Νέα καταστήματα στο δίκτυο Public

Δύο νέα καταστήματα απέκτησε στο λεκανοπέδιο Αττικής το δίκτυο Public, στην Αγία Παρασκευή και το Αιγάλεω. Τα νέα καταστήματα Public θα προσφέρουν στους επισκέπτες επιλογές προϊόντων τεχνολογίας, gaming, καθώς και μία τεράστια γκάμα σε βιβλία, CD, DVD και παιδικά παιχνίδια. Το άνοιγμα των δύο καταστημάτων θα υποστηριχθεί με έντονο πλάνο ενημέρωσης και επικοινωνίας σε τοπικό επίπεδο μέσα από τη νέα καμπάνια με θέμα «Τα Public είναι ο νέος σας γείτονας», ενώ πλέον τα Public αριθμούν συνολικά 13 φυσικά καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και 1 ηλεκτρονικό.

Νέα έργα για την Ευρωσύμβουλοι Α.Ε.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία υλοποιεί για λογαριασμό του ΚΕΠΑ και του ΣΕΠΒΕ έργο που αφορά στη δημιουργία δέσμης έργων για την ανάπτυξη των ΜΜΕ, ενώ για λογαριασμό του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων η εταιρεία υλοποιεί έργο που αφορά στην προώθηση των βιολογικών τοπικών προϊόντων. Επίσης, υλοποιεί έργο για το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας που αφορά στην επιχειρηματικότητα και την υποστήριξη των νέων και των γυναικών. Στον τομέα της υγείας, η εταιρεία ανέλαβε έργο της ΠΑΜΘ για την υλοποίηση του έργου της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στη Ροδόπη, ενώ για λογαριασμό της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας ανέλαβε την εκπόνηση της Πανελλήνιας Επιδημιολογικής Μελέτης καταγραφής της στοματικής υγείας.

Η Intelen σε μεγάλο venture summti event στη Νέα Υόρκη

Το New York Venture Summit 2012, αποτελεί κορυφαίο γεγονός στον χώρο των venture capitals, όπου επιλεγμένες start-ups, με στόχο την άντληση κεφαλαίων από Αμερικανούς επενδυτές και σχέδια επέκτασης στην Αμερικανική αγορά, θα παρουσιάσουν τα σχέδιά τους και τα προϊόντα τους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει pitching sessions, ομιλίες, face-to-face VC meetings, πολύ δυναμικό networking, coaching session και round tables για θέματα επενδύσεων και start-ups. Η Intelen θα έχει επαφές και συναντήσεις στην Νέα Υόρκη και την Βοστόνη με πλήθος επενδυτών και advisors και θα παρουσιάσει το στρατηγικό της πλάνο για την άντληση επενδυτικών κεφαλαίων από Αμερικανικά VCs και ξένους θεσμικούς επενδυτές.

Η Intelen σε μεγάλο venture summti event στη Νέα Υόρκη

Η Intelen θα είναι παρούσα, ως μία από τους top innovators, σε ένα από τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά και επενδυτικά events στην Ανατολική Ακτή, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Νέα Υόρκη. Το New York Venture Summit 2012, αποτελεί κορυφαίο γεγονός στον χώρο των venture capitals, όπου επιλεγμένες start-ups, με στόχο την άντληση κεφαλαίων από Αμερικανούς επενδυτές και σχέδια επέκτασης στην Αμερικανική αγορά, θα παρουσιάσουν τα σχέδιά τους και τα προϊόντα τους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει pitching sessions, ομιλίες, face-to-face VC meetings, πολύ δυναμικό networking, coaching session και round tables για θέματα επενδύσεων και start-ups. Η Intelen θα έχει επαφές και συναντήσεις στην Νέα Υόρκη και την Βοστόνη με πλήθος επενδυτών και advisors και θα παρουσιάσει το στρατηγικό της πλάνο για την άντληση επενδυτικών κεφαλαίων από Αμερικανικά VCs και ξένους θεσμικούς επενδυτές.

Ρεκόρ επιδόσεων backup από την HP

Στο πλαίσιο αυτό, η HP προσφέρει το HP StoreOnce Catalyst, το οποίο εξασφαλίζει τον ταχύτερο ρυθμό διεκπεραίωσης διαδικασιών backup-and-restore, σε συνδυασμό με τη βελτιωμένη λύση HP StoreOnce B6200 Backup. Το HP Data Protector 7, το οποίο βασίζεται στη λύση Autonomy Intelligent Data Operating Layer (IDOL), επιτρέπει διαδικασίες backup και ανάκτησης με βάση συγκεκριμένα πλαίσια.

