Τα αποτελέσματα τέταρτου τριμήνου και χρονιάς για το οικονομικό έτος 2023/24 έδωσε στη δημοσιότητα ο όμιλος Lenovo. Σε αυτά συνεχίζεται το θετικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί από την επιστροφή στην ανάπτυξη το 3ο τρίμηνο, καθώς ο όμιλος ανέφερε αύξηση εσόδων από έτος σε έτος σε όλους τις επιχειρηματικές μονάδες του το τέταρτο τρίμηνο.

Συγκεκριμένα, τα έσοδα του ομίλου παρουσίασαν αύξηση σχεδόν 10% από έτος σε έτος και ανήλθαν σε 13,8 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ τα καθαρά έσοδα διπλασιάστηκαν από έτος σε έτος φτάνοντας τα 248 εκατομμύρια δολάρια, με το μείγμα εσόδων non-PC να φτάνει στο νέο ιστορικό υψηλό που ανήλθε σε 45%.

Η απόδοση του τέταρτου τριμήνου και η συνολική απόδοση του 2ου εξαμήνου του Ομίλου καταδεικνύουν πώς η Lenovo αντιμετώπισε την ύφεση του κλάδου του περασμένου έτους, άδραξε τις τεράστιες ευκαιρίες ανάπτυξης που παρουσίασε η τεχνητή νοημοσύνη και επιτάχυνε τη δυναμική της σε όλες τις επιχειρηματικές μονάδες της. Τα έσοδα για το σύνολο του οικονομικού έτους ανήλθαν σε 56,9 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ τα καθαρά έσοδα σε 1 δισεκατομμύριο δολάρια ΗΠΑ.