Έναρξη διαδικασίας συγχώνευσης Hol με Αττικες Τηλεπικοινωνίες

Ως ημερομηνία σύνταξης του Ισολογισμού Μετασχηματισμού ορίσθηκε η 30.06.2011. Από τη συγχώνευση αυτή δεν θα εκδοθούν νέες μετοχές της Hellas Online καθόσον η απορροφούσα κατέχει το σύνολο του μετοχικού κεφαλαίου της απορροφούμενης.

Η πραγματοποίηση της ανωτέρω συγχώνευσης τελεί υπό την αίρεση των αναγκαίων αδειών και εγκρίσεων των αρμοδίων αρχών.

Έργο της MCOM στο Tesoro Blu Hotel

Η ξενοδοχειακή σουίτα προϊόντων HOTstream προσαρμόστηκε κατάλληλα με βάση τις προδιαγραφές του ξενοδοχείου ώστε να καλύπτει τις ανάγκες κάθε επισκέπτη για ψυχαγωγία και ενημέρωση. Ειδικότερα, το Tesoro Blu επέλεξε τις εφαρμογές: HOTstream Interactive TV για την παροχή υπηρεσιών Interactive TV στα δωμάτια των επισκεπτών και απ’ ευθείας πρόσβαση σε ξενοδοχειακές υπηρεσίες όπως την ενημέρωση λογαριασμού, HOTstream IPTV για μεγάλο αριθμό δορυφορικών καναλιών ψηφιακής ποιότητας έως και υψηλής ευκρίνειας και HOTstream Video on Demand με εκτενή και κατάλογο Θεματικών Ταινιών σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας (High Definition).

Στην τελευταία θέση στο e-government η Ελλάδα

Συγκεκριμένα, η παροχή διαδικτυακών υπηρεσιών στη χώρα μας βρίσκεται στο 37,5% τη στιγμή που ο ευρωπαϊκός μέσος όρος είναι στο 84%.

Όπως δήλωσε η αντιπροέδρος της Επιτροπής, Νέλι Κρουζ στην ερώτηση του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Παπανικολάου «μόλις το 13,4% των Ελλήνων χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για συναλλαγές με τις δημόσιες αρχές, όταν ο ευρωπαϊκός μέσος όρος ανέρχεται στο 41%». Χώρες που το 2009 σημείωναν χαμηλότερες επιδόσεις από την χώρα μας, όπως η Βουλγαρία και η Λετονία, σήμερα έχουν κατά πολύ ξεπεράσει τα ελληνικά ποσοστά.

Λογισμικό της Innovis για την παρακολούθηση του Παρθενώνα

Το σύστημα ενόργανης παρακολούθησης αποτελείται από αισθητήρες οπτικών ινών και αποκωδικοποιητή σήματος, που κατασκευάζονται από εξειδικευμένη ελληνική εταιρεία, τη Δομική Διάγνωση ΕΠΕ – CRD Group, με τεχνογνωσία σε θέματα χρήσης οπτικών ινών σαν αισθητήρες θερμοκρασίας και τάσεων (stress, strain), ενώ ειδικό software για λήψη δεδομένων και testing έχει υλοποιηθεί από την Innovis.

Το σύστημα εγκαταστάθηκε μέσα στον Αύγουστο, οι δε μετρήσεις θα καλύπτουν μια περίοδο 20 μηνών, με σκοπό την ανάδειξη και πρόληψη πιθανών μετατοπίσεων και άλλων δομικών θεμάτων των κιόνων κατά τη διαδικασία μεταφοράς αντικειμένων που εδράζονται επάνω σε αυτούς.

Η Alpen κατέθεσε προσφορά για έργο της ΚτΠ

Το αντικείμενο του παρόντος έργου περιλαμβάνει: Προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και υλικού, προμήθεια και εγκατάσταση κλιματισμού και εξαερισμού και προμήθεια και εγκατάσταση δικτύωσης ασθενών ρευμάτων για τις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις της ΚτΠ ΑΕ  Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 150.306 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Σημαντικές διακρίσεις για το Contact Center της First Data

Τα βραβεία διοργανώνονται κάθε χρόνο από το Contact Centre World, ένα διεθνή οργανισμό που ασχολείται με θέματα που αφορούν στα contact centre και μεταξύ άλλων διοργανώνει τα Contact Centre World Awards για τις περιοχές ΕΜΕΑ, Asia Pacific και Americas. Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών του διαγωνισμού η κριτική επιτροπή είχε την ευκαιρία να αξιολογήσει τη παρουσία – συμμετοχή εκπροσώπων εταιριών του κλάδου από 34 χώρες της περιοχής.

Στον όμιλο Θεοδώρου ενσωματώθηκε η Αρχιμήδης Α.Ε.

Οι λύσεις της εταιρείας εφαρμόζονται σε επιχειρήσεις που έχουν ανάγκη για αυτοματοποίηση διαδικασιών οι οποίες μέχρι τώρα γίνονται χειροκίνητα: Για την αποθήκη, τέτοιες διαδικασίες είναι οι παραλαβές, η προετοιμασία των παραγγελιών (Picking, Packing), οι απογραφές, κ.ά. Για την παραγωγή, είναι οι εσωτερικές διακινήσεις Α’ υλών/ετοίμων/ημιετοίμων, ο έλεγχος ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων, η μέτρηση παραγωγικότητας μηχανών και εργαζομένων, κ.ά.

Η Αρχιμήδης Α.Ε. έχει υλοποιήσει περισσότερες από 1.000 εφαρμογές αυτοματοποίησης σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας, του εμπορίου και των logistics.