Η France Telecom ηρθε σε συμφωνία με την Apple

Οι συνδρομητές θα μπορούν να χρησιμοποιούν το iPad με wifi από το σπίτι ή από ειδικά σημεία πώλησης της Orange–France Telecom,
ή μέσω δικτύου 3G. Το iPad με συνδρομή θα διατίθεται από τα 279 ευρώ.

Hewlett-Packard: Αύξηση 5% στα καθαρά κέρδη δ’ τριμήνου

Ειδικότερα, τα καθαρά κέρδη της HP ανήλθαν στα 2,5 δισ. δολάρια, ή 1,10 δολάρια ανά μετοχή, έναντι κερδών 2,4 δισ. δολαρίων, ή 99 σεντς ανά μετοχή της αντίστοιχης περυσινής περιόδου. Τα έσοδά της διαμορφώθηκαν στα 33,3 δισ. δολάρια, από 30,8 δισ. δολάρια. Για το τρέχον τρίμηνο, η διοίκηση της εταιρείας αναμένει πωλήσεις της τάξης των 32,8 – 33 δισ. δολαρίων και GAAP κέρδη ύψους 1,06 – 1,08 δολαρίων ανά μετοχή.

Apple Mobile Applications από την Uni Systems

Μέρος αυτής της υπηρεσίας, είναι η δημιουργία Apple Mobile Applications, επιχειρηματικές εφαρμογές για συσκευές iPad, iPhone και iPod touch, τις οποίες η Uni Systems αναπτύσσει ως επίσημο μέλος του Apple iOS Development Network. Οι εφαρμογές που αναπτύσσονται και διατίθενται στους τελικούς πελάτες της Uni Systems (επιχειρήσεις & οργανισμούς), επιτρέπουν στους χρήστες να επικοινωνούν άμεσα και με ασφάλεια με την πληροφοριακή υποδομή του οργανισμού, έχοντας στη συσκευή τους απαραίτητες πληροφορίες για την καθημερινή τους εργασία εκτός γραφείου.

Ο Πάνος Θεοδοσόπουλος νέος Business Development Director στη SingularLogic

Από αυτή τη θέση ο Π. Θεοδοσόπουλος θα συντονίζει παράλληλα και τη δραστηριότητα του ICT και SaaS στον όμιλο SingularLogic, ενώ η συμμετοχή του αναμένεται καθοριστική, καθώς συνδέεται με τις νέες οργανωτικές πρωτοβουλίες της Διοίκησης της εταιρίας, για διεύρυνση των στρατηγικών της συνεργασιών στο χώρο της σύγκλισης Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής καθώς και στο χώρο του Cloud Computing, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

O Π. Θεοδοσόπουλος προέρχεται από την Microsoft Hellas, στην οποία εργαζόταν τα τελευταία 8 χρόνια και κατείχε τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων Δημόσιου Τομέα και παλαιότερα του Διευθυντή Τεχνολογίας . Είναι κάτοχος Ph.D. από τη σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Imperial College of Science & Technology του Λονδίνου και κάτοχος M.Sc. του ίδιου κλάδου από το Tufts University της Βοστώνης.

Η Pylones προμήθευσε με εξοπλισμό της F5 Networks το e-bill της Wind

Η νέα υπηρεσία e-bill της WIND Ελλάς  προσφέρει στους πελάτες της ένα ασφαλές και εύχρηστο ηλεκτρονικό περιβάλλον όπου βλέπουν την πλήρη ανάλυση του τηλεφωνικού τους λογαριασμού, έχουν άμεση πρόσβαση σε προηγούμενους λογαριασμούς, έχουν την δυνατότητα ανάκτησης των στοιχείων  του λογαριασμού τους σε ηλεκτρονική μορφή. Οι συνδρομητές της WIND μπορούν να λαμβάνουν ειδοποιητήριο e-mail όταν εκδίδεται ο λογαριασμός τους, ενώ η υπηρεσία e-bill διαθέτει πολλά ακόμη χαρακτηριστικά που διευκολύνουν και βελτιώνουν την εμπειρία του πελάτη με την WIND.

Σχετικά με το έργο ο Αλέξανδρος Κοματέας, Senior Member of Staff Data Network στην WIND Ελλάς, σημειώνει ότι «στόχος μας είναι να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία του πελάτη μας, προσφέροντας υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης σε όλα τα σημεία επαφής. Επιλέξαμε τα BIG-IP της F5 Networks διότι τα συστήματα αυτά έχουν αποδείξει ότι μπορούν να ανταποκριθούν με μεγάλη ευκολία στην αυξημένη ζήτηση που αναμένεται να υπάρχει για την εφαρμογή e-bill αλλά και μπορούν να προσφέρουν πολύ μεγάλη ευελιξία και να καλύψουν τις όποιες ιδιαίτερες απαιτήσεις προκύψουν στο μέλλον».