Η Intersys αναλαμβάνει τη διανομή των προϊόντων της Duracell

Η P&G Hellas συνεχίζει την διανομή των προϊόντων Duracell στο κανάλι λιανικής food. Στο ευρύ χαρτοφυλάκιο της Intersys με προηγμένα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας έρχονται να προστεθούν οι κορυφαίες μπαταρίες και τα λοιπά ενεργειακά προϊόντα της Duracell. Η Duracell αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες αλκαλικών μπαταριών υψηλών επιδόσεων παγκοσμίως.

Στο 1,5 δισ. ευρώ το τζίρος του ηλεκτρονικού εμπορίου

Παρ’ όλα αυτά το καταναλωτικό κοινό συνεχίζει να είναι σχετικά διστακτικό απέναντι στις ηλεκτρονικές αγορές και μόνο το 1/3 των Ελλήνων χρηστών του Internet δηλώνουν ότι αγοράζουν κάτι on-line (όταν το αντίστοιχο ποσοστό στην Δ. Ευρώπη ξεπερνάει τα 2/3). Αυτό δείχνει και τις σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης του Ηλεκτρονικού Εμπορίου B-C τα επόμενα χρόνια, εφόσον υπάρχουν οι αναγκαίες συνθήκες, υποδομές και στρατηγικές. Οι Έλληνες on-line καταναλωτές δηλώνουν με πολύ υψηλά ποσοστά ότι θα πραγματοποιούσαν περισσότερες αγορές ηλεκτρονικά αν μπορούσαν να «εμπιστευθούν» τα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Για παράδειγμα, το 76%, αν δημόσιοι ή ανεξάρτητοι οργανισμοί προωθήσουν σωστά τα ηλεκτρονικά καταστήματα και το 66%, αν τα ηλεκτρονικά καταστήματα ήταν πιστοποιημένα από ανεξάρτητο οργανισμό/φορέα.

H DCW Software Hellas υλοποίησε έργο για την T-Bank

Η εφαρμογή αξιοποιεί το περιβάλλον Business Discovery της QlikView και δίνει τη δυνατότητα στην Τ-Bank να έχει άμεσα, και γρήγορα reports ενοποίησης, καθώς και τον ισολογισμό, αποτελέσματα για τον Όμιλο της  TT Bank. Το σύστημα διασφαλίζει τη συνέχεια των δεδομένων, τη διαθεσιμότητα και την απόλυτη διαφάνεια και φιλικότητα για τον χρήστη σε περιβάλλον IFRS.

H DCW Software Hellas είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της QlikView.

Η Cosmos Business Systems βραβεύεται από την HP Hellas

Η Cosmos διακρίθηκε μεταξύ των συνεργατών της Hewlett-Packard, από πλευράς όγκου πωλήσεων, της σημαντικής αύξησης της απόδοσης της, αλλά και της επένδυσης σε τεχνογνωσία.

Συνεχίζουν στη β’ φάση οι έξι προσφορές για το ηλεκτρονικό εμπόριο

Υπενθυμίζεται πως οι εταιρείες που έχουν καταθέσει προσφορές είναι οι: 1) Ακτωρ Παραχωρήσεις – Uni Systems, 2) Intracom IT Services -Intrasoft International – Intracom Telecom – Intrakat, 3) Τερνα Ενεργειακή – LG – CNS και οι εταιρείες 4) Ατεσε, 5) Ericsson Hellas και 6) Intrasystema.

Τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης αφορούν στα κριτήρια της ικανότητας των συμμετεχόντων για το έργο του Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου ενώ η δεύτερη φάση είναι αυτή που θα κρίνει ουσιαστικά τον ανάδοχο καθώς και οι 6 που πέρασαν θα κληθούν να δώσουν οικονομικές προσφορές για την ανάπτυξη του συστήματος.

Στο κόστος του έργου θα συμμετέχει και ο ΟΑΣΑ με τη χρηματοδότηση μέρους των κατασκευών με ποσόν 35 εκατ. ευρώ, μέσω Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ).

Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ορίστηκε στα 94 εκατ. ευρώ.