Ο Dr. Achille de Tommaso νέος Διευθύνων Σύμβουλος στη Skylogic

Ο απερχόμενος CEO, Arduino Patacchini, μετακινείται στη θέση του Προέδρου της Skylogic. Ο Dr De Tommaso, ο οποίος μέχρι πρόσφατα κατείχε τη θέση του Συμβούλου παρά το Διευθύνοντα Σύμβουλο και το Γενικό Διευθυντή της Skylogic, διαθέτει εμπειρία 40 ετών στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, έχοντας δημιουργήσει και διευθύνει επιχειρήσεις όπως η Eurotech, η Televas, η Nortel Italy, η Cable & Wireless Europe, η Infostrada και η Colt Italy. Ο Dr De Tommaso είναι διδάκτωρ του τομέα Φυσικής των Ηλεκτρονικών και πρόεδρος στο Ιταλικό Κέντρο Τεχνολογικών Ερευνών ANFoV.

Η Regate υλοποίησε έργο SFA στη Frulatti

Το BizeGate διασυνδέθηκε αμφίδρομα με το ERP του πελάτη, ενώ η client εφαρμογή, που θα είναι το εργαλείο λειτουργίας του κάθε πωλητή, εγκαταστάθηκε σε βιομηχανικού τύπου PDAs και θα προσφέρει δυνατότητες όπως εντατική φορητή παραγγελιοληψία με πλήρη ενσωμάτωση και αυτόματη εφαρμογή της εμπορικής-πιστωτικής πολιτικής της εταιρείας ανά σημείο πώλησης, διαχείριση πελατολογίου, οικονομικές καρτέλες πελατών – ευρετήρια παραγγελιών/παραστατικών, καθώς και διαχείριση ημερήσιου προγράμματος επισκέψεων.

Στις 724.051 ευρώ το έργο του Υπουργείου Πολιτισμού

Το συγκεκριμένο έργο αφορά στα ακόλουθα Υποέργα: «Απλοποίηση διαδικασίας: “Χορήγηση αντιγράφων των Πρακτικών και Γνωμοδοτήσεων του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (K.A.Σ.), του Συμβουλίου Μουσείων (Σ.Μ.) κα Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων (Κ.Σ.Ν.Μ.) – Διάθεση στους πολίτες μέσω διαδικτύου”» και «Υποδομές Πληροφορικής: Εξοπλισμός – Έτοιμο Λογισμικό» (Υποέργα 1 και 3 αντίστοιχα της ενταγμένης Προτεινόμενης Πράξης). Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 724.051 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Άυξηση εσόδων και κερδών για την Oracle στο τρίμηνο

Η εταιρεία κατέγραψε κέρδη 2,2 δισ. δολαρίων, αυξημένα κατά 22% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και 17% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Τα έσοδα ανήλθαν στα 8,8 δισ. δολάρια, 2% αυξημένα συγκριτικά με τον προηγούμενο χρόνο και 4,7% πάνω αναφορικά με το προηγούμενο τρίμηνο.

Data Communication: Δημιουργία

Το DC e-shop αποτελεί μία απλή, εύχρηστη και απόλυτα ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικών πωλήσεων που παρέχει στις επιχειρήσεις μια σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα μεταξύ των οποίων είναι η άμεση λειτουργία του e-shop με χαμηλό κόστος, το εύχρηστο περιβάλλον του, η διαχείριση όλων των τρόπων πληρωμής, και η δυνατότητα σύνδεσης του με κοινωνικά δίκτυα.

40 χρόνια συνεργασίας Έλμη Systems-Casio

H εταιρεία με αφορμή στην επίσκεψη του Διευθύνοντος Συμβούλου της Casio Ευρώπης, Κazuyuki Yamashita οργάνωσε εκδήλωση στα νέα της γραφεία. Κύριος σκοπός της επίσκεψης του υψηλόβαθμου στελέχους της Casio ήταν η απονομή τιμητικής πλακέτας προς την ΕΛΜΗ Systems και τους ιδρυτές της Ν. Λαγουσάκο και Μ. Σουρβίνο, για την σαραντάχρονη και επιτυχημένη συνεργασία των δύο εταιρειών. Επίσης, η εταιρεία είναι ο πρώτος και ο παλαιότερος αντιπρόσωπος της Casio στην Ευρώπη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος και ιδρυτής Ν. Λαγουσάκος καλωσόρισε τον Κ. Yamashita, αναφέροντας ότι η αναγνωρισιμότητα και η καταξίωση του ονόματος Casio στην Ελληνική αγορά, είναι το αποτέλεσμα 40 χρόνων σκληρής προσπάθειας, εργατικότητας και επαγγελματικής συνέπειας του ανθρώπινου δυναμικού της ΕΛΜΗ Systems.

Ο ΟΠΑΠ εισέρχεται στο διαδίκτυο το 2012

Στόχος της διοίκησης είναι η ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης εντός του α’ τριμήνου 2012. Αυτό, μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε. Γιάννης Σπανουδάκης κατά την σημερινή ενημέρωση του προσωπικό του Ομίλου με θέμα «Στρατηγικές Επιλογές για το Μέλλον».

Επεσήμανε ότι την ίδια πρακτική επέλεξε η ΟΠΑΠ Α.Ε. και στην περίπτωση των Κρατικών Λαχείων και του Ξυστό, προκειμένου να διεκδικήσει την άδεια διαχείρισής τους για τα επόμενα 12 χρόνια, επιτυγχάνοντας να συνεργαστεί με τρεις από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών διεθνώς.

Αντίθετα, όπως υπογράμμισε, η ΟΠΑΠ Α.Ε. διεκδίκησε και πέτυχε να εξασφαλίσει το προηγούμενο διάστημα την μοναδική άδεια για τα 35.000 VLTs, τα οποία θα εγκατασταθούν στη χώρα έως το τέλος του 2013, αλλά και να επεκτείνει κατά 10 χρόνια (2020-2030) την αποκλειστική άδεια οργάνωσης και διάθεσης των υφιστάμενων 11 παιχνιδιών της μέσω του δικτύου των πρακτορείων της.

Τα υφιστάμενα παιχνίδια, επεσήμανε, εντός του 2012 θα διατίθενται και μέσω του διαδικτύου, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που γίνεται μέσω των πρακτορείων έως σήμερα, δηλαδή με διασφάλιση της προμήθειας των πρακτόρων.