Η Dell μεγιστοποιεί την απόδοση του HRM και την παραγωγικότητα

Οι λύσεις Flexible Computing της Dell βοηθούν τους πελάτες να απλοποιήσουν τη δυνατότητα διαχείρισης των virtual images, ώστε να έχουν αύξηση της πρόσβασης σε εφαρμογές και της απόδοσης αλλά και αυξημένο έλεγχο  ΙΤ για τη βελτίωση της ασφάλειας. Το χαρτοφυλάκιο λύσεων και υπηρεσιών  Flexible Computing Solutions της Dell επεκτείνει την προσιτότητα των virtual desktops και επικεντρώνεται σε αναλυτικές (granular) επιλογές εφαρμογών και προφίλ.

Περιλαμβάνει τις ακόλουθες λύσεις:
α) Dell Managed Virtual Client: Οι υπηρεσίες διαχείρισης εικονικής επιφάνειας εργασίας της Dell, βελτιστοποιημένες για cloud εφαρμογές, είναι τώρα διαθέσιμες ως μια ολοκληρωμένη λύση από την Dell (μέχρι πρόσφατα προσφέρονταν από την Perot Systems, η οποία είναι πλέον τμήμα της Dell), στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ολλανδία. Ως μέρος της υπηρεσίας, η Dell διαχειρίζεται την υποδομή του data center που παρέχει το virtual desktop. To data center μπορεί να υλοποιηθεί εντός ή εκτός του χώρου του πελάτη, ανάλογα με τις απαιτήσεις,

β) Application και Profile Virtualization: Η Dell επεκτείνει τις δυνατότητες των υπηρεσιών της και εστιάζει στις επιλογές εικονικοποίησης εφαρμογών και προφίλ που αντιμετωπίζουν ειδικές περιπτώσεις χρήσης των πελατών με περισσότερη αναλυτικότητα από ποτέ και

γ) Virtual Remote Desktop: Επιτρέπει στους χρήστες να εργάζονται με ένα εικονικό desktop σε έναν απομακρυσμένο server, με λογισμικό virtualization (VMware View ή Citrix XenDesktop) που μιμείται την εμπειρία ενός τοπικού, desktop υπολογιστή. Για τη λύση Virtual Remote Desktop με την υποστήριξη του Citrix XenDesktop, η Dell παρέχει τώρα end-to-end βελτιστοποιημένη αρχιτεκτονική αναφοράς που χρησιμοποιεί την ισχυρή σχέση μας με τη Microsoft και την τεχνογνωσία σε Server 2008 Hyper-V και στις υποδομές διαχείρισης Microsoft System Center.

Η Cisco παρουσιάζει νέα εργαλεία διαχείρισης της ενέργειας

Η λύση Cisco Home Energy Management περιλαμβάνει έναν Home Energy Controller καθώς και υπηρεσίες Cisco Energy Management οι οποίες, όταν παρέχονται από επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, δίνουν στους καταναλωτές μία γενική εικόνα της κατανάλωσης ενέργειας, αλλά και τη δυνατότητα ευκολότερης διαχείρισης.

Επιπλέον, η Cisco ανακοίνωσε τις ημερομηνίες αναβάθμισης της σειράς Smart Connected Buildings, συμπεριλαμβανομένου και του νέου Cisco Network Building Mediator Manager 6300, που προσφέρει τη δυνατότητα κεντρικής διαχείρισης των παραπάνω λύσεων για επιχειρήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς και τον νέο Cisco Network Builder Mediator 3.1, ο οποίος προσφέρει μεγαλύτερη ολοκλήρωση και εποπτεία της ροής ενέργειας σε κτίρια και συστήματα πληροφορικής.

Οι νέες λύσεις αντιπροσωπεύουν το όραμα της Cisco για μία ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική επικοινωνιών έξυπνου πλέγματος, η οποία θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας να προσφέρουν αξιόπιστα και αποδοτικά ηλεκτρική ενέργεια, από τις εγκαταστάσεις παραγωγής μέχρι τις επιχειρήσεις και τα σπίτια.

Η Byte βραβεύτηκε ως Cisco Commercial / Mid Market Partner of the Year

Η Cisco ανακοίνωσε τις εταιρείες που διακρίθηκαν κατά τη διάρκεια του ετήσιου Συνεδρίου Συνεργατών, που έλαβε χώρα στο San Francisco. Τα Βραβεία Partner Summit της Cisco απονέμονται σε Συνεργάτες της Cisco που διακρίνονται για το υποδειγματικό τους επιχειρηματικό μοντέλο, σε τρία επίπεδα: ανά χώρα, ανά γεωγραφική περιοχή και σε παγκόσμιο επίπεδο. Το βραβείο Cisco Commercial / Μid – Μarket Partner of the Year απονεμήθηκε στην Byte Computer για την περιοχή της Ελλάδας, Κύπρου & Μάλτας.

