Η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων ανέδειξε τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Intralot, “Manager of the Year 2013”.

Υπό την ηγεσία του κ. Αντωνόπουλου, η Intralot έχει επιτύχει τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών και έχει αναδειχθεί σε ηγέτιδα εταιρεία του κλάδου με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο έργων σε 57 κράτη και στις πέντε ηπείρους με περισσότερους από 5.700 εργαζόμενους και με κύκλο εργασιών που ξεπερνά το €1,5δισ. (το 95% εκτός Ελλάδος). Κατά την τελετή βράβευσης, ο κ. Αντωνόπουλος, δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά την ΕΕΔΕ για τη σημαντική αυτή διάκριση. O θεσμός του “Manager of the Year” αποτελεί μια πρωτοβουλία που αναδεικνύει και επιβραβεύει την υγιή επιχειρηματικότητα.

Η επαγγελματική μου πορεία χαρακτηρίζεται από εξωστρέφεια και είναι συνυφασμένη με την πορεία μιας μεγάλης εταιρείας, της Intralot, που με σκληρή ομαδική προσπάθεια κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή του κλάδου τυχερών παιχνιδιών παγκοσμίως. Βασικό συστατικό αυτής της επιτυχίας είναι οι άνθρωποι της Intralot και στο πρόσωπό μου σήμερα βραβεύονται και οι εργαζόμενοι της εταιρείας». Ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος είναι ιδρυτικό στέλεχος και μέτοχος της Intralot και κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου από το 1992, έτος σύστασης της εταιρείας. Ξεκίνησε την καριέρα του σε σημαντικές βιομηχανικές μονάδες και σε Υπουργεία της χώρας, ενώ ως ενεργό μέλος της επιχειρηματικής κοινότητας συμμετέχει σε διάφορα Επιμελητήρια και Οργανισμούς.