Ο Δημήτρης Πολιτόπουλος νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην Intertech

Ο Δ. Πολιτόπουλος έχει εργαστεί στο παρελθόν σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, όπως η Motorola και η Toshiba πάντα κατέχοντας νευραλγικές θέσεις και με πολύ σημαντικά επιτεύγματα. Ειδικότερα, τα τελευταία τρία χρόνια ο Δ. Πολιτόπουλος κατείχε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας Cosmoline, εταιρείας του ομίλου DEMCO με σημαντική παρουσία στις τηλεπικοινωνίες, έχοντας συνεισφέρει σημαντικά στην αναδιάρθρωση και στη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων της.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος της Intertech, Δημήτρης Κοντομηνάς, «Στόχος μας είναι να δώσουμε νέα πνοή στην εταιρεία έτσι ώστε να καταφέρουμε να επανατοποθετήσουμε την Intertech, ως μια από τις σημαντικότερες εταιρείες στην αγορά υψηλής τεχνολογίας στην Ελλάδα». Επίσης, ο Δ. Κοντομηνάς ευχαρίστησε από καρδιάς τον Ν. Νιργιαννάκη για την πολυετή προσφορά του στην εταιρεία και του ευχήθηκε τα καλύτερα για τα επόμενα, επαγγελματικά του βήματα.

18 νέα έργα ScanHRMS υλοποίησε η Scan

Παράλληλα, η SCAN εντάχθηκε στην κοινότητα των “Strongest Companies in Greece”,  γεγονός που την κατατάσσει στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης της ICAP Group. Οι εταιρίες που επέλεξαν/ επέκτειναν το ScanHRMS κατά το τελευταίο τρίμηνο είναι οι: ΑΒ Βασιλόπουλος, ΑΡΙΟΝΑ, Γερολυμάτος Cosmetics, ΕΠΑ, Ευρώη, ΚΑΕ, Ε.Ι. Παπαδόπουλος, Πρώτο Θέμα Εκδόσεις, Τζώρτζης ΑΤΕΒΕ,  ΦΑΜΑΡ, ΑCT Services, Alpha TV, Deloitte, DIA Hellas, ICTS, Mediatel, Metro Supermarket και Provet.

Ο ΟΤΕ έστειλε εξώδικη επιστολή προς την ΕΕΤΤ

Η διάθεση της εν λόγω προσφοράς πραγματοποιούταν κανονικά, ωστόσο απαγορεύτηκε ύστερα από την κίνηση των η HOL και η WIND, οι οποίες προσέφυγαν στην επιτροπή και ζήτησαν  την απαγόρευσης πώλησης του προγράμματος.

Επίσης, ζήτησαν την απαγόρευση του προγράμματος «Σταθερά και Κινητά 180 (OTE 160+20F2M)», που διέθετε και πάλι ο ΟΤΕ. Στην απόφασή της η ΕΕΤΤ ανάφερε για παράνομη εμπορική διάθεση στην αγορά οικονομικών προγραμμάτων χωρίς την προαπαιτούμενη από τον νόμο έγκριση της ΕΕΤΤ, γεγονός που, όπως υποστήριξε, συνιστά νέα παραβίαση της νομοθεσίας περί ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Παράλληλα η ΕΕΤΤ επέβαλε στον ΟΤΕ πρόστιμο εκατό χιλιάδων ευρώ για καθένα από τα δύο προγράμματα και για κάθε μέρα για την οποία δεν θα συμμορφωνόταν στην απόφασή της.

Η Symantec θέτει σε εφαρμογή το πρόγραμμα encryption solutions specialization

Οι συνεργάτες της Symantec μπορούν να αποκτήσουν την πιστοποίηση Encryption Solutions Specialization ολοκληρώνοντας την διαδικασία πιστοποίησης των πωλήσεων και των τεχνικών προδιαγραφών για τα προϊόντα της Symantec για κρυπτογράφηση, συμπεριλαμβανομένων και των PGP Encryption και  Symantec Endpoint Encryption. Η καθιέρωση αυτής της πιστοποίησης σηματοδοτεί την πλήρη ενοποίηση των συνεργατών του καναλιού PGP Corporation και Guardian Edge Technologies Inc. στο Πρόγραμμα Συνεργατών της Symantec.

Οι συνεργάτες που αποκτούν την πιστοποίηση Encryption Solutions Specialization θα διαφοροποιούνται με το λογότυπο Specialist Partner και με μια αναγνώριση ως Εξειδικευμένοι Συνεργάτες στις Λύσεις Encryption στον τομέα Partner Locator της Symantec. Η τελευταία πιστοποίηση της Symantec ενισχύει τη δέσμευση της εταιρείας στην προώθηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των συνεργατών της σε βασικές περιοχές λύσεων.

Μηδενικές διαφορές στο κόστος περιαγωγής στην Ε.Ε. μέχρι το 2015

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής -που δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του ο ΣΕΠΕ- σχεδόν τα τρία τέταρτα των Ευρωπαίων σκέφτονται το κόστος όταν χρησιμοποιούν το κινητό τους τηλέφωνο κατά τα ταξίδια τους στην Ε.Ε.

Το 72% των ταξιδιωτών εξακολουθούν να χρησιμοποιούν περιορισμένα τις κλήσεις περιαγωγής λόγω υψηλών τελών, έστω και αν οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι οι τιμές έχουν μειωθεί από το 2006. Μόνο το 19% όσων χρησιμοποιούν υπηρεσίες Διαδικτύου στα κινητά τους τηλέφωνα όταν βρίσκονται στο εξωτερικό θεωρούν λογικό το κόστος της περιαγωγής για δεδομένα (πλοήγηση στο Διαδίκτυο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο).

Τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής και η δημόσια διαβούλευση σχετικά με το μέλλον του κανονισμού για την περιαγωγή  που ολοκληρώθηκε στις 11 Φεβρουαρίου θα ενταχθούν στην αναθεώρηση των υφιστάμενων κανόνων της ΕΕ για την περιαγωγή, την οποία πρέπει να πραγματοποιήσει η Επιτροπή μέχρι τον Ιούνιο του 2011. Ο στόχος, όπως καθορίζεται στο Ψηφιακό θεματολόγιο για την Ευρώπη, είναι να μειωθούν οι διαφορές μεταξύ τιμολογίων περιαγωγής και εθνικών τιμολογίων ώστε να πλησιάσουν το μηδέν μέχρι το έτος 2015.