Η Microsoft βραβεύει την Entersoft

Η εταιρεία βραβεύθηκε ανάμεσα σε μία πλειάδα εταιρειών από όλο τον κόσμο που αποτελούν κορυφαίους συνεργάτες της Microsoft, καθώς προσφέρει προϊόντα με ηγετικά μερίδια στην ελληνική αγορά, βασισμένα στην τεχνολογία της Microsoft.

Ο Αντώνης Κοτζαμανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος, της Entersoft, δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ την Entersoft που επιλέχθηκε στην τιμητική αυτή βράβευση, ως αναγνώριση της τεχνολογικής της πρωτοπορίας και μάλιστα μέσα από ένα πλήθος διεθνών εταιρειών. Η σταθερή μας προσήλωση στην καινοτομία και την άμεση υιοθέτηση όλων των νέων τεχνολογιών της Microsoft συνεχίζεται και φέτος. Είμαστε από τις πρώτες εταιρείες διεθνώς που παρουσίασαν προϊόντα που υποστηρίζουν τα Windows 7 , το Microsoft .Net 4 και τον SQL Server 8 αξιοποιώντας τις πρωτοπόρες τεχνολογίες της Microsoft.»

Τα βραβεία θα απονεμηθούν σε διάφορες κατηγορίες, ενώ οι νικητές έχουν επιλεγεί από 3.000 περίπου εταιρείες παγκοσμίως. Η Entersoft αναγνωρίστηκε ως εταιρεία με τεχνολογική υπεροχή, καινοτομία και άψογη συνεργασία με την Microsoft Ελλάς, κερδίζοντας το βραβείο του «Microsoft Country Partner of the Year».
Το βραβείο αυτό, (Microsoft Partner Award) αναγνωρίζει σε κάθε χώρα, τους συνεργάτες της Microsoft που έχουν επιδείξει επιχειρηματική αριστεία στο να παρέχουν λύσεις της Microsoft σε κοινούς τους πελάτες κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς.

Ο Δημήτρης Κυπαρίσσης νέος Γεν. Διευθ. Διαχείρισης Κινδύνων Τ.Τ.

Ο Δ. Κυπαρίσσης διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τραπεζικό τομέα σε αντίστοιχες θέσεις ευθύνης. Έχει διατελέσει Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στη Millennium Bank (2004-2010) και Βοηθός Γενικός Διευθυντής στην BankΕuropa στην Τουρκία (2002-2004). Συμμετείχε στην ιδρυτική ομάδα της Novabank το 2000 έχοντας ήδη αναλάβει καίριες θέσεις ευθύνης στον τομέα της καταναλωτικής πίστης στη Xiosbank (1993 – 1999) και στην Τράπεζα Πειραιώς (1999-2000).

Πέντε ακόμα νέα στελέχη στο δυναμικό της Thinkdigital

Η Liza Vasileva αναλαμβάνει καθήκοντα Business Development Director Thinkdigital Βουλγαρίας. Ο Sorin Jianu αναλαμβάνει καθήκοντα Country Manager στη Thinkdigital Ρουμανίας και  ο Goran Gorgiev αντίστοιχα καθήκοντα Account Manager. Πρόκειται για καταξιωμένα στελέχη στην τοπική αγορά με πολυετή εμπειρία σε ανάλογες θέσεις. Στο γραφείο της Thinkdigital στην Αθήνα ο Λευτέρης Κυριακίδης προερχόμενος από το Χρυσό Οδηγό, αναλαμβάνει Account Manager υπεύθυνος απευθείας πελατών και η Μαρία Μπάτου Account Executive υπεύθυνη διαφημιστικών Agencies.

Η Vidavo εισέρχεται στο Χρηματιστήριο της Πολωνίας

Στo πλαίσιo του 1ου Greek Day που διοργάνωσε στις 22 Ιουνίου η Guardian Trust Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ από κοινού με το Χρηματιστήριο της Βαρσοβίας, η Vidavo παρουσίασε σε μέλη του Χρηματιστηρίου τις δραστηριότητές της και το πλάνο ανάπτυξής της στην πολωνική αγορά, το οποίο σκοπεύει να χρηματοδοτήσει με την πραγμάτωση αύξησης κεφαλαίου και έκδοσης νέων μετοχών.

Η Vidavo παρουσίασε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της τηλεματικής στην υγεία στην πολωνική επενδυτική κοινότητα αλλά και σε σειρά one to one συναντήσεων με τοπικούς φορείς της αγοράς.

Σύμβουλος της εταιρείας είναι η Guardian Trust Χρηματιστηριακή, η οποία και ενεργεί ως αποκλειστικός IPO Partner του Χρηματιστηρίου της Βαρσοβίας για την Ελλάδα.

Η Διοίκηση της Vidavo σκοπεύει, εφόσον το αποφασίσουν και τα αρμόδια εταιρικά όργανα, υλοποιώντας το σχετικό business plan, να σχεδιάσει την παράλληλη εισαγωγή της (dual listing) στο Χρηματιστήριο της Βαρσοβίας μέχρι τα τέλη του 2010.