Το Uptime Institute απένειμε στη Lamda Hellix την πιστοποίηση Tier III of Constructed Facility για το Athens-2 Data Center, το πρώτο data center στην ΝΑ Ευρώπη που απέσπασε αυτή την πιστοποίηση από το Uptime Institute.

Με αυτό τον τρόπο το Athens-2 Data Center πιστοποιείται ότι όλες οι κρίσιμες υποδομές του είναι ικανές για απαράμιλλη απόδοση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι γι’ αυτή τη σημαντική πιστοποίηση η οποία αποδεικνύει τον κορυφαίο σχεδιασμό και τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά των υποδομών του Athens-2 αλλά και διασφαλίζει, σε συνδυασμό με την κορυφαία ομάδα λειτουργίας μας, ασύγκριτα επίπεδα διαθεσιμότητας στους πελάτες μας» σχολίασε ο Απόστολος Κάκκος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Hellix.

Ο Christopher Brown, Chief Technical Officer του Uptime Institute ανέφερε «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το Athens-2 της Lamda Hellix έλαβε την πιστοποίηση Tier of Constructed Facility καθώς πληροί τα κριτήρια Tier III Concurrently Maintainable. Αυτή η πιστοποίηση αποτελεί το επιστέγασμα των επενδύσεων και της αφοσίωσης της Lamda Hellix να εξασφαλίσει τη διαθεσιμότητα των υποδομών της. Συγχαίρουμε τη Lamda Hellix γι’ αυτό το σημαντικό επίτευγμα».