχάλη Μπλέτσα σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων, κ.κ. Ι. Αϊβάζη, Χ. Δημητρίου, Λ. Ευαγγελίδη, Κ. Μίχαλου και Ι. Μπενόπουλου, μέχρι τη λήξη της θητείας τους, δηλ. μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση του έτους 2012.

Οι κ.κ. Μιχάλης Μπλέτσας, Βασίλειος Φουρλής και Δημήτριος Τζουγανάτος, ορίσθηκαν ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη, σύμφωνα με το Ν.3016/2002 όπως ισχύει, ως αντικαταστήσαντες τους παραιτηθέντες κ.κ. Μπενόπουλο, Μίχαλο και Ευαγγελίδη, οι οποίοι είχαν ορισθεί από την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 26ης Ιουνίου 2009 ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη.

Γιοβανώφ: Τα κινητά θα αλλάξουν τον κόσμο ακόμα περισσότερο

Η παρουσίαση του κ. Γιοβανώφ με θέμα “m-Gaming: New User Experience & Market Growth Opportunities”  περιέγραψε πως το κινητό τηλέφωνο έχει πραγματώσει τη σύγκλιση του προσωπικού χώρου με το  φυσικό και εικονικό κόσμο, δημιουργώντας τις κατάλληλες προυποθέσεις για μια νέα γενιά παιχνιδιών: «παιχνίδια που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο». Η παρουσίαση έγινε σε συνεργασία με την ερευνήτρια του ΑΙΤ Δρ. Ξένια Ζιούβελου. Στην έκθεση συμμετείχαν ανώτατα στελέχη από όλους τους  Ευρωπαϊκούς οργανισμούς κρατικών τυχερών παιχνιδιών και  συναφείς εταιρείες.

Finvent & Εθνική Asset Management επεκτείνουν την συνεργασία τους

Η Εθνική Asset Management εμπιστεύεται τη Finvent από το 2006 με τη λύση για τη διαχείριση κινδύνων που παρέχει η εταιρεία. Στις αρχές του έτους, οι δύο οργανισμοί ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τη συμφωνία της επέκτασης της χρήσης των λύσεων της Finvent στη Μονάδα Διαχείρισης & Επενδυτικών Συμβουλών Θεσμικών Πελατών της ΑΕΔΑΚ.

Συγκεκριμένα, οι λύσεις front-to-back που επέλεξε η ΑΕΔΑΚ καλύπτουν ολόκληρο το εύρος της καθημερινής ροής εργασιών της μονάδος, από τη ζωντανή εικόνα της αγοράς, μέχρι τη συμφωνία και τη λογιστικοποίηση των συναλλαγών.

Με τον τρόπο αυτό, η Εθνική Asset Management επωφελείται των πλεονεκτημάτων της πλατφόρμας της Finvent, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητά της και παράλληλα μειώνοντας λειτουργικούς και θεσμικούς κινδύνους. Η ολοκλήρωση των εργασιών πραγματοποιήθηκε εντός δεκαπέντε (15) ημερών, με την υποστήριξη και την πλήρη κάλυψη όλων των συμβουλευτικών υπηρεσιών από το πιστοποιημένο και με διεθνή εμπειρία προσωπικό της Finvent.