Η Inttrust συμμετείχε ως χορηγός στο IT Directors Forum

Η Inttrust είναι ελληνική εταιρεία η οποία εξειδικεύεται στην παροχή λύσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας που εκτείνονται από το σχεδιασμό, την εγκατάσταση και την υποστήριξη κεντρικών επιχειρηματικών συστημάτων (servers, storage, backup κλπ) έως το σχεδιασμό και την υλοποίηση λύσεων Intranet/Portal και Business Intelligence. Η Inttrust είναι Premier Business Partner της IBM, Gold Certified Partner της Microsoft και Gold Partner της Oracle.

Η Syntax Πληροφορική συνεργάζεται με την Axway

Η Syntax ορίστηκε ως επίσημος αντιπρόσωπος των λύσεων της εταιρείας Axway στις περιοχές της Ελλάδας, της Κύπρου και της Μέσης Ανατολής. Η Axway ιδρύθηκε το 2001 και παρέχει λύσεις λογισμικού σε περισσότερους από 11,000 οργανισμούς σε 100 χώρες. Τα κεντρικά της γραφεία είναι στο Phoenix της Αrizona των ΗΠΑ, ενώ για την Ευρώπη η εταιρεία έχει έδρα το Παρίσι. Οι ολοκληρωμένες λύσεις της Axway περιλαμβάνουν το managed file transfer και τις business-to-business (B2B) integration, λύσεις.

H Ελμηsystems διακρίθηκε ως “Top Service Partner” από την HP

Η διάκριση αυτή έρχεται σε συνέχεια της πιστοποίησης που έλαβε η Ελμηsystems ως HP Service Specialist Professional Services Partner όπου και παραμένει συνεργάτης της HP που εκτός από την πώληση αναλαμβάνει και τις υπηρεσίες εγκατάστασης και παραμετροποίησης  για τα συστήματα και λύσεις Blades και Enterprise Storage της HP. Η Ελμηsystems ως «Gold HP Preferred Partner» διαθέτει σημαντικότατες εξειδικεύσεις και στον τομέα των προϊόντων: HP Storage Works Solutions Specialist, HP Computing Systems Specialist, HP Personal Computing Specialist, και HP Unified Networking Specialist.

Η Athentis υλοποίησε έργο για την Elbisco

Η εφαρμογή θα βοηθήσει την Elbisco και  θα  της δώσει τη δυνατότητα παρακολούθησης πολλαπλών μετρήσεων και δεικτών  απόδοσης από τους επιμέρους υπεύθυνους για τα προϊόντα, τους πελάτες, τους διευθυντές παραγωγής, διευθυντές προμηθειών και logistics.

Η εφαρμογή θα βοηθήσει την Elbisco στην εξάλειψη των πολλαπλών και συχνά αντιφατικών reports που διακινούνται ενδο-εταιρικά έως τώρα, ώστε οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων να λαμβάνουν τις σωστές πληροφορίες την κατάλληλη στιγμή.

Με την εξειδικευμένη προσέγγιση  της Athentis ένα μεγάλο σύνολο KPIs και scorecards είναι  αξιοποιήσιμο από την Elbisco, ώστε η λύση να προσφέρει  πιο ολοκληρωμένη, και μετρήσιμη εικόνα των δραστηριοτήτων της, μέσα σε  σύντομο χρονικό διάστημα μερικών εβδομάδων.

Ρεκόρ εσόδων και κερδών για την Intel

Ο κύκλος εργασιών ανήλθε στα $14.3 δισ. (σε non-GAAP βάση), τα λειτουργικά έσοδα σε $5.1 δισ., τα καθαρά έσοδα σε $3.7 δισ., και τα κέρδη ανά μετοχή σε 69 σεντς. Με βάση τα πρότυπα GAAP, η εταιρεία ανακοίνωσε για το τρίτο τρίμηνο έσοδα $14.2 δισ., λειτουργικά έσοδα $4.8 δισ., καθαρά έσοδα $3.5 δισ., και κέρδη ανά μετοχή 65 σεντς. Η εταιρεία είχε εισροή περίπου $6.3 δισ. μετρητών από λειτουργικές δραστηριότητες, κατέβαλε εις χρήμα μερίσματα ύψους $1.1 δισ., και χρησιμοποίησε $4.0 δισ. για την επαναγορά 186 εκατ. κοινών μετοχών.

Η Entersoft ανέλαβε έργο για την Raxevsky

Με το νέο πληροφοριακό της σύστημα η εταιρεία διασφαλίζει ένα ενοποιημένο περιβάλλον λειτουργίας, αποτελεσματική χρηματοπιστωτική διαχείριση, ενοποιημένα διεταιρικά αποτελέσματα και συνδυαστική πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο με τα προηγμένα εργαλεία Επιχειρηματικής Ευφυΐας (ΒΙ) του Entersoft Business Suite. Το σύστημα θα εξυπηρετεί το σύνολο των καταστημάτων της εταιρείας σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία και Κύπρο καθώς και τα κεντρικά γραφεία και αποθήκες με 113 χρήστες συνολικά.

Τρεις συμμετοχές στο διαγωνισμό για τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων

Ως επόμενο βήμα, στις 25 Οκτωβρίου 2011, η ΕΕΤΤ θα ανακοινώσει τους προεπιλεγέντες συμμετέχοντες στους οποίους και θα αποστείλει το δελτίο συμμετοχής.

Παράλληλα, θα ενημερώσει συνολικά τους προεπιλεγέντες συμμετέχοντες για την ημερομηνία, τον τόπο, το πρόγραμμα διεξαγωγής, καθώς και για επιπλέον λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία της δημοπρασίας.

Επισημαίνεται ότι η διαγωνιστική διαδικασία για τη χορήγηση δικαιωμάτων χρήσης ραδιοσυχνοτήτων, που σχεδιάστηκε και υλοποιείται από την ΕΕΤΤ, στοχεύει στη διασφάλιση του υγιούς ανταγωνισμού στην ελληνική αγορά, καθώς και στην ανάπτυξη νέων και τη βελτίωση των παρεχόμενων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών προς όφελος των καταναλωτών.

Ο όμιλος Globo συνεχίζει τη δυναμική του ανάπτυξη

Ο GO!Enterprise Server παρέχει εφαρμογές που μπορούν να λειτουργήσουν σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή, iPhone, Android, Blackberry, Windows Mobile, J2ME και Wap που χρησιμοποιούν οι υπάλληλοι ή οι πελάτες της επιχείρησης. Προσφέρεται τόσο για εγκατάσταση εσωτερικά στα συστήματα μίας εταιρείας, όσο και για λειτουργία σε περιβάλλον «cloud».

Με την εγκατάστασή του παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για οποιαδήποτε επιχείρηση επιθυμεί να έχει αδιάλειπτη και άμεση πρόσβαση στο εταιρικό της ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: μηνύματα, επαφές, ημερολόγιο, εργασίες και σημειώσεις, εύκολη πρόσβαση στα αρχεία και φακέλους του εταιρικού εσωτερικού δικτύου από κάθε κινητή συσκευή, καθώς επίσης κι ένα ανοιχτό περιβάλλον με πρότυπα APIs για σύνδεση με CRM και ERP.