Αποχώρησε η Μαριλένα Φατσέα από την Cosmote

Εντάχθηκε στον Όμιλο Cosmote τον Ιούλιο του 2000 ως διευθύντρια Marketing και Δημοσίων Σχέσεων, ενώ τον Ιούνιο του 2002 ανέλαβε τη Διεύθυνση Χορηγίας Ολυμπιακών Αγώνων της εταιρείας. Πριν από την ένταξή της στην Cosmote, η Μ. Φατσέα κατείχε σειρά διοικητικών θέσεων σε πολυεθνικές εταιρείες, όπως η Panafon-Vodafone, η Kraft Jacobs Suchard-Pavlides, η BDF Hellas ΑΕ και η ΕΛΓΕΚΑ, στους τομείς του Marketing και της Επικοινωνίας.

Η iteam ανέλαβε έργο software testing management στη Geniki Bank

Στόχος του έργου είναι η αυτοματοποίηση των διαδικασιών ελέγχου των εφαρμογών, καθώς και η ολοκληρωμένη επικοινωνία μεταξύ των συστημάτων της τράπεζας και των application providers προκειμένου να προβλεφθούν τα κατάλληλα σενάρια ροής εργασιών, διασύνδεσης πληροφοριών και εναρμόνισης με τις πολιτικές ασφαλείας.

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της iteam, χρησιμοποιώντας τη λύση Application Lifecycle Management (ALM 11) της HP, παρέχουν ένα ολοκληρωμένο και εξειδικευμένο πλαίσιο Quality Assurance για functional testing, διασφαλίζοντας ότι όλα τα σενάρια ελέγχου θα γίνουν σε πολύ μικρό χρόνο, με μικρότερο κόστος και κίνδυνο και σε πλήρη συμφωνία με τις πολιτικές ασφαλείας της τράπεζας. Η iteam είναι επίσημος συνεργάτης της HP με ειδικότητα στο Automated Software Testing και έχει βραβευτεί επί δύο συναπτά έτη ως HP BTO Partner of the Year.

Η Business Exchange συνεργάζεται με την Information Systems Impact

Με την προσθήκη της υπηρεσίας αυτής η Business Exchanges ολοκληρώνει την ηλεκτρονική υποστήριξη της εφοδιαστικής αλυσίδας εταιριών (ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί-ηλεκτρονική διεκπεραίωση παραγγελιών-ηλεκτρονική αποθήκευση και διακίνηση τιμολογίων-ηλεκτρονικές πληρωμές).

Συγκεκριμένα, η υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση να καταργήσει την αποθήκευση και τη διακίνηση τιμολογίων μεταξύ του εκδότη και του παραλήπτη σε έντυπη μορφή, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (ΠΟΛ 1049/21-3-2006).

Η Linkwise αναπτύσσει το vertical των ασφαλιστικών υπηρεσιών

Η Anytime Online με την εγγύηση της Interamerican, προσφέρει στον χρήστη τη δυνατότητα αγοράς απλών ασφαλιστικών προϊόντων online, χωρίς τη διαμεσολάβηση τρίτων. Η Anasfalistos.gr, broker με γνώση όλων των ασφαλιστικών κλάδων παρέχει στους χρήστες της ασφαλιστικές προσφορές των εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται καθώς και τη δυνατότητα ολοκλήρωσης της αγοράς online. H Linkwise φιλοξενεί ήδη περισσότερες από 150 καμπάνιες στο δίκτυό της και συνεργάζεται με περισσότερους από 2.000 affiliates.

Η Softone στον τελικό ευρωπαϊκού διαγωνισμού της Microsoft

Με τη μοναδική υπηρεσία Soft1 On Windows Azure, που είχε ήδη βραβευθεί από τη Microsoft Hellas ως η καλύτερη λύση για την Ελλάδα για το 2010, η SoftOne είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους εκπροσώπους άλλων ευρωπαϊκών χωρών την τεχνολογία και τις εμπορικές προοπτικές της λύσης της τόσο για την Ελλάδα όσο και για τη διεθνή αγορά. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του διεθνούς συνεδρίου της Microsoft στο Los Angeles τον Ιούλιο του 2011.

Το ΕΙΠ διοργανώνει εσπερίδα για το BPM

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες Exodus, IBM, Relational και Velti. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κ. Βάσω Ταξίδου στην ΕΕΔΕ, τηλ. 210 2112.000 (εσωτ. 711), fax 210 2112.037, [email protected], www.eede.gr.

Χρηματοδότηση κοινών τεχνολογικών έργων

Στόχος της Δράσης είναι η ενθάρρυνση των ελληνικών φορέων για διεθνή συνεργασία στην Έρευνα και Τεχνολογική Ανάπτυξη με αντίστοιχους φορείς της Τουρκίας, μέσω της εκτέλεσης ερευνητικών και τεχνολογικών έργων. Στο πλαίσιο της προκήρυξης διμερούς Επιστημονικής και Τεχνολογικής Συνεργασίας  Ελλάδας -Toυρκίας  2010-2011, κατατέθηκαν συνολικά στη ΓΓΕΤ 119 προτάσεις, oι  οποίες  αξιολογήθηκαν και στη συνέχεια επιλέχθηκαν  29 για χρηματοδότηση.  O συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στις 420.000€.