OTE Cinema On Demand και στον OTE TV μέσω Δορυφόρου

Η ενοικίαση των ταινιών μπορεί να γίνει τηλεφωνικά ή μέσω SMS. Οι συνδρομητές έχουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν την ταινία που επέλεξαν για χρονικό διάστημα έως 48 ώρες, με χρέωση από 2 έως 4 ευρώ ανά ταινία. Η υπηρεσία OTE Cinema on Demand είναι διαθέσιμη και στα δύο πακέτα, Full & Family pack, του OTE TV Μέσω Δορυφόρου. Η υπηρεσία OTE Cinema On Demand είναι ήδη διαθέσιμη και στον OTE TV Μέσω Conn-x.

Έμφαση σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες από τη Microsoft

Ο Kurt DelBene, Πρόεδρος του τμήματος Microsoft Office, ανακοίνωσε ότι 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι χρησιμοποιούν σήμερα το Microsoft Office, σε παγκόσμιο επίπεδο. Καθοριστικό ρόλο σε αυτό είχε το Office 2010, καθώς σήμερα πωλείται ένα Office 2010 στον κόσμο, ανά δευτερόλεπτο. Ανακοίνωσε, επίσης, δύο νέες επενδύσεις που αφορούν στους συνεργάτες σε επίπεδο Office 365, το Office 365 Open και τα Office 365 Advisors Program updates.

Στην ομιλία του, ο Ballmer εστίασε στις επιχειρηματικές επιδόσεις που επιτυγχάνονται σε μεγάλο βαθμό με τη βοήθεια των συνεργατών της Microsoft και τόνισε ιδιαίτερα τα επιτεύγματα συνεργατών που δουλεύουν με Windows 7, Office, Windows Server, Windows Azure και με Microsoft Dynamics. Παράλληλα, η Tami Reller, Αντιπρόεδρος και Οικονομικός Διευθυντής του τμήματος Windows και Windows Live, εστίασε στο κύμα της καινοτομίας που φέρνουν τα Windows 8 στο οικοσύστημα.

Η Ελευθερία Καπατσώρη στην AlfaVAD

Στο πλαίσιο των νέων αρμοδιοτήτων της, η Ε. Καπατσώρη θα έχει την ευθύνη για την καθοδήγηση και οργάνωση του inside sales department, καθώς και τη συνολική διαχείριση, οργάνωση και ανάπτυξη του συγκεκριμένου τμήματος, σε όλες τις  χώρες δραστηριοποίησης της AlfaVad. Η Ε. Καπατσώρη έχει πολυετή πορεία στον κλάδο της Πληροφορικής και της Τεχνολογίας επί 12 συναπτά έτη. Από τον Ιανουάριο του 2005 έως σήμερα  κατείχε τη θέση της Insides Sales Supervisor στην ITWAY Hellas, όπου η συμβολή της στην ανάπτυξη της εταιρείας ως διανομέα στην ελληνική και κυπριακή αγορά, ήταν ιδιαίτερα σημαντική.

Νέα μελέτη της IDC για το private cloud

Όπως αναφέρει η IDC, η ανάπτυξη του private cloud είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή, αν λάβουμε υπ’ όψιν την τωρινή οικονομική κατάσταση, ενώ η δημιουργία private cloud θα έχει επιπτώσεις σε όλες τις υποδομές IT. Άλλα ευρήματα της έρευνας δείχνουν ότι οι περισσότερες επιχειρήσεις είναι ακόμα στα πρώτα στάδια πλήρους υιοθέτησης του cloud, δοκιμάζοντάς το και εφαρμόζοντάς το σε συγκεκριμένες υπηρεσίες, ενώ υπάρχει και ενδιαφέρον για «προκατασκευασμένες» private cloud υπηρεσίες, εφαρμοσμένες σε servers και δίκτυα. Η συνεργασία ανάμεσα σε εταιρείες τεχνολογίας και παροχής υπηρεσιών είναι σημαντική και ενώ η αγορά εξυπηρετείται από πάροχους IT και εταιρείες outsourcing, οι πάροχοι τηλεπικοινωνιών βλέπουν επίσης ευκαιρίες επέκτασης, αφού το cloud είναι ουσιαστικά υπηρεσία που προσφέρεται μέσω των δικτύων τους.

Επίσημη παρουσίαση της υπηρεσίας hol cloud

Με τις υπηρεσίες hol cloud οι επιχειρήσεις έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέγουν για την εξυπηρέτηση των ΙΤ αναγκών τους πόρους υποδομής και υπολογιστικής ισχύος, πληρώνοντας μόνο για τις υπηρεσίες που πραγματικά χρειάζονται, με απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων τους και με εύκολη διαχείριση μέσω μιας ενιαίας διαχειριστικής πλατφόρμας. «Το hol cloud είναι η απάντηση στη σύγχρονη ανάγκη των εταιρικών πελατών για μια πιο αποτελεσματική επιχείρηση. Βασίζεται στη σύζευξη Τηλεπικοινωνιών & Πληροφορικής και παρέχεται από μια ελληνική εταιρεία για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Στηρίζουμε την Ελληνική επιχειρηματικότητα, επενδύοντας συνεχώς σε υποδομές που θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν πιο απλά, με ευελιξία και με οικονομικό όφελος, προσηλωμένοι στις αξίες της hellas online: Οικονομία, Τεχνολογική υπεροχή, Εξυπηρέτηση πελάτη» τόνισε ο Δ/νων Σύμβουλος της, Α. Κεραστάρης. «H ζήτηση για υπηρεσίες Cloud αυξάνεται ραγδαία, καθώς η αλλαγή του επιχειρηματικού μοντέλου από μία προσέγγιση αυξημένης κεφαλαιακής δαπάνης σε ένα μοντέλο «pay as you use» καθίσταται αναγκαία.

Για την αποτελεσματικότερη παροχή τους δημιουργούμε τοπικά Οικοσυστήματα Cloud, τα οποία απαρτίζουν οι: Cloud Builders, Cloud Services Providers και Cloud Services Resellers. Η αληθινή αξία της Cisco δε στηρίζεται μόνο σε αυτό που κατασκευάζουμε αλλά και σε αυτό που καθιστά δυνατό μέσω των συνεργατών της. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η στρατηγική συνεργασία μας με την hellas online,» τόνισε ο E. Mercadante, Δ/ντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Cisco στη νότια Ευρώπη.

Διεθνής διάκριση του Contact Center της First Data Ελλάδος

Στο διαγωνισμό συμμετέχουν κάθε χρόνο περισσότερα από 800 Contact Centers από 34 χώρες της περιοχής. Συγκεκριμένα το Contact Center της First Data Ελλάδος κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία «Best Customer Service Professional», παρουσιάζοντας το Customer Service καρτών και δανείων της Alpha Bank που υποστηρίζει ως outsource, αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία «Best Technology innovation – Internal solution», παρουσιάζοντας την πλατφόρμα διαχείρισης Collections – Danaos, αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία «Best Help Desk» παρουσιάζοντας την υπηρεσία Lost/Stolen & Authorizations με την οποία υποστηρίζει ως outsourcer 22 τράπεζες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία «Best Operations Manager», παρουσιάζοντας την υπηρεσία Applications processing του Back Office με την οποία υποστηρίζει 3 τράπεζες στην Ελλάδα ως outsourcer.