Αύξηση 60% στις πωλήσεις για το πρώτο εξάμηνο του 2023 σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο σημείωσε η KCR Printing, επίσημη αντιπροσωπεία της Kyocera στην Ελλάδα. Αντίστοιχη αύξηση σημείωσαν και τα μερίδια αγοράς της Kyocera στην Ελλάδα, στις κατηγορίες μονόχρωμα πολυμηχανήματα (Α4 & Α3) και έγχρωμα πολυμηχανήματα (Α4). Γεγονός που διατηρεί την Kyocera στην 1η θέση και στις δύο κατηγορίες, με μερίδιο αγοράς 56,3% στην πρώτη κατηγορία και 32,1% στην δεύτερη. (πηγή: Infosource). Παρά τις αλλαγές της τελευταίες διετίας στο χώρο του office printing, η Kyocera αυξάνει  συνεχώς την εγκαταστημένη της βάση στην Ελλάδα, συμμετέχοντας σε μεγάλα έργα

τόσο του ιδιωτικού όσο του και δημοσίου τομέα. Το δεύτερο εξάμηνο του 2023 αναμένεται να συνεχιστεί η ανοδική πορεία, ενώ  ο εμπλουτισμός  της γκάμας των προϊόντων και λύσεων που θα ανακοινώσει η Kyocera  το φθινόπωρο, είναι σίγουρο ότι θα δώσει νέα ώθηση στην ζήτηση.

«Λαμβάνοντας υπόψη τα μεγάλα rollout του ομίλου μας σε έργα Managed Document  Services, είμαστε σίγουροι ότι το 2023 θα είναι η καλύτερη χρονιά σε αποτελέσματα  από την ίδρυση της εταιρείας το 2017. Το εξαιρετικό αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει  την προσήλωση στους στόχους μας, το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, αλλά και  τη σαφή βελτίωση της διαθεσιμότητας των προϊόντων αιχμής της Kyocera», δήλωσε ο Βαγγέλης Μητάκος, Γενικός Διευθυντής  της KCR Printing.