Η Vodafone ανέλαβε έργο παροχής υπηρεσιών κινητής για την ΕΘΕΛ

Το τίμημα του έργου ανέρχεται στις 339.180 ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Uni Systems: Cloud πρόσβαση παντού με pay as you grow

Με βασικό πλεονέκτημα το χαμηλό κόστος, το πρόγραμμα παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλες τις εφαρμογές, απ’ οποιαδήποτε συσκευή, οπουδήποτε -εντός και εκτός δικτύου.

Παράλληλα, οι πελάτες που επωφελούνται του προγράμματος, μπορούν να επιλέξουν προϊόντα από το σύνολο του χαρτοφυλακίου των Citrix προϊόντων, χωρίς υποχρέωση προκαταβολής των αδειών χρήσης ή άλλες προκαθορισμένες υποχρεώσεις (Pay as you Grow). Στις εν λόγω υπηρεσίες, περιλαμβάνονται οι εκάστοτε αναβαθμίσεις και τελευταίες εκδόσεις των προϊόντων της Citrix.

Η Oracle παρουσιάζει το Oracle Solaris 11 Express

Τα νέα χαρακτηριστικά διαθεσιμότητας μειώνουν θεαματικά τη διάρκεια των προγραμματισμένων διακοπών λειτουργίας, κατά έως και 50%, ουσιαστικά εξαλείφοντας την ανάγκη για επανεκκινήσεις όταν γίνεται εγκατάσταση διορθώσεων κώδικα (patch) ή συντήρηση και βελτιώνοντας θεαματικά την ταχύτητα εκκίνησης του συστήματος, κατά δεκάδες δευτερόλεπτα.

Το Oracle Solaris 11 Express προσθέτει εικονικοποίηση (virtualization) δικτύου και διαχείριση πόρων στις ολοκληρωμένες και ενσωματωμένες δυνατότητες εικονικοποίησης του Oracle Solaris, παρέχοντας ένα περιβάλλον εικονικοποίησης με τη μέγιστη απόδοση και τη χαμηλότερη επιβάρυνση.

Το Oracle Solaris 11 Express θα χρησιμοποιείται επίσης στα συστήματα Oracle Exadata Database Machine X2-2 και X2-8, καθώς και στο σύστημα Oracle Exalogic Elastic Cloud. Οι Συνεργάτες του Oracle Partner Network (OPN) μπορούν να βρουν νέα εργαλεία και πόρους για το Oracle Solaris 11 στο Oracle Solaris Knowledge Zone.

Η Wincor Nixdorf απέσπασε 2 βραβεία σε θέματα καινοτόμων λύσεων και τεχνολογίας

Δυο βραβεία απονεμήθηκαν από το επιστημονικό κέντρο EHI Retail Institute (υπό την αιγίδα του οποίου διοργανώνεται η έκθεση), σε έργα στα οποία η εταιρεία Wincor Nixdorf αποτελεί IT  συνεργάτη σε θέματα καινοτόμων λύσεων και τεχνολογίας. Στην κατηγορία “Best in-store solution”, βραβείο απονεμήθηκε στην αλυσίδα λιανικής POCO Domane Einrichtungsmarkte GmbH για την χρήση των λύσεων διαχείρισης αποθέματος μετρητών Cash Cycle Management Solutions της Wincor Nixdorf με την εγκατάσταση των νέων συστημάτων CINEO στα καταστήματα της.

Παράλληλα, ο όμιλος Edeka απέσπασε το βραβείο “Best enterprise solution” για την χρήση καινοτόμων τεχνολογιών στο κατάστημα του μέλλοντος (Future Store) της Edeka, το οποίο είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρονικές ετικέτες (electronic shelf labels), συστήματα ανακύκλωσης καθώς και συστήματα αυτόματης εξόδου από το κατάστημα (self checkout) της Wincor Nixdorf.

Η Regate Α.Ε. συμμετέχει ως χορηγός στο Cloud Computing Forum

Πρόκειται, για το πρώτο ανεξάρτητο συνέδριο, που διοργανώνεται αποκλειστικά, για το Cloud Computing και στοχεύει στην ανάλυση της επιχειρηματικής και επιχειρησιακής διάστασης αυτής της νέας τάσης στον κλάδο της πληροφορικής φιλοδοξώντας, να αποτελέσει ένα χρήσιμο οδηγό, για τα στελέχη του ΙΤ και του business σχετικά, με την εισαγωγή, δράση και μετάβαση της επιχείρησης στο νέο τοπίο, που διανοίγεται μπροστά μας.

Με αυτήν την ευκαιρία, θα θέλαμε, να σας επισημάνουμε, ότι θα πραγματοποιηθεί ομιλία, με τίτλο “REGATE: Cloud & SaaS σε Δράση. Success Stories” και εισηγητή τον Γιώργο Μαρκατάτο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Regate A.E. Στην παρουσίαση αυτή, θα αναλυθούν οι βέλτιστες πρακτικές, οι οποίες πρέπει, να ακολουθούνται, από μια εταιρεία πληροφορικής, που ασχολείται, με SaaS, για να έχει τη μέγιστη απόδοση, σε cloud computing.

Στο πλαίσιο αυτό, θα παρουσιαστούν σύντομα case studies πελατών της Regate (π.χ. Johnson & Johnson A.E., Berling A.B.E.E., Puratos Hellas A.E., SCA Hygiene Products A.E.), που έχουν επιλέξει τη SaaS έκδοση του BizeGate καθώς και τα αντίστοιχα ποσοτικά οφέλη (σε ευρώ), που αποκόμισαν, από την αξιοποίηση της εν λόγω εφαρμογής.

Συνεργασία ανάμεσα στις Nokia Siemens και Juniper

Το CET 2.0 περιλαμβάνει δύο νέους Ethernet access switches, τους Α-series 1200 και 1210 της Nokia Siemens Networks, οι οποίοι προσφέρουν μεγαλύτερηχωρητικότητα και χαμηλότερο κόστος στο δίκτυο πρόσβασης Ethernet. Ακόμα, περιλαμβάνει νέες δυνατότητες τους συστήματος διαχείρισης δικτύου ASPEN της Nokia Siemens Networks. Οι παροχείς υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας θα μπορέσουν να επωφεληθούν από αυτές τις βελτιώσεις χάρη στις μειωμένες λειτουργικές δαπάνες, τον ταχύτερο χρόνο διάθεσης νέων υπηρεσιών στην αγορά και την καλύτερη ικανότητα εποπτείας των ευρύτερων δραστηριοτήτων τους στα δίκτυα.