Winbank Direct από την Τράπεζα Πειραιώς και την OgilvyOne

Συγκεκριμένα, μέσα από το microsite www.winbankdirect.gr που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, οι χρήστες έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να ανοίξουν και να διαμορφώσουν το λογαριασμό τους online. Για την επικοινωνία της winbank Direct, πραγματοποιήθηκε banner καμπάνια με τον ίδιο πρωταγωνιστή, mouse pointer, της ATL επικοινωνίας, δημιουργία της Bold Ogilvy.

Στα synergy banners, για τις ανάγκες των οποίων έγιναν ειδικά γυρίσματα, οι χρήστες μπορούσαν να «παίξουν» με το mouse pointer κάνοντας πράξη το βασικό μήνυμα της καμπάνιας «Το έξυπνο banking είναι εδώ».

DSGI: Επένδυση ύψους 15 εκατ. ευρώ στην ελληνική αγορά

Για το έτος 2009/2010, ο όμιλος κατέγραψε συνολικές πωλήσεις της τάξης των €456.3 εκ. – σε σχέση με €484.104 εκ. το έτος 2008/2019 (μια κάμψη της τάξης του 5.7%).

Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος που υλοποιεί η εταιρία, ήδη έχει προχωρήσει με τη μετατροπή εννέα καταστημάτων Κωτσόβολος σε υπερσύγχρονα καταστήματα, στο μοντέλο του επιτυχημένου καταστήματος Κωτσόβολος στο εμπορικό πάρκο του Διεθνούς Αεροδρομίου, στην Αθήνα. Το πρόγραμμα αυτό συνεχίζεται δυναμικά σήμερα, με μια συνολική επένδυση €15 εκ. που πραγματοποιεί η εταιρεία στην ελληνική αγορά.

Μέρος αυτού του προγράμματος αφορά στη μάρκα Electroworld, για την οποία ξεκινά μια νέα, δυναμική ψηφιακή εποχή. Πιο συγκεκριμένα, η Electroworld, μετατρέπεται σε ένα αποκλειστικά ψηφιακό brand με τεράστια προοπτική, καθώς γίνεται προσβάσιμο σε υπάρχοντες και νέους πελάτες της εταιρείας από όλη την Ελλάδα.

Η Regate υλοποίησε έργο στην χαρτοβιομηχανία Skag

Η SKAG, αναζητώντας  μια νέα σύγχρονη λύση φορητής παραγγελιοληψίας που να διασυνδέεται με το ERP της εταιρείας και να είναι εύκολη στη χρήση από την ομάδα πωλήσεών της, επέλεξε την έκδοση BizeGate On Demand Base II.

Έτσι, οι πωλητές της εταιρείας αποκτούν πλέον αυξημένη παραγωγικότητα και σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού τους, μέσα από ένα φορητό περιβάλλον εργασίας που τους παρέχει on-line ενημέρωση και δυνατότητες όπως πλήρη ενσωμάτωση της εμπορικής-πιστωτικής πολιτικής για κάθε πελάτη της εταιρείας, φορητή παραγγελιοληψία, διαχείριση πελατολογίου, διαχείριση ατζέντας και δρομολογίων, καρτέλες πελατών (ευρετήρια παραγγελιών, καρτέλες χρεω-πιστώσεων), υποστήριξη GPS, εισπράξεις-ταμείο, υποστήριξη Barcodes, κ.ά.

Ο εξοπλισμός που επιλέχθηκε για τους πωλητές της εταιρείας περιλαμβάνει φορητές συσκευές Motorolla MC55, με ενσωματωμένο Bluetooth και GPS.

Η Cognity ολοκλήρωσε έργο για τη δημιουργία ενιαίας εικόνας πελάτη στην Interamerican

Το έργο τέθηκε σε πλήρη εφαρμογή στις αρχές Ιουνίου 2010 και αποτελεί ένα από τα πλέον καινοτόμα έργα για την Ασφαλιστική αγορά της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Στα πλαίσια της πελατοκεντρικής στρατηγικής της Interamerican, κεντρικός στόχος του έργου ήταν η δημιουργία μιας ενιαίας εικόνας πελάτη και η αύξηση της ικανοποίησής του σε κάθε επαφή του με την Interamerican.

Το έργο είναι προς την κατεύθυνση των υψηλών απαιτήσεων διαχείρισης και εξυπηρέτησης πελατών που θέτει το Solvency II. Η Cognity αφού καθάρισε, ομογενοποίησε και εμπλούτισε τα στοιχεία πελατών  της Interamerican, σύνθεσε την ολοκληρωμένη εικόνα πελατών από τα πηγαία συστήματα 10 κλάδων και δημιούργησε μια ενιαία πελατειακή βάση, η οποία εξυπηρετεί πλέον τις διαδικασίες πωλήσεων και εξυπηρέτησης.

Η Onex Hellenic ανέλαβε έργο για λογαριασμό της ΥΠΑ

Συγκεκριμένα, η εν λόγω σύμβαση προβλέπει την προμήθεια τεσσάρων υπερσύγχρονων συσκευών επιλογής βέλτιστου σήματος (Best Signal Selection), απαραίτητες για τις ασφαλές πτήσεις των αεροσκαφών, καθώς επιτρέπουν στους πιλότους την καθαρή -και χωρίς παράσιτα ή παρεμβολές- επικοινωνία με τον πύργο ελέγχου του αερολιμένα και τους ελεγκτές εναερίου κυκλοφορίας.

Αυτό επιτυγχάνεται με την αυτόματη επιλογή πομπού που παρέχει τη βέλτιστη λήψη σήματος, χωρίς να απαιτείται από τους πιλότους η συνεχής εναλλαγή ραδιοσυχνοτήτων. Οι συγκεκριμένες συσκευές χρησιμοποιούνται ήδη με μεγάλη αποτελεσματικότητα στα μεγαλύτερα διεθνή αεροδρόμια του εξωτερικού. Η Onex Hellenic επιλέχθηκε από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας έπειτα από ενδελεχή διαδικασία επιλογής.