Η Lenovo συμπληρώνει 5 χρόνια δυναμικής παρουσίας παγκοσμίως και τα γιορτάζει στην Ελληνική αγορά με εκδήλωση που παρέθεσε σε συνεργάτες, προμηθευτές και εκπροσώπους Τύπου, αποκαλύπτοντας τα επόμενα βήματα και προοπτικές της, παρουσία υψηλών στελεχών παγκοσμίως.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο κ. Μιχάλης Οικονομάκης, SMB & Channel Sales Manager Lenovo Greece & Cyprus και συνέχισε ο Ralf Jordan, Vice President Lenovo EMAT που παρουσίασε τη στρατηγική της Lenovo και αναφέρθηκε στην 5ετή πορεία σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Απόστολος Λαδάς, Γενικός Διευθυντής της Lenovo Greece ανέλυσε την παρουσία και δραστηριότητα της Lenovo στην Ελλάδα το τελευταίο έτος και αναφέρθηκε στις προοπτικές και τις ευκαιρίες που προκύπτουν στην ελληνική αγορά.

Κλείνοντας, ο Matthew Kohutt, Worldwide Competitive Analyst, Lenovo HQ παρουσίασε τις νέες καινοτόμες σειρές Think και Idea.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η κατασκευή «Store Front» που ήταν στημένη με 6 IT stands, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν  μια ευρεία γκάμα προϊόντων Think και Idea που ήδη υπάρχουν ή που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στο άμεσο μέλλον στην ελληνική αγορά.