PC Systems: Συγκρότηση Δ.Σ. σε σώμα

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η πλήρης σύνθεσης του νέου Δ.Σ. είναι η εξής:
α) Κωνσταντίνος Βουρδάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, Εκτελεστικό Μέλος.
β) Βασίλειος Ορφανός, Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ.
γ) Γεώργιος Λυγεράκης, μη εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ.
δ) Κωσταντίνος Καρακώστας, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ.
ε) Στυλιανός Παμιαδάκης, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

Το άνω Δ.Σ. θα έχει διετή θητεία ήτοι μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση στις 30/6/2012.

Η Αλεξία Ορφανουδάκη Manager της Χρονιάς από το ΕΙΕΠ

 Η εκδήλωση οργανώθηκε για πρώτη φορά και είχε ως στόχο τη διάδοση της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας στην Ελληνική αγορά μέσα από την ανάδειξη καλών πρακτικών μεταξύ μελών και μη μελών του Ινστιτούτου από ανεξάρτητες κριτικές επιτροπές οι οποίες απαρτίστηκαν εθελοντικά από Ακαδημαϊκούς και Στελέχη επιχειρήσεων.

Η Cosmote βραβεύτηκε στα Effie Awards & τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών

Η πρωτότυπη καμπάνια με τους στρατιώτες στο απομακρυσμένο φυλάκιο, ξεχώρισε στην κατηγορία Εταιρική Επικοινωνία για το χιούμορ, την αμεσότητα, την αποτελεσματικότητα και την απήχηση που είχε σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Τη διάκριση, στην ίδια διοργάνωση, “Bronze Effie Award” πήρε και ο συμπαθητικός «φαντάρος» που καθαρίζει πατάτες στο «Όρος Πατάτα» επικοινωνώντας με χιούμορ την οικονομία που προσφέρουν τα συμβόλαια Cosmote (κατηγορία Τηλεπικοινωνίες, Τεχνολογία και άλλα Αναλώσιμα). Και τις δύο καμπάνιες σχεδίασε και υλοποίησε η εταιρεία Bold Ogilvy.

Την πρώτη θέση στην κατηγορία «Ομάδα της Χρονιάς: Εκπαίδευση στην Εξυπηρέτηση Πελατών», κατέλαβε η Cosmote και στην τελετή απονομής των «Εθνικών Βραβείων Εξυπηρέτησης Πελατών 2010», που διοργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών.

Στρατηγική συνεργασία της Zetes-Netwave με την Vocollect

Διαθέτει φωνητικές υπηρεσίες που δημιουργούν ένα hands free περιβάλλον εργασίας στην αποθήκη, σε κέντρα διανομής επιχειρήσεων, στους τομείς του picking, του ανεφοδιασμού, διακίνησης προϊόντων, του κύκλου καταμέτρησης και ελέγχου εγγράφων και διαδικασιών. Οι λύσεις αυτές προσφέρουν 10-25% βελτίωση της παραγωγικότητας, ακρίβεια 99,995%, ικανοποίηση από την παραγωγικότητα του περιβάλλοντος εργασίας και γρήγορη απόσβεση.

Η Cisco παρουσιάζει το πρώτο Business Tablet PC

 Το Cisco Cius, βασιζόμενο στο λειτουργικό σύστημα Android, είναι μία φορητή συσκευή που ζυγίζει 0.52kg και διευρύνει τα οφέλη των εφαρμογών συνεργασίας της Cisco σε μία πολύ ασφαλή, φορητή πλατφόρμα.

Εκτός από την ολοκληρωμένη διαλειτουργικότητα telepresence, το Cisco Cius προσφέρει ροή HD video, καθώς και βίντεο σε πραγματικό χρόνο, συνδιάσκεψη με πολλαπλούς συμμετέχοντες, email, messaging, πλοήγηση και δυνατότητα παραγωγής, μορφοποίησης και διανομής περιεχομένου που είναι αποθηκευμένο τοπικά ή σε κάποιο κεντρικό σημείο στο cloud.

11 προσφορές κατατέθηκαν για τη σχεσιακή βάση δεδομένων της ΔΣΗΕ

Το έργο περιλαμβάνει τα εξής: α) δημιουργία σχεσιακής βάσης δεδομένων της ΔΣΗΕ με ενσωμάτωση των παλαιών υφιστάμενων δεδομένων, ανάπτυξη της βάσης μέσω λογισμικού εφαρμογών (application software) και παράδοσή της σε πλήρη λειτουργία, β) προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού (υλικό, λογισμικό, λειτουργικό, υλοποίηση δικτύου) για τη λειτουργία της βάσης δεδομένων, γ) εκπαίδευση προσωπικού και δ) διετή συντήρηση της βάσης δεδομένων αρχόμενη μετά το πέρας της εξαμηνιαίας περιόδου καλής λειτουργίας.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 130.000 ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.