Παρά την επέκταση του ψηφιακού μετασχηματισμού και την καθολική χρήση του cloud, οι εκτυπωτές παραμένουν απαραίτητα εργαλεία για κάθε επιχείρηση. Ακολουθώντας τη δική τους, εντυπωσιακή εξέλιξη, οι σύγχρονοι εκτυπωτές/MFPs αποτελούν ένα βασικό εργαλείο collaboration, ψηφιοποίησης και παραγωγικότητας, καθώς είναι ικανοί να εκτελούν πολύπλοκες εργασίες μέσω ειδικών apps απευθείας πάνω στα μηχανήματα.

Σήμερα, που όλο και περισσότερες επιχειρήσεις υιοθετούν το μοντέλο της υβριδικής εργασίας, είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθεωρήσουν και το μοντέλο των εκτυπώσεών τους, το οποίο συχνά αφήνεται χωρίς ουσιαστικό έλεγχο πάνω στα κόστη.

Σχεδιασμένα με γνώμονα την ασφάλεια, την ευελιξία και τη διαχειρισιμότητα με ταυτόχρονη απαλοιφή της πολυπλοκότητας, τα Managed Print Services (MPS) της HP προσφέρουν την ενδεδειγμένη λύση: γνωστά και ως Υπηρεσίες Διαχειριζόμενης Εκτύπωσης, τα MPS της HP μειώνουν τα κόστη, αυξάνουν την παραγωγικότητα, αναβαθμίζουν την ασφάλεια και βελτιώνουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα, εξυπηρετώντας απόλυτα τους εταιρικούς στόχους ESG.
Ειδικότερα, η πλατφόρμα HP Workpath παρέχει προσαρμοσμένες λύσεις εκτύπωσης και σάρωσης, με εφαρμογές που μετατρέπουν πολύπλοκα workflows σε απλά taps επάνω στην οθόνη του εκτυπωτή.

Infinitum – Εξειδικευμένος Συνεργάτης MPS της HP
Η Infinitum διαθέτει μεγάλη εξειδίκευση στον χώρο των MPS, έχοντας στο ενεργητικό της δεκάδες επιτυχημένες εγκαταστάσεις. Χάρη στην πολύχρονη συνεργασία της με την HP, η Infinitum είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις MPS με 100% έλεγχο του συνόλου των εκτυπωτών, καλύπτοντας τις εκάστοτε ανάγκες κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους.
Συνοπτικά, οι λύσεις MPS από την HP και την Infinitum περιλαμβάνουν:
• Επιλογή βέλτιστων συσκευών
• Άμεση αναπλήρωση αναλωσίμων
• Απομακρυσμένο monitoring
• Διαχείριση και reporting εκτυπώσεων
• Τεχνική υποστήριξη με προκαθορισμένο SLA
Ταυτόχρονα, οι HP και Infinitum παρέχουν την περιβαλλοντικά πιο βιώσιμη λύση Υπηρεσιών Διαχειριζόμενης Εκτύπωσης, που μάλιστα είναι η πρώτη στον κόσμο με πιστοποίηση ουδέτερου ισοζυγίου άνθρακα!
Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η χρήση Αυθεντικών Αναλώσιμων HP (μελανιού και γραφίτη) διαφυλάσσει την ποιότητα, ασφάλεια και αποδοτικοτητα των εκτυπώσεων σε κάθε πρόγραμμα MPS.

Ένας ακαταμάχητος συνδυασμός από οφέλη
Mια ολοκληρωμένη λύση MPS παρέχει έναν μοναδικό συνδυασμό από οφέλη, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να βελτιστοποιούν τις ροές των εργασιών και τη χρήση του εξοπλισμού τους, με απόλυτο έλεγχο του printing ακόμα και στο σύγχρονο υβριδικό περιβάλλον εργασίας.
Επιλέγοντας μια λύση MPS από την HP και την Infinitum, κάθε επιχείρηση απαλλάσσεται από οποιαδήποτε έγνοια σχετικά με τη διαχείριση των εκτυπώσεών της, από την επιλογή των συσκευών, την εγκατάσταση και τη συντήρησή τους, μέχρι τα αναλώσιμα. Όλα τα παραπάνω εκτελούνται αυτόματα και απομακρυσμένα από την Infinitum, αφήνοντας την επιχείρηση να ασχοληθεί αποκλειστικά με την ανάπτυξη και εξέλιξή της.

Επικοινωνήστε με την Infinitum ώστε μαζί να αναλύσετε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουν την λύση MPS που ταιριάζει στην επιχείρησή σας.