ForestView: Επέκταση σε Κεντρική & ΝΑ Ευρώπη

Αναφερόμενος στην επέκτασης της ForestView, ο ίδιος δήλωσε σχετικά: «Καθώς οι συνεργασίες μας με εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη ΝΑ Ευρώπη αυξάνονται, η παρουσία μας στις αγορές αυτές με τοπικά γραφεία θα μας δώσει τη δυνατότητα να προσφέρουμε ακόμα υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών».

Η Olympic Air αναθέτει στη Linakis Digital το νέο της web site

Με εικαστικό σχεδιασμό που αναδεικνύει την εταιρική ταυτότητα και  υποστηρίζει τις ανάγκες του επισκέπτη και τεχνολογικό υπόβαθρο που στηρίζεται στην πλατφόρμα CMS Sitecore, σε περιβάλλον φιλοξενίας Microsoft Azure – μια από τις πρώτες εγκαταστάσεις του Sitecore σε Azure παγκοσμίως –  το νέο web site της Olympic Air αποτελεί το πρώτο δείγμα μιας ευρύτερης συνεργασίας, με τη λinakis digi Linakis Digital, σε θέματα online στρατηγικής, επικοινωνίας και εφαρμογών, τόσο στο διαδίκτυο, όσο και σε κινητές συσκευές.

Το νέο web site της Olympic Air www.olympicair.com ξεχωρίζει για τον εικαστικό του σχεδιασμό. Με πηγή έμπνευσης του κύκλους του σήματος της Olympic Air, τη χρήση ζωντανών χρωμάτων και λιτή σχεδίαση, έχουν δημιουργηθεί νοηματικές ενότητες, που συμβάλλουν στη λειτουργικότητα και την άνετη πλοήγηση.

Η Πλαίσιο Computers διατήρησε τα έσοδά της

Σημαντικοί παράγοντες της επιτυχίας ήταν η δεμένη και ομάδα ανθρώπων που, αφενός χωρίς κουρέματα μισθών, και αφετέρου με συνεχή εκπαίδευση και επιβράβευση, ανεβάζει διαρκώς την ποιότητα και αποτελεσματικότητα της, η συνεχιζόμενη ροή νέων τεχνολογικά προηγμένων προϊόντων Turbo X, Q Connect, @work και Sentio, που αυξάνουν την ανταγωνιστικότητα τους στην αγορά και ταυτόχρονα την κερδοφορία τους, καθώς και η συνεχιζόμενη αποδοχή αυτής της εξέλιξης, και από τους Έλληνες καταναλωτές και από τις επιχειρήσεις επισφραγίζεται από πολλαπλές βραβεύσεις.

Προκήρυξη για χρηματοδότηση σε νέους Έλληνες επιστήμονες

Το Ίδρυμα θα χρηματοδοτήσει έως 20 ερευνητικά έργα με το ποσό των 12.000 ευρώ ανά μελέτη. Με στόχο την περαιτέρω υποστήριξη των νέων Ελλήνων επιστημόνων και την ανάσχεση της μετανάστευσής τους στο εξωτερικό, πρόθεση του Ιδρύματος είναι το ήμισυ της χρηματοδότησης να κατευθυνθεί σε μελέτες που θα εκπονηθούν κατ’ αποκλειστικότητα από νέους ερευνητές, ηλικίας έως 40 ετών.
 
Η υποβολή των προτάσεων θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, από τις 17 έως τις 27 Ιουνίου και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 31 Οκτωβρίου, ενώ η έναρξη της εκπόνησης έχει οριστεί για τις 2 Ιανουαρίου 2014.

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του Getbusy.gr

Οι τελικοί του διαγωνισμού του Getbusy.gr έλαβαν χώρα στις 27 Απριλίου, στο ALBA Graduate Business School at the American College of Greece, με τη συμμετοχή των 30 υποψηφίων, οι οποίοι στον online διαγωνισμό είχαν συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία. Οι υποψήφιοι αφού χωρίστηκαν σε ομάδες κλήθηκαν να διαγωνισθούν σε case studies επιχειρηματικότητας, αλλά και να αναπτύξουν και να παρουσιάσουν μια καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα ενώπιον της επιστημονικής επιτροπής του Getbusy.gr, η οποία και επέλεξε τους νικητές.

