Η Leadmark, το νεότερο μέλος του ομίλου εταιρειών IMCG GROUP, διοργάνωσε με επιτυχία στις 4 Δεκεμβρίου το 1ο συνέδριο με θέμα AI: Maximize Business Results.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Hilton Athens σε συνεργασία με την BOUSSIAS Communication αφορούσε συγκεκριμένες κατηγορίες πιθανών πελατών της εταιρείας. Στο συνέδριο τρεις καταξιωμένοι ομιλητές από το Ηνωμένο Βασίλειο, με μακρόχρονη εμπειρία σε πολυεθνικούς οργανισμούς, ανέπτυξαν τα οφέλη από τη χρήση εργαλείων τεχνολογίας ΑΙ, στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων.

Ακολούθως, η Βάσω Παναγιωτοπούλου, Business Unit Director της εταιρείας, παρουσίασε την πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης της Leadmark, δίνοντας έμφαση σε εφαρμογές όπως Sales Forecasting, TV & Digital Attribution, ROI Measurement και Brand KPIs Optimization. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν business leaders των μεγαλύτερων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά σήμερα.

Ο CEO της Max Media Greece, Χάρης Λαούδης, καλωσόρισε τους καλεσμένους, με ένα σύντομο λόγο όπου μεταξύ άλλων δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που με τη Leadmark λανσάραμε στην ελληνική αγορά, πρακτικές εφαρμογές της τεχνολογίας ΑrtificiaΙ Intelligence. Χρησιμοποιώντας τα tools της Leadmark υποστηρίζουμε τα στελέχη των εταιριών στη λήψη των βέλτιστων στρατηγικών αποφάσεων δίνοντάς τους μετρήσιμα στοιχεία για το επιχειρηματικό ρίσκο κάθε ενέργειας».