Η LG Electronics ανακοίνωσε τα ενοποιημένα οικονομικά αποτελέσματα -τα οποία δεν έχουν υποβληθεί σε λογιστικό έλεγχο (unaudited earnings results)- για το πρώτο τρίμηνο του 2011, σημειώνοντας έσοδα ύψους 13,2 τρισ. KRW (11,7 δισ. USD) με πτώση 0,4% (άνοδος 2% σε USD) σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, και λειτουργικά κέρδη τα οποία ανήλθαν στα 131 δισεκατομμύρια KRW (116 εκατομμύρια USD).

H LG σημείωσε καθαρή ζημία 16 δισεκατομμυρίων KRW (14 εκατομμυρίων USD), κυρίως λόγω της ζημίας 56 δισεκατομμυρίων KRW (50 εκατομμυρίων USD), η οποία προκλήθηκε λόγω των επενδύσεων σε θυγατρικές εταιρείες.

Τα υψηλότερα λειτουργικά κέρδη αντικατοπτρίζουν τις επιτυχημένες προσπάθειες για μείωση των δαπανών, καθώς και τη σταθερή απόδοση και των τεσσάρων επιχειρησιακών μονάδων της LG. Η εταιρεία προσδοκά σε περαιτέρω ανάπτυξη με την παρουσίαση κορυφαίων σειρών σε στρατηγικές προϊοντικές κατηγορίες, όπως οι τηλεοράσεις LG Cinema 3D οι οποίες αξιοποιούν την τεχνολογία Film Patterned Retarder (FPR), καθώς και τα LG smartphones της οικογένειας Optimus.