Η Χριστίνα Αλεξανδροπούλου στην Adidas Group Greece

Η Χ. Αλεξανδροπούλου διαθέτει εμπειρία στη διαχείριση υπηρεσιών έχοντας εργαστεί σε αντίστοιχες θέσεις σε εταιρίες όπως η Avaya, RGIS και IDC. Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ (Διεθνές Εμπόριο και Marketing) από το πανεπιστήμιο La Verne της Καλιφόρνιας.

Αποσύρθηκε η Dell από τη διεκδίκηση της 3PAR

Βασική αίτια ήταν η νέα πρόταση εξαγοράς της HP, η οποία έφτασε τα 33 δολ. ανά μετοχή, ανεβάζοντας συνολικά την αξία της επιχείρησης στα 2,1 δισ. δολ. Φαίνεται, λοιπόν, πως μπαίνουν τίτλοι τέλους στο σήριαλ της εξαγοράς που κράτησε για σχεδόν δύο εβδομάδες αμείωτο το ενδιαφέρον των επενδυτών και των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Υπενθυμίζουμε πως πρώτη είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την εξαγορά η Dell, καταθέτοντας προσφορά στα 18 δολ. ανά μετοχή.

Η PC Systems πιστοποιήθηκε ISO 27001:2005

Η εν λόγω πιστοποίηση σε συνδυασμό με αυτή του ISO 9001:2008, επιβεβαιώνουν ότι η υψηλή και σταθερή ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών αποτελεί μια από τις βασικές αξίες της λειτουργίας της εταιρείας.

Η PC Systems προσπαθεί συνεχώς να εξασφαλίζει τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της, μέσα από μία συνεχή προσπάθεια αξιολόγησης και βελτίωσης των υπηρεσιών, όσον αφορά στην καινοτομία, τα ποιοτικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά, την ταχύτητα υλοποίησης, το επίπεδο εξυπηρέτησης και τώρα την ασφάλεια δεδομένων.

CA Technologies: Νέες λύσεις στη διαχείριση βάσεων

Οι νέες δυνατότητες για τη διαχείριση της απόδοσης των βάσεων δεδομένων (database performance management), τη διαχείριση βάσεων δεδομένων (database administration) και την αυτοματοποίηση διαδικασιών database backup και recovery έχουν ως στόχο τη μείωση του κόστους και του φόρτου εργασίας συντήρησης περιβαλλόντων DB2 σε z/OS. Επιπλέον, η νέα έκδοση του CA Mainframe Software Manager (CA MSM) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξοικονόμηση χρόνου και τη μείωση των σφαλμάτων.

Ψηφιακή Ελλάδα 2020: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Παράλληλα, αναρτήθηκαν για δημόσια διαβούλευση στο διαδίκτυο το κείμενο της Πολιτικής Πρότασης καθώς και το Επιχειρησιακό Σχέδιο του Φόρουμ. Η Ψηφιακή Ελλάδα 2020 ξεκινάει τις εργασίες με τις εξής ομάδες/θεματικές ενότητες: α) Δημόσια Διοίκηση και κοινωνία, β) eΕπιχειρηματικότητα, γ) Παιδεία – Καινοτομία – Έρευνα, δ) Ηλεκτρονική Ενσωμάτωση και Ψηφιακός Αλφαβητισμός, ε) Εμπιστοσύνη και ασφάλεια, στ) Διαλειτουργικότητα, Ελεύθερο Λογισμικό/ Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ), ζ) Ανοικτό Περιεχομένο και Δεδομένα και η) Δίκτυα πρόσβασης νέας γενιάς.

Κάθε Ομάδα θα διαθέτει ένα Συντονιστή και έναν Τεχνικό Υπεύθυνο (Rapporteur), τα καθήκοντα και οι αρμοδιότητες των οποίων περιγράφονται στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως τις 19/9/2010 στη διεύθυνση apps.gov.gr/digi2020/app/.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να διαβάσουν και να σχολιάσουν τα κείμενα της Πολιτικής Πρότασης και του Επιχειρησιακού Σχεδίου, όπως αυτά διαμορφώθηκαν από τις μέχρι σήμερα συνεδριάσεις της Οργανωτικής Επιτροπής. Τα δύο κείμενα της δημόσιας διαβούλευσης είναι διαθέσιμα στις διευθύνσεις www.co-ment.net/text/2547/ και www.co-ment.net/text/2546/.

Η Atos Origin ανέλαβε έργο πληροφορικής για τη T-Mobile

Η T-Mobile θα αξιοποιήσει την υποστήριξη της Atos Origin για αυξημένη ευελιξία και μείωση του κόστους. Η σύμβαση έχει πενταετή διάρκεια. Η σύμβαση μεταξύ της T-Mobile και της Atos Origin αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης συμφωνίας για την ανάθεση υπηρεσιών πληροφορικής μεταξύ των δύο εταιρειών, βάσει της οποίας η Atos Origin είναι υπεύθυνη για την Τιμολόγηση Λιανικής, δηλαδή για τη διαδικασία τιμολόγησης των χιλιάδων ιδιωτών και εταιρικών πελατών της T-Mobile.

Ο πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής θα εργαστεί επιπλέον πάνω στην Εταιρική Ολοκλήρωση, ώστε να επιτευχθεί καλύτερη συμφωνία με τα συστήματα του παρόχου υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας.