Τρία κορυφαία κυβερνητικά στελέχη θα συμμετέχουν στο 1ο Plug & Play Συνέδριο Restart mAI City που διεξάγεται στα Τρίκαλα.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, θα αναπτύξει το θέμα «Απλοποίηση των διαδικασιών στο Δημόσιο Τομέα, με στόχο τη βελτίωση της ζωής των πολιτών». Ο Αντώνης Τζωρτζακάκης, Γεν. Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών & Δικτύων, θα μιλήσει για «Τα δίκτυα τηλεπικοινωνιών και η βελτίωση των υπηρεσιών των Δήμων», ενώ ο Λεωνίδας Χριστόπουλος, Γεν. Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης & Απλούστευσης Διαδικασιών θα αναφερθεί ειδικά στην «Απλούστευση των διαδικασιών του Δημοσίου Τομέα με τη χρήση νέων τεχνολογικών εργαλείων».

Το 1ο συνέδριο για τη σύγχρονη και βιώσιμη πόλη συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Τρικκαίων και την e-Trikala A.E. στις 26, 27 & 28 Σεπτεμβρίου 2019, στον Μύλο Ματσόπουλου, όπου πραγματοποιείται ο Μύλος των Ξωτικών. Διεξάγεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας. Η BOUSSIAS αποτελεί χορηγό επικοινωνίας της εκδήλωσης.