Συμφωνία διασύνδεσης μεταξύ της MTS και της OteGlobe

Η απευθείας διασύνδεση μεταξύ της OTEGLOBE και της MTS πραγματοποιείται στο Ancotel Telehouse που βρίσκεται στην Φρανκφούρτη και το οποίο αποτελεί σημείο διασύνδεσης δικτύων των διεθνών παρόχων. H OTEGLOBE, αξιοποιώντας το εκτεταμένο δίκτυο της MTS, θα έχει τη δυνατότητα να τερματίσει διεθνή τηλεπικοινωνιακή κίνηση απευθείας στις θυγατρικές της MTS  στη Ρωσία καθώς επίσης και στην Ουκρανία, Αρμενία, Λευκορωσία, Τουρκμενιστάν και Ουζμπεκιστάν.

Από την άλλη πλευρά η MTS, μέσω των 150 Διμερών Συμφωνιών που διαθέτει η OTEGLOBE με Διεθνείς Παρόχους αλλά και μέσω της εκτεταμένης δικτυακής υποδομής της, θα έχει άμεση πρόσβαση στις χώρες της  Νοτιονανατολικής Ευρώπης, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου καθώς επίσης και σε άλλους προορισμούς ανά τον κόσμο.

Gold Unity Partner της F5 Networks η Pylones Hellas

Η πιστοποίηση Gold UNITY Partner δίδεται μόνο στους συνεργάτες, για τους οποίους η F5 Networks αποτελεί σημαντικό κομμάτι των δραστηριοτήτων τους. «Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας με την F5 Networks έχουμε δείξει ότι είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε ακόμη και τα πλέον σύνθετα έργα και να προσφέρουμε στους πελάτες μας λύσεις που τους επιτρέπουν να βελτιώσουν την παραγωγικότητα τους» σημείωσε ο Εμμ. Νέτος, Γενικός Διευθυντής της Pylones Hellas.

«Η πιστοποίηση μας ως Gold UNITY Partner αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο των στελεχών μας αλλά και ότι είμαστε ένας αξιόπιστος συνεργάτης της F5 Networks. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε».

Ericsson: Ο τομέας ΤΠΕ καταλύτης για τη βιωσιμότητα

«Ως καταλύτης για πιο βιώσιμη ανάπτυξη, πρέπει να αρχίσουμε να αξιοποιούμε τις δυνατότητες της Διαδικτυωμένης Κοινωνίας», δήλωσε ο Hans Vestberg, Πρόεδρος και CEO της Ericsson. Η ετήσια έκθεση της Ericsson για τη Βιωσιμότητα και την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη με τίτλο «Technology for Good», επισημαίνει τις συνεχείς προσπάθειες της εταιρείας για την εφαρμογή καινοτομίας σε λύσεις που ενισχύουν τους ανθρώπους και την κοινωνία, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου. Η Ericsson συνεχίζει να στηρίζει τη μετασχηματιστική δύναμη των λύσεων ΤΠΕ για την αντιμετώπιση προκλήσεων στην ενέργεια, το περιβάλλον και την κοινωνία.

«Η Διαδικτυωμένη Κοινωνία φέρνει πολλές ευκαιρίες και προκλήσεις. Όπου και όπως δουλεύουμε, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η τεχνολογία μας συμβάλλει στη βελτίωση του κόσμου», δήλωσε η Elaine Weidman-Grunewald, Αντιπρόεδρος για τη Βιωσιμότητα και την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της Ericsson.

Ξεκινάει η ευρεία διάθεση της beta έκδοσης του Microsoft Office 365

To Office 365 αποτελεί τη νέα υπηρεσία της εταιρίας στο cloud, η οποία συμβάλλει στην ενίσχυση της παραγωγικότητας όλων των επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως μεγέθους. Η διάθεση της beta έκδοσης του Office 365, για περιορισμένο αριθμό επιχειρήσεων, ξεκίνησε το περασμένο έτος, προσφέροντας στους χρήστες μία διαρκώς ενημερωμένη υπηρεσία στο cloud, μέσα από την οποία παρέχεται η δυνατότητα χρήσης των Microsoft Office, Microsoft SharePoint Online, Microsoft Exchange Online και Microsoft Lync Online.

Την beta έκδοση, η οποία είναι από σήμερα διαθέσιμη σε 38 χώρες και 17 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της ελληνικής γλώσσας μπορούν πλέον να δοκιμάσουν εκατομμύρια χρήστες και με αυτόν τον τρόπο να γνωρίσουν το Office 365. Επιπλέον, η Microsoft παρουσίασε σήμερα την υπηρεσία Office 365 Marketplace, η οποία προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να αναζητήσουν ευκολότερα εφαρμογές και υπηρεσίες των συνεργατών της εταιρίας για το Office 365.

Huawei: Ετήσια οικονομικά αποτελέσματα 2010

Η Huawei επίσης ανακοίνωσε καθαρά κέρδη ύψους CNY 23.8 δισ. και καθαρό περιθώριο κέρδους 12,3%. Τα οικονομικά αποτελέσματα ελέγχθηκαν  από την πολυεθνική εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών KPMG. Η Huawei πέτυχε σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης για το 2010, μέσα από τη σημαντική επέκταση της επιχειρηματικής της δραστηριότητας παγκοσμίως, καθώς και μέσα από τη συνεχή ανάπτυξη των τριών σημαντικότερων τομέων δράσης της: Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων, Παγκόσμιων Υπηρεσιών, και Συσκευών.

Έως το τέλος του 2010,  η Huawei εγκατέστησε περισσότερα από 80 δίκτυα Single Ran, εκ των οποίων 28 εμπορικά δίκτυα LTE ήδη λειτουργούν, ή ετοιμάζονται να λειτουργήσουν. Κατά τη διάρκεια του 2010, η εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία των Ολοκληρωμένων Επιχειρηματικών Λύσεων, και μέσα από αυτές παρέχει λύσεις δικτυακών υποδομών, σταθερής και κινητής επικοινωνίας, data center, cloud computing για την παγκόσμια αγορά και τους εταιρικούς πελάτες της.