Η Intersys A.E., επίσημη αντιπρόσωπος της Canon για την ελληνική αγορά, ανακοίνωσε την κατάκτηση της πρώτης θέσης για 7η συνεχή χρονιά, για το σύνολο των Α/Μ πολυλειτουργικών συσκευών γραφείου.

Το 2012, το μερίδιο της Canon στην συγκεκριμένη κατηγορία ανήλθε στο 23,4% σημειώνοντας μικρή άνοδο. Την κορυφή κατέκτησε επίσης στο σύνολο της αγοράς των Α4 συσκευών (Α/Μ και έγχρωμες) με μερίδιο 24,8% (από 24,5% το 2011), ενώ συνεχίζει να είναι πρώτη και στην κατηγορία Α/Μ συσκευών ταχύτητας 20-39 σελίδων το λεπτό, με μερίδιο 25,4%.

Ο Γεράσιμος Βασιλόπουλος, Εμπορικός Δ/ντής του τομέα Business Imaging & Professional Print της Intersys, δήλωσε: «Η Canon στην Ελλάδα, εδώ και αρκετά χρόνια έχει εδραιωθεί ως ηγέτης στον χώρο του Αυτοματισμού Γραφείου με τα προϊόντα, το λογισμικό και τις υπηρεσίες Managed Print Services. Τώρα, με την συνεργασία της Canon με την Οce και την προσθήκη στο οπλοστάσιό μας των κορυφαίων προϊόντων επαγγελματικών εκτυπώσεων της Οce, μπορούμε να παράσχουμε λύσεις σε κάθε εκτυπωτική ανάγκη, ανεξαρτήτως τεχνολογίας εκτύπωσης, δυναμικότητας και όγκων παραγωγής. Στοχεύουμε λοιπόν στην κατάκτηση της πρωτιάς σε ακόμα περισσότερα segments και αγορές».