Η SAP Hottest Vendor στην έκθεση της Ventana

Για δεύτερη φορά, η SAP κατέκτησε την υψηλότερη συνολικά βαθμολόγια και κατάταξη «Hot Vendor», η οποία έχει πιστοποιηθεί από την Ventana Research ως η καλύτερη αντιπροσώπευση της αγοραστικής αξίας. Η SAP καθοδήγησε τη συνολική κατάταξη στον Δείκτη Αξίας (Value Index), συγκρινόμενη με άλλους προμηθευτές, όπως η IBM, η Infor και η Oracle στον Δείκτη Αξίας. Η αξιολόγηση στηρίζεται σε επτά σημαντικές κατηγορίες, οι πέντε εκ των οποίων προϊοντικές και είναι οι εξής: χρηστικότητα, διαχειρισιμότητα, αξιοπιστία, ικανότητα και προσαρμοστικότητα. Οι δύο επιπλέον κατηγορίες σχετίζονται με τη διαβεβαίωση από τη μεριά του πελάτη και αξιολογούν τους δείκτες Total Cost of Ownership (TCO) και Return On Investment (ROI), όπως επίσης και την επικύρωση.

Το 95% της Αττικής καλύπτει το νέο 3G δίκτυο Wind

Από τα μέσα Σεπτέμβρη έχει εκσυγχρονιστεί πλήρως το 3G δίκτυο στις περιοχές της Βουλιαγμένης, Βάρης, Κορωπίου, Καλυβίων Θορικού, Μαρκοπούλου και Κερατέας, ενώ στο αμέσως επόμενο διάστημα και οι κάτοικοι της Βορειοανατολικής Αττικής θα απολαμβάνουν υψηλές mobile broadband ταχύτητες. Ο εκσυγχρονισμός του δικτύου της εταιρείας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και σε ολόκληρη την Ελλάδα προσφέροντας έως και 8 φορές πιο γρήγορο mobile internet. Συγκριτικές μετρήσεις που πραγματοποίησε ανεξάρτητη εταιρεία αναδεικνύουν την υπεροχή του νέου 3G δικτύου της Wind, αφού μετρήσεις σε 76 σημεία πιστοποιούν ότι οι επιδόσεις του νέου δικτύου της Wind υπερτερούν των άλλων δικτύων κινητής τηλεφωνίας.

Εγκαινιάζεται το νέο coLab στο ΑΙΤ

Το coLab@AIT θα λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του ΑΙΤ στην Παιανία και τα εγκαίνια του θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου. Για το coLab@AIT θα μιλήσουν ο Πέτρος Κόκκαλης, πρόεδρος του ΑΙΤ και ο Σταύρος Μεσσήνης, co-founder του coLab. Την ημέρα των εγκαινίων, θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα κοινών δράσεων του ΑΙΤ με το coLab, που θα περιλαμβάνει το «AIT Start-up Series» και το «AIT Open University Seminars & Courses».

Η RSM Stylianou στην παγκόσμια ημέρα RSM

Η RSM είναι το έκτο μεγαλύτερο δίκτυο Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων στον κόσμο. Ο σημερινός εορτασμός θα συνδέσει τους 32.000 συνεργάτες, από 700 γραφεία σε 94 χώρες και θα περιλαμβάνει μεγάλη επικοινωνιακή καμπάνια εντός και εκτός δικτύου, συμπεριλαμβανομένης της διαφήμισης σε τοπικά και διεθνή Μέσα, κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις  καθώς επίσης και επιχειρηματικές εκδηλώσεις και διαγωνισμούς. Για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα, η RSM Stylianou, έχει οργανώσει διάφορες φιλανθρωπικές δράσεις, διαφημιστικές καμπάνιες και ενδοεταιρικές συναντήσεις και παρουσιάσεις με σύνθημα την παγκόσμια καμπάνια «Συνδεδεμένοι για Επιτυχία».

Νέα συνεργασία της Mellon με την Ιταλική CRIF Decision Solutions

Η Mellon, με δυναμική παρουσία στην τραπεζική αγορά της περιοχής, θα παρέχει με την CRIF σύγχρονες λύσεις σε οργανισμούς που δραστηριοποιούνται σε Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία, ΠΓΔΜ, Βουλγαρία, Σερβία και Ρουμανία, και διαθέτουν προϊόντα πίστης σε καταναλωτές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Οι λύσεις αυτές, τις οποίες εμπιστεύονται σήμερα περισσότερα από 800 χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε 20 χώρες, επιταχύνουν τη διαδικασία διάθεσης πιστωτικών προϊόντων και επιτρέπουν απόλυτο έλεγχο σε κάθε στάδιο του πιστωτικού κύκλου, από την απόκτηση νέων πελατών μέχρι τη διαχείριση χαρτοφυλακίου και τη μείωση των επισφαλειών.

Η Velti κλείνει συμφωνία-μαμούθ με αμερικανικό brand

Σύμφωνα με την ξένη δημοσίευση, η Velti, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα του mobile marketing και της τεχνολογίας διαφήμισης, έκλεισε διετή συμφωνία ύψους 27 εκατ. δολαρίων, στο πλαίσιο της οποίας θα προσφέρει υπηρεσίες τεχνολογίας mobile marketing σε μεγάλο αμερικανικό brand. Στόχος του προγράμματος που αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες, είναι η αύξηση του engagement και η ενίσχυση της μακροχρόνιας πιστότητας του brand με τους πελάτες του.

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική εξασφαλίζει ποιοτικά δεδομένα με τη SAS

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η SAS αναλαμβάνει αρχικά την ολοκληρωμένη διαχείριση των δεδομένων της Υδρογείου Ασφαλιστικής, υλοποιώντας την, πλήρως ελληνικοποιημένη, λύση SAS DataFlux Data Management. Η συγκεκριμένη λύση τοποθετείται επί σειρά ετών στο τεταρτημόριο των ηγετών, στις μελέτες της Gartner για επιχειρηματικά εργαλεία Ποιότητας Δεδομένων (Magic Quadrant for Data Quality Tools).

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική έκρινε αναγκαία τη μετάβαση από το υφιστάμενο σε ένα νέο αυτοματοποιημένο περιβάλλον που θα εξασφάλιζε, ως βασικό ζητούμενο, την αντιμετώπιση των δεδομένων ως εταιρικό περιουσιακό στοιχείο, έτσι ώστε να εκπληρωθούν οι στόχοι της εταιρείας που περιλαμβάνουν: Πελατοκεντρική στρατηγική με ενοποιημένο πελατολόγιο και πλήρη (360°) εικόνα του κάθε πελάτη, προετοιμασία για συμμόρφωση με την οδηγία φερεγγυότητας Solvency II που απαιτεί την ύπαρξη διαφανών και αξιόπιστων δεδομένων και τη δυνατότητα άντλησης βασικών επιχειρηματικών πληροφοριών που υποστηρίζουν τη λήψη καλύτερων και πιο εμπεριστατωμένων διοικητικών αποφάσεων.