Ξεκίνησε και επίσημα η εισαγωγή των νέων μετοχών της Εpsilon Net στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, δώδεκα χρόνια μετά την εισαγωγή της εταιρείας στην Εναλλακτική Αγορά. Το παραδοσιακό καμπανάκι χτύπησε ο πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος της Epsilon Net, Ιωάννης Μίχος. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που με επιτυχία ολοκληρώθηκε το εγχείρημά μας για την είσοδο του Ομίλου της Epsilon Net στην κύρια αγορά του χρηματιστηρίου Αθηνών.

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα τους εργαζομένους, τους συνεργάτες μας, και όλη τη διοικητική ομάδα, αλλά και όλους όσους καθοριστικά συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κάθε μέτοχό μας ξεχωριστά – ιδιώτες και θεσμικούς – για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν», τόνισε κατά τον χαιρετισμό του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Εpsilon Net, Ιωάννης Μίχος.

Στην πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Epsilon Net αλλά και στην δωδεκαετή πορεία «ωρίμανσης» της εταιρείας αναφέρθηκε ο επικεφαλής της Επιτελικής Διεύθυνσης Λειτουργίας και Ανάπτυξης Αγορών του Χρηματιστηρίου, Μιχάλης Ανδρεάδης σημειώνοντας πως «αποδεικνύεται έμπρακτα ότι η Ενναλακτική Αγορά μπορεί να λειτουργήσει ως προθάλαμος ωρίμανσης και ενδυνάμωσης για μικρότερου μεγέθους εταιρείες.