Το iPad mini στην Ελλάδα από την iSquare

Την ίδια μέρα θα γίνει εμπορικά διαθέσιμο και το iPad με Retina (4ης γενιάς), το οποίο θα διατίθεται σε άσπρο ή μαύρο χρώμα και με τιμή από 529 ευρώ. Οι καταναλωτές θα μπορούν από αυτή την Τετάρτη να δουν και να προμηθευτούν τα νέα μοντέλα iPad μέσα από το επίσημο δίκτυο των αλυσίδων λιανικής σε όλη την Ελλάδα, στα έξι καταστήματα των Apple Premium Reseller σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και από το δίκτυο των Apple Authorised Reseller. Σύμφωνα με την Apple, τα νέα iPad πούλησαν τρία εκατομμύρια τις 3 πρώτες μέρες της διάθεσής τους, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Ώθηση στη νεανική επιχειρηματικότητα από Eurobank και Corallia

Το «the EGG-Enter*Grow*Go» αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιτάχυνσης της επιχειρηματικής δράσης, το οποίο απευθύνεται σε νεανικές ομάδες με δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες. Το πρόγραμμα θα παρέχει στις ομάδες πρόσβαση σε ένα αξιόπιστο δίκτυο μεντόρων και συνεργατών με εμπειρία σε startup επιχειρήσεις, κατάρτιση σε εξειδικευμένη επαγγελματική γνώση και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας για θέματα επιχειρηματικής λειτουργίας και ανάπτυξης. Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα συστεγάζονται σε κτίριο υψηλών προδιαγραφών που έχει στη διάθεσή της η Eurobank. Στόχος της συστέγασης είναι η αλληλεπίδραση και ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών. Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τις ομάδες που θα υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα θα γίνει στις αρχές του νέου έτους, βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων και προδιαγραφών που θα δημοσιοποιηθούν εγκαίρως.

E-Shop στα ελληνικά από τη MediaMarkt

Η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος αποτελεί επένδυση 1 εκατ. ευρώ, λίγο μόλις καιρό μετά την ΑΜΚ 53 εκατ. ευρώ, κινήσεις που δείχνουν την εμπιστοσύνη του ομίλου στην ελληνική αγορά. Τέλος, η MediaMarkt Ελλάδος έχει αναθέσει στην εταιρεία  avakon+ το σχεδιασμό και υλοποίηση της “εισόδου” της εταιρείας στα social media.

Τριπλή διάκριση για την Canon από Gartner και BLI

Ταυτόχρονα, ο ανεξάρτητος οργανισμός δοκιμών Buyers Laboratory LLC (BLI), επιβράβευσε την σειρά εκτυπωτικών συσκευών της Canon με την διάκριση  BLI’s First Line of the Year Award for Energy Efficiency. Η τριπλή αυτή διάκριση, επιβεβαιώνει την πρωτοπορία της Canon σε τεχνολογικό επίπεδο στον αυτοματισμό γραφείου, ενώ ταυτόχρονα πιστοποιεί την εξαιρετική αποδοτικότητα που προσφέρουν οι λύσεις της Canon σε επίπεδο λογισμικού και διαδικασιών σε έργα Πληροφορικής Managed Print Services.

Τέσσερις συνεχίζουν σε διαγωνισμό της ΗΔΙΚΑ για υποστήριξη του ΕΣΥ

Η α’ φάση έκλεισε με την προεπιλογή των υποψηφίων αναδόχων των οποίων η αίτηση συμμετοχής κρίθηκε στο σύνολό της αποδεκτή και είναι οι: 1. Intrasoft International, 2. Unisystems, 3. Singular Logic και  4. η ένωση εταιρειών OTE-Datamed-Altec Integration-Quality & Reliability. Επιπλέον απορρίφθηκαν οι υποψήφιοι ανάδοχοι: 1. Ένωση εταιρειών ΙΤΕ-Computer Solutions, 2. Ένωση εταιρειών Deloitte Business Solutions – Real Consulting Integration & Operation – PricewaterhouseCoopers Business Solutions. Η διακήρυξη του έργου θα αποσταλεί στους προεπιλεγμένους υποψηφίους μετά την έγκρισή της από το Δ.Σ. της Η.ΔΙ.Κ.Α. και αφού προηγηθεί η έγκρισή της από την Διαχειριστική Αρχή και διαβούλευση σύμφωνα με τα προβλεπόμενα. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 17.250.000 ευρώ.

Έργο του Υπ. Δημόσιας Τάξης ανέλαβε η Πάνου

Το έργο είναι αξίας 478.500 ευρώ και στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος συνολικά δύο εταιρείες. Κύριος τόπος παράδοσης είναι: 1. Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελ.Ας. (Αχαρναί Αττικής), 2. Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, 3. Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας, 4. Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος (Πανόραμα Βέροιας).