Κατηγορία Mobile Lions στο Φεστιβάλ των Καννών

Πρώτος πρόεδρος της επιτροπής των Mobile Lions θα είναι ο Tom Eslinger, Digital Creative Director της Saatchi & Saatchi Worldwide. Οι ενότητες των Mobile Lions περιλαμβάνουν τις εξής: Creative Use of Technology, Mobile Websites and Web Apps, Mobile Apps, Tablet Apps, Games, Rich Media Mobile Advertising και Integrated Campaigns led by Mobile.

Η επιτροπή θα απαρτίζεται από ειδικούς στην κινητή επικοινωνία, από εταιρείες digital επικοινωνίας και ανάπτυξης εφαρμογών. Οι νικητές της κατηγορίας
θα βραβευθούν στην τελετή απονομής των βραβείων Press, Cyber και Design, την Τετάρτη 20 Ιουνίου.

Οικονομικά αποτελέσματα του ομίλου Forthnet

Η πελατειακή βάση του Ομίλου διευρύνεται τόσο σε επίπεδο συνδυαστικών πακέτων (επιπλέον 4.906 νοικοκυριά), όσο και σε επίπεδο συνδρομητών δορυφορικής τηλεόρασης Nova (επιπλέον 25.916 συνδρομητές σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο).

Συνολικά, ο Όμιλος Forthnet στο 3ο τρίμηνο 2011, διαθέτει 757 χιλ. μοναδικά νοικοκυριά στην Ελλάδα στην πελατειακή του βάση, εκ των οποίων 373.178 είναι ενεργοί πελάτες συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα.

Τέλος, σε επίπεδο οικονομικών δεικτών, παρατηρείται σημαντική βελτίωση των EBITDA κατά 3,6% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, γεγονός που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη συνεχιζόμενη επιτυχημένη περιστολή εξόδων.  Ενδεικτικό είναι ότι στο 3ο τρίμηνο 2011 σημειώθηκε αύξηση 20,17% στο περιθώριο του προσαρμοσμένου EBITDA.

10 χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε η Cytech

«Μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια, έχουμε καταφέρει να αναπτύξουμε και να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας και συνεπώς να διευρύνουμε και το πελατολόγιό μας, πάντα με τη δέσμευση προς τους πελάτες μας για υπηρεσίες καλής ποιότητας, όπως επίσης καινοτομία και ελκυστικές προσφορές» δήλωσε ο Βαγγέλης Αντωνιάδης, συνιδρυτής της Cytech ΕΠΕ.

Η Cisco συνεργάζεται με την Ρεάλ Μαδρίτης

Μόλις αναπτυχθεί το νέο υψηλής χωρητικότητας δίκτυο Wi-Fi, οι φίλαθλοι θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν τις κινητές συσκευές και τα smart phones ώστε να αποκτήσουν γρήγορη και αξιόπιστη πρόσβαση σε πολλές εφαρμογές σχεδιασμένες ειδικά για το στάδιο, καθώς και στο Internet και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Μαζί με το Cisco StadiumVision, οι δύο λύσεις θα επιτρέψουν στη Ρεάλ Μαδρίτης C.F. και στους χορηγούς της να συνδέονται με τους φιλάθλους με τελείως διαφορετικό τρόπο. Με video υψηλής ευκρίνειας στις πολυάριθμες οθόνες που είναι τοποθετημένες σε όλο το στάδιο, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη δράση και το περιεχόμενο, ακόμη κι αν βρίσκονται μακριά από τις θέσεις τους.

Η Scicom διεισδύει στο χώρο της ενέργειας

Το Gastone Utility Management System αποτελείται από ένα ολοκληρωμένο σετ λειτουργιών για την IT υποστήριξη της Διαχείρισης Λειτουργίας Δικτύων Κοινής Ωφέλειας, όπως Διανομής Ενέργειας, Αερίου, Νερού, Ανακύκλωσης και Απορριμμάτων ή και συνδρομητικών Δικτύων (τηλεφωνία, Internet, καναλικών TV, τύπου κ.λπ.) και Διαχείρισης Δικτύων Δήμων.

Το Σύστημα απαρτίζεται από τρεις ενότητες υποσυστημάτων, οι οποίες συλλειτουργούν μεταξύ τους για τη Διαχείριση Διανομής, τη Διαχείριση Πωλήσεων, τη Διαχείριση των Υπηρεσιών και των Εργασιών Συντήρησης των Δικτύων.

1.683 επενδυτικά σχέδια αξίας 76,37 εκατ. ευρώ έχει εντάξει το digi-retail

Τα 163 νέα επενδυτικά σχέδια που εντάσσονται, έχουν συνολικό προϋπολογισμό 8,02 εκατ. ευρώ και η συνολική επιχορήγηση (δημόσια δαπάνη) που εγκρίθηκε ανέρχεται σε 4.53 εκατ. ευρώ και προέρχεται από πόρους του ΕΣΠΑ 2007-2013. Τα επενδυτικά σχέδια που έχουν ενταχθεί στη δράση «digi-retail» από τις αρχές Ιουλίου έως σήμερα ανέρχονται σε 1.683 και έχουν συνολικό προϋπολογισμό 76,37 εκατ. ευρώ.

Στο πλαίσιο της δράσης «digi-retail» διατίθενται συνολικά πόροι του ΕΣΠΑ 2007-2013 ύψους 100 εκατ. ευρώ, προκειμένου να ενισχυθούν κατά 50% τεχνολογικές επενδύσεις συνολικού ύψους 200 εκατ. ευρώ από επιχειρήσεις λιανικής. Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση», με τη συνδρομή πόρων όλων των ΠΕΠ και συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 85% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και 15% από εθνικούς πόρους.