Ενσωμάτωση του λογισμικού της APC στο HP Operations Manager

Οι διαχειριστές IT, μπορούν να ανιχνεύσουν και να παρακολουθήσουν, σε πραγματικό χρόνο, αλλαγές στην ενέργεια, τη ψύξη και το περιβάλλον μέσω του HP Operations Manager, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο, αυξάνοντας τη διαθεσιμότητα και την ενεργειακή απόδοση του data center. Το Smart Plug-In (SPI) ενσωματώνει την ιεραρχία των συσκευών του InfraStruxure Central, την κατάστασή τους και  τα υπό παρακολούθηση δεδομένα στο περιβάλλον του HP Operations Manager.

Ο Χρήστος Δημητριάδης επανεξελέγη Διεθνής Αντιπρόεδρος του ISACA

Έχοντας ιδρυθεί το 1969, ο ISACA αναπτύσσει διεθνή ελεγκτικά πρότυπα πληροφοριακών συστημάτων, παρέχει εκπαίδευση και κατάρτιση και διαχειρίζεται τις πιστοποιήσεις: Certified Information Systems Auditor (CISA), Certified Information Security Manager (CISM), Certified in the Governance of Enterprise IT (CGEIT) και Certified in Risk and Information Systems Control.

Η Omnitouch συνεργάζεται με την Mellon Cyprus

Η Mellon Cyprus διασύνδεσε το Altitude Voice Portal (φωνητική πύλη) στην υφιστάμενη υποδομή contact center της Omnitouch επιτρέποντάς της να προσφέρει στην Hermes Airports Ltd κορυφαίες εφαρμογές αυτόματης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης με επιλογή για βοήθεια από εκπρόσωπο.

Το Κέντρο Αυτόματης Πληροφόρησης Πτήσεων της “Hermes Airports” παρέχει πληροφορίες πτήσεων στους ενδιαφερόμενους οι οποίοι μπορούν να επιλέξουν να ενημερωθούν μέσω της επιλογής Αυτόματης Εξυπηρέτησης ή να συνομιλήσουν με κάποιον εκπρόσωπο. Και οι δυο επιλογές είναι διαθέσιμες 24/7.

Η PCS ολοκλήρωσε έργο για την Marfin Egnatia Bank

Η νέα αυτή πλατφόρμα ηλεκτρονικής τραπεζικής, δίνει στην Τράπεζα τη δυνατότητα να προσφέρει τη βέλτιστη τραπεζική εμπειρία στους πελάτες της, προσφέροντας με αξιοπιστία και ασφάλεια όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, μέσω διαφόρων εναλλακτικών καναλιών, όπως internet banking, phone banking και mobile banking.

Ταυτόχρονα και ακολουθώντας τις επιταγές της τεχνολογίας του σήμερα, είναι πλέον διαθέσιμα και τα αντίστοιχα smart applications για κινητά  τηλέφωνα και συσκευές, όπως iPhone, iPad & Blackberry, όπου οι χρήστες μπορούν να τις κάνουν download από τα αντίστοιχα Apps Stores.

Πιλοτικό έργο wi-fi της Infotrip στο ΚΤΕΛ Νομού Αττικής

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με τις συγκοινωνιακές γραμμές του ΚΤΕΛ Αττικής θα επωφελούνται από τη δωρεάν πρόσβαση σε Internet hotspots σε ευρυζωνικές ταχύτητες έως και αρκετά megabits ανά δευτερόλεπτο. Η Κινητή Ευρυζωνική Πύλη Moovbox M200 λειτουργεί ως γέφυρα ανάμεσα σ’ ένα όχημα δικτύων υψηλής ταχύτητας δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων 3G/HSPA, EV-DO και Wi-MAX παρέχοντας Wi-Fi πρόσβαση.

Η NCR παγκόσμιος ηγέτης στα συστήματα self checkout

Σύμφωνα με αυτή την έρευνα, η NCR παραμένει σε παγκόσμιο επίπεδο ο μεγαλύτερος προμηθευτής συστημάτων Self Checkout  σε εγκατεστημένη βάση καθώς και σε αποστολές/τιμολογήσεις (shipments). Αναλυτικότερα, η NCR τιμολογεί κατά μέσο όρο 6 φορές περισσότερα συστήματα Self Checkout  σε σχέση με τον πλησιέστερο ανταγωνιστή της.

Επίσης, μέσα στο 2010 περίπου 67% όλων των αποστολών/τιμολογήσεων (shipments) των συστημάτων αυτών ήταν συστήματα NCR, αριθμός υπερδιπλάσιος των πωληθέντων συστημάτων όλων των υπολοίπων κατασκευαστών συγκεντρωτικά. Στην ίδια έρευνα, η RBR προβλέπει τις αποστολές/τιμολογήσεις (shipments) να αυξάνονται σε ποσοστό 14,7% σε ετήσια βάση έως το έτος 2016. Η NCR διατηρεί τα πρωτεία στο συγκεκριμένο χώρο σε παγκόσμιο επίπεδο από το 2008, έτος που η RBR ξεκίνησε την κάλυψη της συγκεκριμένης αγοράς.

Επίσης διατηρεί τα πρωτεία και στις επιμέρους αγορές της Ασίας-περιοχής Ειρηνικού, Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, Δυτική Ευρώπη και Βόρειο Αμερική. Η NCR έχει πρόσφατα ανακοινώσει πλήθος καινοτομιών στην τεχνολογία που χρησιμοποιεί, κάτω από την ομπρέλα “NCR c-tailing™ solutions“ που αποτελεί ένα ενιαίο σύνολο λογισμικού, τεχνολογίας και υπηρεσιών, που παρέχουν μεγαλύτερη φιλικότητα και ομοιομορφία μεταξύ των διαφορετικών διαύλων επικοινωνίας που παρέχονται στο κατάστημα, όπως Internet, κινητές συσκευές, και τοπικά σημεία πώλησης.

Επίσης η NCR παρέχει τη δυνατότητα, μέσα από την πλατφόρμα λογισμικού NCR SelfServ Checkout Enterprise, της κεντροποιημένης διαχείρισης των συστημάτων NCR SelfServ™ Checkout σε όλα τα καταστήματα του retailer.