Η HP καλεί τους πελάτες της να αναθεωρήσουν τη στρατηγική τους σχετικά με την ασφάλεια

Η HP Threat Central είναι η πρώτη πλατφόρμα community-sourced security intelligence που διευκολύνει την αυτοματοποιημένη, real-time συνεργασία μεταξύ διαφορετικών οργανισμών στη μάχη ενάντιον των ενεργών ψηφιακών απειλών, το HP TippingPoint Next-Generation Firewall  αντιμετωπίζει τους κινδύνους του cloud, του mobile και του BYOD και τα HP ArcSight και HP Fortify προσφέρουν data-driven τεχνολογίες ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων των HP ArcSight Application View, HP ArcSight Management Center, HP ArcSight Risk Insight και HP ArcSight Enterprise Security Manager (ESM) v6.5c , που επιτρέπουν στα στελέχη που είναι υπεύθυνα για την ασφάλεια να λειτουργήσουν με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Επίσης, η HP SureStart, η μοναδική τεχνολογία αυτο-επιδιόρθωσης στην αγορά που επαναφέρει αυτόματα το PC Basic Input/Output System (BIOS) στην προηγούμενη ασφαλή κατάστασή του, αποτελεί ένα μοναδικό τεχνολογικό επίτευγμα για τους πελάτες που διαθέτουν το  HP EliteBook. Οι υπηρεσίες HP Managed Security Services (MSS) βοηθούν τις εσωτερικές ομάδες ασφαλείας να επιταχύνουν τον εντοπισμό των απειλών, το χρόνο αντιμετώπισής τους καθώς και την διαδικασία αποκατάστασης, προσφέροντας τεχνογνωσία και εξελιγμένες δυνατότητες security intelligence, ενώ οι νέες συμβουλευτικές υπηρεσίες HP Security Risk and Controls Advisory Services for Mobility επιτρέπουν στους οργανισμούς να κατανοήσουν, να προσδιορίσουν και να εφαρμόσουν μια αποτελεσματική στρατηγική ασφάλειας για να διαχεριστούν τις συσκευές που ανήκουν στους εργαζομένους τους και χρησιμοποιούνται και για επαγγελματικούς λόγους.

Η QlikTech ανακοίνωσε την επόμενη γενιά ΒΙ, QlikView.Next

Το QlikView.Next σχεδιάστηκε για να καλύψει τα κενά μεταξύ οπτικοποιημένων ή λύσεων dashboard με τις πολύπλοκες ΒΙ πλατφόρμες που είναι βασισμένες να κάνουν ανάλυση μέσω reports. Θεμελιώδης προσέγγιση του QlikView Natural Analytics είναι η επόμενη γενιά των ΒΙ να είναι προσβάσιμη και χρήσιμη σε ένα μεγάλο εύρος χρηστών, όπου θα αξιοποιείται η φυσική ανθρώπινη δυνατότητα επεξεργασίας πολύπλοκων πληροφοριών.

Η τεχνολογία του QlikView.Next θα στηρίζεται στον τρόπο που η ανθρώπινη περιέργεια με φυσικό τρόπο εξερευνεί, φιλτράρει, ρωτά και ψάχνει συσχετισμούς ανάμεσα στα δεδομένα ώστε να βρει νόημα στην πληροφορία και με πιο εύκολο τρόπο θα ανακαλύπτει απαντήσεις για τη λήψη αποφάσεων. Η βασική λειτουργία του QlikView.Next θα είναι η χρήση της Φυσικής Ανάλυσης (Natural Analytics), η οποία τοποθετεί τα δεδομένα σε φυσική ροή, παρόμοια με τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων καθώς λαμβάνουν αποφάσεις, επιτρέποντας στον οποιοδήποτε να εξερευνήσει πολύπλοκα δεδομένα, να δημιουργήσει και να μοιραστεί ανακαλύψεις χρησιμοποιώντας φυσικές ανθρώπινες δυνατότητες. Το QlikView.Next θα είναι διαθέσιμο στην αγορά το 2014.

Qualisys Software: Σύστημα Εντατικής Λιανικής Πώλησης στο Bookaro.gr

Οι παροχές του MyManager Retail, είναι η ταχεία πώληση, η αναμονή – ακύρωση προϊόντος ή και ολόκληρης της συναλλαγής, η αυτόματη ενημέρωση της αποθήκης ειδών, η εμφάνιση μερικού και ολικού συνόλου κ.ά. «Επέλεξα την λύση MyManager Retail της Qualisys Software, διασφαλίζοντας τα επιχειρηματικά μου οφέλη, καθώς ενσωματώνει πλήθος λειτουργιών με αξιοπιστία, με την εγγύηση της πολυετούς εμπειρίας των στελεχών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου Κώστας Τσιαγκίδης.

