Χρονική μετάθεση για τη δράση digi-mobile

Η συγκεκριμένη κίνηση είναι απόρροια της διαρκώς αυξανόμενης ροής εισαγωγής προτάσεων και στοιχείων στο πληροφοριακό σύστημα της δράσης, καθώς επίσης και εξαιτίας της υποβολής παραπόνων για δυσχέρειες πρόσβασης στο σύστημα υποβολής από αιτούντες που προέρχονται από διάφορες περιοχές της χώρας.

Σημειώνεται, τέλος, ότι κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ 30 Ιανουαρίου και 2 Φεβρουαρίου υποβλήθηκαν περισσότερες από 7.500 αιτήσεις από επιχειρήσεις που ρποέρχονταν από ολόκληρη τη χώρα, υπερκαλύπτοντας σε υψηλό ποσοστό τον διαθέσιμο προϋπολογισμό των 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Ζημιές 2,9 δισ. δολαρίων για την Sony

Το ισχυρό γιέν, οι πλημμύρες στην Ταϊλάνδη που επηρρέασαν την ομαλή παραγωγική διαδικασία των προϊόντων, αλλά και η εν γένει ύφεσιακή παγκόσμια οικονομία. Σύμφωνα με τον νέο Πρόεδρο και CEO της Sony Corp. Kazuo Hirai: “Ασφαλώς και είμαστε κάτι παραπάνω από γνώστες της οικονομικής κρίσης που περιβάλλει το παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον. Υπό αυτό το πρίσμα, δεν θα φοβηθούμε να λάβουμε επώδυνες αποφάσεις οι οποίες θα διασφαλίσουν το μέλλον της εταιρείας μας. Να είστε σίγουροι πως θα κινηθούμε γρήγορα, καθώς οι ανταγωνιστές μας δεν θα μας περιμένει..”.

Ταχύτατο ασύρματο δίκτυο από την Cisco

Μάλιστα, τα access points της σειράς Cisco Aironet 3600 είναι τα πρώτα της διεθνούς αγοράς με τρεις χωρικές ροές 802.11n και τέταρτη κεραία (4×4:3). Επιτρέπουν δε, την ομαλή και άμεση σύνδεση από όλες τις ασύρματες συσκευές, ακόμα και από αυτές με ασθενές σήμα, σε μεγαλύτερες αποστάσεις από το σημείο πρόσβασης και εξασφαλίζουν αύξηση επιδόσεων έως και 30% σε σχέση με άλλα access points.

Σύμφωνα με τον Sujai Hajela, Αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή του Τμήματος Ασύρματων Δικτύων για Επιχειρήσεις της Cisco: “Τα νέα σημεία πρόσβασης της σειράς Cisco Aironet 3600 Series ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις και παρέχουν δυνατότητα σύνδεσης από μεγαλύτερη απόσταση, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία για όλες τις ασύρματες συσκευές”.

Αποχώρησε ο Βασίλης Ορφανός από την PC Systems

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1991 στην αγορά της πληροφορικής στην εταιρία Gate Computers και αμέσως μετά ανέλαβε χρέη Διευθυντή Πωλήσεων στις εταιρείες Cosmos Computer και Computec Systems. Στην PC Systems εργαζόταν από το 1996. Ξεκίνησε ως Large Account Manager, το 1997 ανέλαβε Διευθυντής Marketing, το 2000 την Εμπορική Διεύθυνση μαζί με το Marketing και από το 2001 ασκούσε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της εταιρείας.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, «οι πράξεις και οι παραλείψεις των στελεχών της νέας διοίκησης της εταιρείας εναντίον του Γενικού της Διευθυντή, που συνιστούσαν αθέτηση των μεταξύ τους συμφωνηθέντων, κατέστησαν μη ανεκτή γι’ αυτόν τη συνέχιση της σύμβασής του και τον οδήγησαν στη λύση της».

Η PC Systems είχε καταθέσει στις 28 Δεκεμβρίου αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99, στις 23 Ιανουαρίου πήρε προσωρινή προστασία από τους πιστωτές της ενώ στις 24 Απριλίου θα εκδικαστεί η αίτηση ανοίγματος της διαδικασίας εξυγίανσης. Η PC Systems, ανήκε στον όμιλο Πουλιάδη μέχρι τα μέσα του 2006 και σήμερα ελέγχεται από τον εφοπλιστή Γ. Οικονόμου.

Στελεχιακές αλλαγές στην EMC EMEA

Στο πλαίσιο αυτό, ο Nicolas Leblanc αναλαμβάνει τη θέση του Αντιπροέδρου Πωλήσεων (VP Sales) για τις αγορές της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, του Ισραήλ και της Ελλάδας, ενώ ο Philippe Fosse αντικαθιστά τον N. Leblanc στη θέση του Αντιπροέδρου Δικτύου Διανομής ΕΜΕΜ (VP EMEA Channels). O Nicolas Leblanc θα έχει την ευθύνη συντονισμού των direct και indirect δικτύων διανομής, ώστε να υποστηρίζεται καλύτερα η ανάπτυξη της EMC στην περιοχή ΕΜΕΑ. Η τοποθέτησή του έρχεται μετά από μια επιτυχημένη θητεία ως επικεφαλής των καναλιών διανομής.

Με περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρία στις πωλήσεις, εντάχθηκε στην ομάδα της EMC το 2003, προερχόμενος από την HP, και μέχρι σήμερα έχει καλύψει θέσεις ευθύνης στους οργανισμούς EMC Γαλλίας και EMEA South. Ο Philippe Fosse, μέχρι σήμερα Αντιπρόεδρος EMEA East της EMC, διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στις πωλήσεις και αναμένεται να αξιοποιήσει τη βαθιά του γνώση γύρω από τα κανάλια διανομής.

Πριν την ένταξη του στην EMC το 2010, ήταν Αντιπρόεδρος των EMEA Channels στη Hitachi Data Systems, ενώ παλιότερα, κατείχε θέσεις ευθύνης στη Xiotech, τη McData και τη StorageTek.

Η European Profiles υλοποιεί έργο για το ΥΠ. ΥΚΑ

Η αξία του έργου, το οποίο διεκδίκησε και η Grant Thornton, ανέρχεται στα επίπεδα των 492.246 ευρώ με ΦΠΑ.