Η τεχνολογία HP Virtual Connect for 3PAR with Flat SAN ενισχύει την αποδοτικότητα του server και την συνδεσιμότητα του storage με την τεχνολογία, η οποία συνδέει απευθείας τους servers με τις λύσεις storage μέσω ενός απλού δικτύου Storage Area Network ενιαίου επιπέδου. Το HP Automated Network Management 9.2 προσφέρει μεγαλύτερη αξιοπιστία και βελτιωμένες επιδόσεις δικτύου, ώστε να υποστηρίζεται η αύξηση της διακίνησης δεδομένών και όγκος τον οποίο διαχειρίζονται οι λύσεις storage που συνδέονται με λύσεις HP Converged Infrastructure.

Τέλος, η νέα λύση HP Virtual Connect for 3PAR with Flat SAN βοηθά στη μείωση του κόστους δικτύωσης έως και 50% και επιτρέπει την υλοποίηση διαδικασιών provisioning έως και 2,5 φορές ταχύτερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Νέο sharepoint έργο από την Best Practice Consulting

Η λύση έχει στόχο την διαχείριση της τεκμηρίωση κατά την εξέλιξη των έργων, με βασικό χαρακτηριστικό τον αυτοματοποιημένος τρόπος δημιουργίας των κατάλληλων document libraries και των αντιστοίχων δομών πρόσβασης μέσω ενός site template. Επίσης, περιλαμβάνει δυναμική διαχείριση των δικαιωμάτων πρόσβασης των χρηστών στο περιεχόμενο, αυτοματοποιημένη δημιουργία sub-sites για κάθε νέο έργο, κεντρικά οριζόμενη κατηγοριοποίηση των εγγράφων καθώς και προσαρμοσμένη λειτουργία αναζήτησης με βάση τις ανάγκες του οργανισμού. Η λύση βασίστηκε στον Microsoft SharePoint Server 2010.

Η Lenovo ανοίγει τα πρώτα της καταστήματα στην Ελλάδα

Τα LES είναι αποκλειστικά καταστήματα προϊόντων της Lenovo, που φέρουν το λογότυπο και το branding της εταιρείας. Σχεδιασμένα για να μυήσουν τους καταναλωτές στον τεχνολογικό κόσμο της δεύτερης μεγαλύτερης κατασκευάστριας εταιρείας προσωπικών υπολογιστών παγκοσμίως, τα LES εκθέτουν και πωλούν τις πιο σύγχρονες σειρές των desktops, laptops και tablets της Lenovo καθώς και τα πιο μοντέρνα συνοδευτικά αξεσουάρ. Και τα δύο καταστήματα επιτρέπουν στους καταναλωτές να ζήσουν την εμπειρία των προϊόντων Lenovo, να τα δουν, να τα αγγίξουν αλλά και να τα δοκιμάσουν, σ’ ένα χώρο αποκλειστικά σχεδιασμένο για να τα αναδείξει, προσφέροντας τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για όλους τους υπολογιστές Lenovo.

Όπως δήλωσε ο Μιχάλης Οικονομάκης, Γενικός Διευθυντής της Lenovo στην Ελλάδα: «Η απόφαση μας για την υλοποίηση των Lenovo Exclusive Stores αποδεικνύει ότι η Lenovo συνεχίζει να επενδύει σταθερά στην Ελληνική αγορά. Τα Lenovo Exclusive Stores προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία για τον χρήστη οποίος μπορεί να περιηγηθεί και να δει από πρώτο χέρι τις τεχνολογίες της Lenovo στις διάφορες κατηγορίες της αγοράς». Το Lenovo Exclusive Store στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται στην περιοχή της Πυλαίας στο δρόμο Θεσσαλονίκης-Θέρμης και το Lenovo Exclusive Store στην Πάτρα, στη Νέα Εθνική οδό 208.

Στρατηγική συνεργασία Wind Hellas και PCCW Global

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, οι δύο εταιρείες παρέχουν από κοινού σε εταιρικούς πελάτες, τη σχεδίαση, παροχή και εγκατάσταση ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών τηλεφωνίας και internet, αλλά και εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως εθνικά και διεθνή κυκλώματα διασύνδεσης και μεταφοράς δεδομένων. Τις υπηρεσίες αυτές έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αλλά και στη διεθνή αγορά. Ενδεικτικά η Wind και η PCCW Global παρέχουν ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες σε μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα όπως η Eurobank, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, η Alpha Bank αλλά και σε μεγάλες επιχειρήσεις όπως η Inform Lykos, η Ince & Co Services και η S&B Βιομηχανικά Ορυκτά.