Ρωγμές στο iPhone 4

Δυστυχώς, η αγάπη της Apple για το γυαλί, κάτι που μπορεί εύκολα να διαπιστώσει ο καθένας αν επισκεφθεί ένα Apple Store, οδήγησε την εταιρεία να χρησιμοποιήσει αυτό το υλικό για τις δύο όψεις του νέου iPhone.

Ωστόσο, το αισθητικό αποτέλεσμα δεν ήταν αρκετό για να κατευνάσει τον εκνευρισμό κάποιων χρηστών, οι οποίοι είδαν ραγίσματα στις συσκευές τους, όταν χρησιμοποίησαν κάποιες θήκες τρίτων κατασκευαστών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα ραγίσματα επηρεάζουν μόνο αισθητικά το iPhone, χωρίς να δημιουργούν πρόβλημα στη λειτουργία του.

Σε πανευρωπαϊκή προσπάθεια μείωσης κατανάλωσης ενέργειας συμμετέχει ο ΟΤΕ

Συνολικά, οι εταιρείες που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αυτή εξυπηρετούν 65 εκατομμύρια ευρυζωνικές γραμμές στην ΕΕ (72% του συνόλου των ευρυζωνικών γραμμών στην ΕΕ). Η μείωση των Αερίων του Θερμοκηπίου που παράγονται από τον τομέα των Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής είναι ένας από τους κύριους στόχους της Ψηφιακής Στρατηγικής της Ευρώπης, που υιοθέτησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τον Μάιο του 2010.

Δεν προλαβαίνει το Meego της Χριστουγεννιάτικη αγορά

Το MeeGO είναι ένα Linux based λειτουργικό σύστημα για smartphones, το οποίο η Intel αναπτύσσει από κοινού με τη Nokia.

Η απουσία MeeGo συσκευών είναι μια ευκαιρία για τη Microsoft, η οποία τις επόμενες μέρες αναμένεται να παρουσιάσει τα Windows Phone 7, προκειμένου να κερδίσει μερίδιο αγοράς με ευκολότερο ανταγωνισμό.

Master Certificate in Project Management

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 60 ωρών, γίνεται κάθε Δευτέρα απόγευμα (17:30 – 21:30) για 15 εβδομάδες και η έναρξη είναι στις 25/10/2010 με δυνατότητα ΝΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ!!! (τηλ. 213-04.24.906, www.12pm.biz).

Ευκολότερη ενοποίηση πληροφοριακών πόρων από την HP

Η νέα λύση HP StorageWorks P9500 Disk Array επιτρέπει τη διαχείριση μεγαλύτερου όγκου δεδομένων ανά administrator, ενώ παράλληλα, σύμφωνα με την HP,  διπλασιάζει την ενεργειακή αποδοτικότητα και μειώνει στο μισό τον απαιτούμενο χώρο στο πλαίσιο ενός data center.

Για τα συστήματα HP Integrity, το αναβαθμισμένο λειτουργικό σύστημα HP-UX 11i v3 και οι βελτιωμένες λύσεις λογισμικού της οικογένειας HP Serviceguard στοχεύουν στην απλοποίηση των κρίσιμων πληροφοριακών λειτουργιών. Σύμφωνα με την HP, με τη νέα λύση λογισμικού HP Serviceguard Extension for Oracle e-Business Suite, επιτυγχάνεται αυτοματοποίηση των ρυθμίσεων του συστήματος σε ποσοστό μέχρι 93%. Επίσης, επιτυγχάνεται η επιτάχυνση της μετάβασης από συστήματα IBM AIX σε συστήματα HP Integrity. Το νέο HP-UX Porting Kit for AIX είναι σχεδιασμένο για να αυτοματοποιήσει έως και 95% των διαδικασιών που χρειάζονται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας porting.

Σε συζητήσεις η Microsoft με την Adobe

 Σύμφωνα με την εφημερίδα, μια από τις προτάσεις που έπεσε στο τραπέζι ήταν η εξαγορά της Adobe από τη Microsoft. Ωστόσο, οι δύο εταιρείες είναι γνωστό ότι δεν είχαν μέχρι τώρα στενές σχέσεις. Η Microsoft αναπτύσσει την τεχνολογία Silverlight ως ανταγωνιστή του Adobe Flash.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Adobe «η Adobe και η Microsoft μοιράζονται εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως και οι CEOs των δύο εταιρειών συναντιούνται κατά καιρούς». Η ανακοίνωση του Redmond ήταν πιο σκληρή αναφέροντας ότι «αυτά είναι ανοησίες και δεν υπάρχει καμία σκέψη εξαγοράς».