Με στόχο να υπογραμμίσει την αφοσίωση της και να προσφέρει αξίες και εμπειρίες χρήσης που τη διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό, η LG Electronics παρουσιάζει μια νέα εταιρική ταυτότητα, η οποία έχει ως κεντρικό μήνυμα “Όλα είναι Δυνατά - It’s All Possible.”

Η νέα αυτή επικοινωνιακή πλατφόρμα, αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση των πολλών αλλαγών που έχουν συντελεστεί τα τελευταία χρόνια, τόσο σε επίπεδο τεχνολογίας, όσο και σε επίπεδο καταναλωτικής συμπεριφοράς. Η νέα πελατο-κεντρική πλατφόρμα μεταφέρει το βασικό μήνυμα της LG, ότι στόχος της είναι να εμπνέει, να παρακινεί και να φέρνει το χαμόγελο στα χείλη των καταναλωτών. 

Βασισμένες στις αρχές διοίκησης της εταιρείας, η νέα εταιρική ταυτότητα και πλατφόρμα επικοινωνίας σχεδιάστηκαν με στόχο να ενδυναμώσουν τη σχέση του brand ‘LG’ με τους καταναλωτές. Η νέα πλατφόρμα επικοινωνίας, όχι μόνο θα λειτουργήσει συμπληρωματικά προς τη διάσημη εταιρική ταυτότητα της LG “Life’s Good”, αλλά θα αποτελέσει μια ενιαία φωνή με παγκόσμιο βεληνεκές, η οποία θα διασφαλίζει τη συνέπεια των μηνυμάτων σε όλα τα μέσα επικοινωνίας: τηλεόραση, έντυπα, outdoor και digital media.