Υπηρεσίες 4G διαθέτει η Cosmote στη Ρουμανία

Το δίκτυο 4ης γενιάς της Cosmote Ρουμανίας, προσφέρει πολύ γρήγορο mobile Internet, με ταχύτητες που φτάνουν τα 75 Mbps (download) και 37.5 Mbps (upload). Αρχικά, το 4G είναι διαθέσιμο μέσα από 2 μοντέλα USB sticks, το Huawei E3276 και το ZTE MF823 και την ταμπλέτα Samsung Galaxy Note LTE 10.1.

Η Cosmote Ρουμανίας διαθέτει ένα ισχυρό δίκτυο 3G, παρέχοντας ταχύτητες έως 43.2 Mbps σε 159 πόλεις και πάνω από 1.000 περιοχές σε ολόκληρη τη Ρουμανία. Οι πελάτες της εταιρείας έχουν επίσης στη διάθεσή τους ταχύτητες έως 21.6 Mbps σε 189 ρουμανικές πόλεις. Συνολικά, το δίκτυο 3ης γενιάς της εταιρείας προσφέρει πάνω από 73% πληθυσμιακή κάλυψη.

Έργο της Pansystems στην Ελληνική Αστυνομία

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει 200 Η/Υ Quest PC, με τις αντίστοιχες άδειες λογισμικού Symantec System Recovery Desktop, Panda Security for Business, RSA Certificate Manager, IBM Tivoli Endpoint Manager. Το έργο περιλαμβάνει επίσης την παραμετροποίηση των ανωτέρω λογισμικών  στους Η/Υ και την ένταξη τους στο ενιαίο περιβάλλον της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και την  εγγύηση, συντήρηση και τεχνική υποστήριξη για χρονική περίοδο 3 ετών. To τίμημα του έργου είναι 210.000 ευρώ περίπου.

Νέα μοντέλα υπολογιστών Quest All in One και All in One Touch

Το design και η εξοικονόμηση χώρου που επιτυγχάνεται καθώς οι νέοι desktop δεν διαθέτουν το παραδοσιακό κουτί/case, δεν είναι τα μόνα χαρακτηριστικά που κάνουν τους νέους Quest διαφορετικούς. Ειδικά σχεδιασμένα ώστε να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τα χαρακτηριστικά των Windows 8, τα νέα μοντέλα επιτρέπουν την πλήρη αξιοποίηση των νέων χαρακτηριστικών του πιο εξελιγμένου λειτουργικού στον κόσμο.

Επιπλέον τα μοντέλα της σειράς Quest All in One Touch διαθέτουν νέες οθόνες πολλαπλής αφής. Με επεξεργαστές 3ης γενιάς Intel, μοναδικές δυνατότητες, όπως η ειδική υποδοχή για τοποθέτηση δεύτερου δίσκου SSD, και μεγάλη ποικιλία διαφορετικών χαρακτηριστικών, οι νέες σειρές Quest All in One και Quest All in OneTouch καλύπτουν μια ευρεία γκάμα χρήσεων.

Για την υποστήριξη των νέων μοντέλων, όπως και για όλους τους υπολογιστές Quest, η Info Quest Technologies έχει σχεδιάσει και προσφέρει το ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών υποστήριξης– τις υπηρεσίες Quest Easy– που περιλαμβάνουν πακέτα επέκτασης της εγγύησης, διευρυμένη υποστήριξη με άμεση απόκριση, τηλεφωνική και onsite υποστήριξη, ώστε κάθε χρήστης υπολογιστή Quest να μπορεί να αξιοποιεί στο μέγιστο τον υπολογιστή του.

Η Ericsson μετασχηματίζει το δίκτυο της Orange Γαλλίας σε 4G

Παράλληλα με τη διεξαγωγή ανάπτυξης του προγράμματος LTE, η Ericsson έχει μετατρέψει τα υπάρχοντα 2G και 3G δίκτυα σε περισσότερα από 15.000 μέρη της νοτιοδυτικής και βορειοανατολικής Γαλλίας και στην περιοχή του Παρισιού από το 2010. Η Ericsson έχει δημιουργήσει μια ειδική οργάνωση για τη διαχείριση αυτών των προγραμμάτων μετασχηματισμού και ανάπτυξης, και εργάζεται πάνω σε αυτά με ένα μεγάλο αριθμό συνεργαζόμενων εταιρειών.

Συμβουλευτικό έργο της Atlantis Engineering στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο

O διαγωνισμός αφορά στο έργο «Συντήρηση και Διαχείριση του Κύκλου Ζωής των Παγίων, οι ακρογωνιαίοι λίθοι για τη βιώσιμη ανάπτυξη», που είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα – Βουλγαρία 2007-2013».