ΣΕΚΕΕ: Νεοσύστατη αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία

Ειδικότερα, ο ΣΕΚΕΕ είναι μια νεοσύστατη αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που αποτελείται από επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας οι οποίες δραστηριοποιούνται στην ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα, στην παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας καθώς και σε λύσεις mobile marketing, κ.α. Η ίδρυση του Συνδέσμου έχει σκοπό να ενισχύσει το οικοσύστημα στο οποίο οι επιχειρήσεις-μέλη λειτουργούν, με απώτερο σκοπό την επιχειρηματική τους ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Σύνδεσμος εκπροσωπεί σήμερα 32 επιχειρήσεις που αντιπροσωπεύουν περίπου το 90% του συνολικού κύκλου εργασιών της εγχώριας αγοράς του κλάδου, παρέχουν εργασία σε περισσότερους από 4.000 εργαζομένους, μεταξύ των οποίων 1.000 επιστήμονες υψηλής ακαδημαϊκής εκπαίδευσης, έχουν συνολικό κύκλο εργασιών 400 εκατ. ευρώ, και έχουν εμπορική παρουσία σε 40 χώρες.

Η Impact υλοποίησε έργο ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης στη Nexans Hellas

Συγκεκριμένα, η εταιρεία με στόχο την βελτιστοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών, αρχειοθετεί τα παραστατικά που εκδίδει, οργανωμένα και βάσει πληθώρας κριτηρίων (π.χ. ΑΦΜ, Επωνυμία, Ημερομηνία, Τύπος Παραστατικού κ.α.) έχοντας παράλληλα την δυνατότητα να αποστείλει στους πελάτες που επιθυμεί τα αξιακά παραστατικά.

Νέο μέλος στο Δ.Σ. της hol ο Γλαύκος Π. Περσιάνης

H Ηellas Online τον ευχαριστεί θερμά για τη συνεισφορά του κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας. Σε αντικατάσταση του ως άνω παραιτηθέντος, η Vodafone – Panafon με την από 11.05.2011 σχετική επιστολή της προς την Εταιρία, γνωστοποίησε το διορισμό στο Διοικητικό Συμβούλιο της Hellas Online του Γλαύκου Περσιάνη, Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Vodafone Panafon, δυνάμει των προβλέψεων του άρθρου 19 του Καταστατικού της Hellas Online και του άρθρου 18 παρ. 4 του Κ.Ν. 2190/20.

Κατόπιν των ανωτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ηellas Online έχει πλέον ως ακολούθως:
– Σωκράτης Π. Κόκκαλης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Εκτελεστικό Μέλος
– Δημήτριος Χρ. Κλώνης, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Εκτελεστικό Μέλος
– Αντώνιος Ι. Κεραστάρης, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος
– Κωνσταντίνος Σ. Κόκκαλης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος
– Γεώργιος Αρ. Αννινος, Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος
– Γλαύκος Π. Περσιάνης, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος
– Γεώργιος Σπ. Κολιαστάσης, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος
– Κωνσταντίνος Γ. Αντωνόπουλος, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
– Ιωάννης Εμ. Καλλέργης, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.

Απορρίφθηκε η προσφυγή της Vodafone κατά ΕΕΤΤ

Η εταιρεία ζητούσε την ακύρωση του επιβληθέντος από την Ανεξάρτητη Αρχή προστίμου, ύψους 19,2 εκατ. ευρώ, για παραβάσεις της τηλεπικοινωνιακής νομοθεσίας, στο πλαίσιο έρευνας για την «υπόθεση των υποκλοπών».

Πρίσμα και επιστημονικές επιχειρήσεις ανελάβαν έργο ελέγχου πόρων

Το τίμημα του έργου ορίστηκε στις 688.094 ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Καινοτόμες λύσεις αυτόματων συναλλαγών από Verifone & Printec

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, διοργανώνεται μια σειρά εκδηλώσεων σε Αθήνα, Βουκουρέστι, Σόφια, Ζάγκρεμπ και Μπρατισλάβα, όπου συνεργάτες και πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες λύσεις και να συνομιλήσουν με υψηλά στελέχη των δύο εταιρειών. Η σχετική  εκδήλωση στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο King George.

Καθώς η νέα γενιά των λύσεων αυτόματων συναλλαγών αποκτά μεγαλύτερη διείσδυση στην αγορά, η VeriFone και η Printec, αναπτύσσουν ολοκληρωμένες λύσεις και εφαρμογές που προσφέρουν ταχύτητα, βελτιωμένη αποδοτικότητα και αυξημένη ασφάλεια ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν τεχνολογίες όπως Near Field Communications (NFC) και Payware for mobile (τα smart phones μετατρέπονται σε τερματικά πληρωμών), λύσεις Self checkout & Self scanning για σουπερ μάρκετ, μηχανήματα αυτόματων πληρωμών, εξωτερικά μηχανήματα πληρωμής για πρατήρια καυσίμων (Pay@pump), έξυπνες κάρτες δημοτών για πολλαπλές χρήσεις (βιβλιοθήκες, αστικές συγκοινωνίες, μουσεία κτλ), αυτόματα συστήματα συλλογής κομίστρων κ.α.