Kodak Alaris: νέα εταιρεία για τη διάθεση των λύσεων της Kodak

Πρόκειται για τη νέα εταιρεία που έχει προκύψει μετά την εξαγορά των τμημάτων Document Imaging και Personalised Imaging που ανήκαν στην Eastman Kodak από την KPP Trustees Ltd, εταιρεία που διαχειρίζεται το συνταξιοδοτικό πρόγραμμα των εργαζομένων της Kodak. Η Kodak Alaris συνεχίζει την κληρονομιά του brand της Kodak ενώ είναι πλέον σε θέση να ανταποκρίνεται με μεγαλύτερη ταχύτητα και ευελιξία στις σημερινές ανάγκες της αγοράς, δίνοντας έμφαση σε συνεχείς στρατηγικές επενδύσεις στις αγορές του Document Imaging και Personalised Imaging με στόχο να εξασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και επιτυχία. Τα προϊόντα Document Imaging της Kodak Alaris διατίθενται στην ελληνική αγορά από τη CPI και αποτελούν βασικό μέρος των ολοκληρωμένων λύσεων Document Management που σχεδιάζει η CPI για τις ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων.

Η Βιοϊατρική επέλεξε την Assertive και τις λύσεις SAP BussinessObjects

Ο όμιλος εταιρειών της Βιοϊατρικής επέλεξε τη λύση SAP BusinessObjects Planning & Consolidation και SAP BusinessObjects Business Intelligence για την καλύτερη παρακολούθηση των οικονομικών της επιδόσεων και την περαιτέρω ισχυροποίηση της θέσης της ως κορυφαίας εταιρείας του κλάδου. Την υλοποίηση του έργου ανέλαβε η εταιρεία Assertive A.E., θυγατρική εταιρεία της Real Consulting, πιστοποιημένος συνεργάτης υλοποίησης της SAP με εξειδίκευση στις λύσεις SAP BusinessObjects για τη Διαχείριση της Επιχειρησιακής Απόδοσης (Enterprise Performance Management). Ο όμιλος εταιρειών της Βιοϊατρικής αποφάσισε να προχωρήσει στην ανωτέρω συμφωνία και επένδυση σε εργαλεία και εφαρμογές SAP Business Objects με στόχο να υποστηρίξει ολοκληρωμένα διαδικασίες στην υλοποίηση ταχύτερης ενοποίησης των οικονομικών καταστάσεων του ομίλου, αυξημένη ευελιξία και διορατικότητα στην λήψη αποφάσεων και καλύτερη παρακολούθηση των οικονομικών δεικτών απόδοσης του οργανισμού.

Έργο του ΚΒΘΕ στην Space Hellas

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ανέθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από ανοικτό διαγωνισμό, το έργο «Σύμβαση προμήθειας & τοποθέτησης λογισμικού και εξοπλισμού πληροφορικής και μηχανογράφησης», στην εταιρεία Space Hellas. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 125.816 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Έργο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου στην ένωση PostScriptum-Eworx

Αντικείμενο του έργου είναι η ψηφιακή διαχείριση των λειτουργιών του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου και η ανάπτυξη διαδραστικών πολιτιστικών εφαρμογών, για τη διαδικτυακή πρόσβαση στις συλλογές του Μουσείου. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 237.390 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Η Siemens Enterprise Communications μετονομάζεται σε Unify

Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε το νέο ProjectAnsible, μία πλατφόρμα unified communications, συνεργασιών και επιχειρηματικών διαδικασιών που έχει ήδη λάβει πολύ καλές κριτικές από αναλυτές της αγοράς. Με την ανακοίνωση του Project Ansible και του re-branding της, η εταιρεία διαβεβαιώνει τους πελάτες της ότι παραμένει πιστή στη δέσμευσή της στο τωρινό χαρτοφυλάκιό της καθώς συνεχίζει να εστιάζει στην παροχή λύσεων που αξιοποιούν την υπάρχουσα επένδυση στην επικοινωνία.Ο Γενικός Διευθυντής της Siemens, Edgar Giesel, δήλωσε ότι το νέο brand αντικατοπτρίζει τη θέση της Siemens ως ο πρωταρχικός προορισμός για ολοκληρωμένες λύσεις unified communications.

«Η νέα εταιρεία θα χτίσει επάνω στην κληρονομιά της Siemens Enterprise Communications ως ηγέτης και νεωτεριστής της αγοράς. Είμαστε περήφανοι για την κληρονομιά μας και παραμένουμε προσηλωμένοι στις αξίες της καινοτομίας και της ποιότητας», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Τα τελευταία δύο χρόνια, η εταιρεία άλλαξε τα μηνύματα που έστελνε στην αγορά, ξεκινώντας το 2011 με το IT-Centric ‘Easiest Path to Unified Communications, που τόνιζε τα τεχνολογικά πλεονεκτήματα της εταιρείας σχετικά με την ενσωμάτωση και τη διανομή των λύσεων.

Εξελίχθηκε με “amplifyTEAMS” – μεταβιβάζοντας την προσοχή σε ένα πελατοκεντρικά μήνυμα που έτυχε πολύ καλής κριτικής εσωτερικά και εξωτερικά. Πλέον με τη δυναμική της εταιρείας στην αγορά και την εμφάνιση του Project Ansible, είναι η κατάλληλη στιγμή να παρουσιάσουμε ένα νέο και ανεξάρτητο brand που εκφράζει το ποιοι είμαστε και το τι κάνουμε.»