Οι κλάδοι του hospitality και της ψυχαγωγίας αποτελούν αναμφισβήτητα από τις πιο κερδοφόρες αγορές της παγκόσμιας οικονομίας, με τις έρευνες να δείχνουν σταθερή αύξηση στον αριθμό των επιχειρήσεων αυτών παγκοσμίως.

Κάθε χρόνο γίνεται επενδύσεις δισεκατομμυρίων σε αυτές τις αγορές, με την αδιάκοπη πορεία προς τον εκσυγχρονισμό και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του τελικού καταναλωτή να παραμένει πρώτη προτεραιότητα, με επιτομή την έξυπνη και λογική χρήση της τεχνολογίας. Η αυτοματοποίηση διαδικασιών και λειτουργιών υπήρξε ανέκαθεν απαραίτητη στην εξέλιξη των αγορών αυτών και χωρίς την τεχνολογική προσφορά η επίτευξη αυτών των στόχων δεν θα είχε πραγματοποιηθεί.

Άλλωστε οι χώροι των café, bar, εστιατορίων και οι διοργανώσεις και εκδηλώσεις ψυχαγωγίας, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής εμπειρίας εκατομμυρίων ανθρώπων στο πλαίσιο όλων των εκφάνσεων κοινωνικών συνευρέσεων σε δημόσιους χώρους. Πληθώρα τεχνολογικών υπηρεσιών, προϊόντων και εφαρμογών έχουν αναπτυχθεί γι’ αυτούς τους κλάδους, τόσο επιχειρηματικών όσο και καταναλωτικών.

Από επιχειρηματικές υπηρεσίες λογισμικού που προσφέρουν εύρυθμη λειτουργία και διαχείριση στις επιχειρήσεις που μας φιλοξενούν καθημερινά, μέχρι τις μυριάδες εφαρμογές που υπόσχονται η κάθε μία να κάνει την καθημερινότητα του τελικού καταναλωτή ευκολότερη και γρηγορότερη σε επίπεδο εμπειρίας.

Πόσες όμως ακόμη εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται χωράει ένα smartphone;
Σε συνδυασμό λοιπόν, με την ψηφιακών και ανέπαφων συναλλαγών πραγματικότητά μας, έχουμε αναπτύξει το B2C lifestyle wallet “Spotfolio App”, που κάνει πραγματικότητα μια τάση που αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα παγκοσμίως, το λεγόμενο “social wallet”. Στις εκπαιδευμένες τεχνολογικά χώρες και κοινωνίες, ο μέσος καταναλωτής μόνο για να βγει ένα σαββατοκύριακο και να κοινωνικοποιηθεί χρειάζεται να χρησιμοποιήσει γύρω στις 5-8 εφαρμογές και ιστοσελίδες για να κάνει την κράτησή σου σε ένα εστιατόριο, να αγοράσει το εισιτήριό του για κάποια παράσταση ή συναυλία, να παραγγείλει το delivery του, κ.ο.κ.

Σκεφτείτε λοιπόν, μία μόνο εφαρμογή για να έχετε συγκεντρωμένα τα αγαπημένα σας σημεία, τις αγαπημένες σας διοργανώσεις και events και όλα, με δυνατότητα ψηφιακής προ κράτησης και πληρωμής. Η ιδέα και η υλοποίηση μοναδική. Τέλος στις αναμονές, στην αναζήτηση και τις φυσικές πληρωμές σε χώρους που δεν είναι απαραίτητο. Μια νέα τάση έχει γεννηθεί και εμείς είμαστε εδώ για να την αξιοποιήσουμε και να την τελειοποιήσουμε μέσα από τη νέα γενιά των e-POS μας, που διαθέτουμε στην ελληνική αγορά.