Νέα πρωτιά για τη Xerox

 Στα έγχρωμα πολυλειτουργικά, η Xerox κατέχει το ποσοστό των 31,3 μονάδων, έχοντας σημειώσει άνοδο της τάξεως των δώδεκα ποσοστιαίων μονάδων σε σχέση με το 2009 και με διαφορά 13 περίπου μονάδων από τη δεύτερη στην κατάταξη εταιρεία.

Στις κορυφαίες εταιρείες στη διαχείριση πιστωτικού κινδύνου η SAS

Η μελέτη της Ovum παρέχει μια περίληψη των δυνατοτήτων της λύσης SAS Credit Risk Management που βασίζεται σε μια ποσοτική εκτίμηση της επιρροής της SAS στην αγορά, στην ποιότητα και το εύρος των παρεχόμενων λειτουργιών, καθώς και στη σχετική τεχνολογία της. Οι λόγοι που ώθησαν την Ovum να τοποθετήσει τη SAS στις κορυφαίες θέσεις ήταν επειδή παρέχει “ισχυρές, ολοκληρωμένες λύσεις που μπορούν να υποστηρίξουν σημαντικά τμήματα του κύκλου ζωής της πίστωσης και της συνολικής διαχείρισης του πιστωτικού κινδύνου. Επιπλέον, προμηθευτές όπως η SAS έχουν μια καθιερωμένη παρουσία και δέσμευση στη διαχείριση των κινδύνων, αλλά και σε άλλους τομείς στον τραπεζικό κλάδο”.

H SAS κατέκτησε επίσης την υψηλότερη βαθμολογία “τόσο στον τομέα της στρατηγικής όσο και της υλοποίησης, αλλά και ως προμηθευτής μιας ολοκληρωμένης σειράς εργαλείων για την άντληση, τη μετατροπή, τον ‘καθαρισμό’ και την ‘καθοδήγηση’ των δεδομένων στην ‘αποθήκη’ του πιστωτικού κινδύνου. Εξίσου υψηλή βαθμολογία κατέκτησε η εταιρεία στην ευκολία και την έκταση με την οποία οι λύσεις της μπορούν να συνυπάρχουν, να συνδυάζονται και να συνεργάζονται με προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις άλλων προμηθευτών”.

Η Qualisys Software υλοποίησε νέο έργο του MyManager Club

Ο υπεύθυνος του “Bhavana Yoga Center” Χαραντινιώτης Κωνσταντίνος, προκειμένου να διαχειρίζεται το πελατολόγιο του, τις συνδρομές, τα συμβόλαια, τις προσφορές, τα ραντεβού, τις οικονομικές κινήσεις και τις αποδείξεις των πελατών, επέλεξε το εξειδικευμένο ελληνικό πρόγραμμα διαχείρισης μελών και παροχής υπηρεσιών, για γυμναστήρια, κέντρα personal training, κέντρα αισθητικής – αδυνατίσματος και spa, MyManager Club.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, εγκαταστάθηκε αναγνώστης καρτών προσέγγισης σε σύνδεση με το λογισμικό MyManager Club, για την παρακολούθηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η Cosmote στον τελικό των διεθνών βραβείων Επιχειρησιακής Συνέχειας

Για άλλη μία χρονιά, η COSMOTE αποτελεί τη μοναδική εταιρεία εκτός Μ. Βρετανίας, αλλά και από τον ευρύτερο τηλεπικοινωνιακό κλάδο, που κατάφερε να μπει στην τελική λίστα για την οργάνωση και τα επιτεύγματα της κατά τους τελευταίους 12 μήνες. Τα Διεθνή Βραβεία Επιχειρησιακής Συνέχειας που διοργανώνει το εξειδικευμένο σε θέματα του κλάδου βρετανικό περιοδικό Continuity Insurance & Risk (CIR) ξεκίνησαν το 1999 με στόχο να αναδείξουν τις κορυφαίες πρακτικές Επιχειρησιακής Συνέχειας παγκοσμίως και σήμερα αποτελούν τον πλέον αναγνωρισμένο θεσμό στο συγκεκριμένο χώρο.

Για το 2011, τα βραβεία περιλαμβάνουν 19 κατηγορίες. Η τελετή βράβευσης των νικητών θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαΐου 2011.

Δύο νέα έργα φορητής παραγγελιοληψίας υλοποίησε η Regate

Με το BizeGate On Demand οι παραπάνω εταιρείες καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες όλων των πωλητών τους, με δυνατότητες όπως φορητή παραγγελιοληψία, διαχείριση ατζέντας και δρομολογίων, καρτέλες πελατών και ευρετήρια παραγγελιών, υποστήριξη GPS, εισπράξεις-ταμείο, εξοδολόγιο, κ.ά.

Επιπλέον, επισημαίνεται ότι το BizeGate On Demand θα διασυνδεθεί με την κεντρική βάση δεδομένων του εμπορολογιστικού προγράμματος κάθε εταιρείας, ώστε να επιτρέπεται η αυτόματη μεταφορά δεδομένων από και προς τις φορητές συσκευές των πωλητών, μέσω του υποσυστήματος BizeConnect SaaS.