Η 12PM Consulting συνεχίζει την υλοποίηση ενός εξαιρετικού προγράμματος για Project Management.

Ο εν λόγω απογευματινός κύκλος εκπαίδευσης (ένα απόγευμα την βδομάδα 17:30-21:30) αποτελείται από 15 ανεξάρτητες ενότητες που καλύπτουν όλο το γνωστικό αντικείμενο του Project Management. Το πρόγραμμα είναι 75 ώρες συνολικά (60 ώρες διδασκαλίας και 15 ώρες teleconference κάθε Κυριακή βράδυ) και διαρκεί συνολικά 13 εβδομάδες. Το πρόγραμμα καλύπτει την ύλη δύο workshops: 1) Project Management Basics και 2) PMP Exam Preparation. Η υλοποίηση γίνεται στο ΑΙΘΡΙΟ Εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, 300m από το δαχτυλίδι.

Το κόστος εκπαίδευσης του προγράμματος είναι 1.200€ συν το κόστος του εκπαιδευτικού υλικού που είναι 675€ (6 βιβλία 3.200 σελίδων και το software εξομοίωσης της πιστοποίησης PMP). Στο τέλος οι καταρτιζόμενοι μπορούν να πιστοποιηθούν κατά «Project Management Professional – PMP®» που αποδίδει τις υψηλότερες αποδοχές παγκοσμίως: $101.695 ανά έτος.

Επίσης, έχουν προγραμματισθεί τα workshops σε Project Management: Project Management Basics, PMP Preparation, Agile Project Management, Building a Project Management Office – PMO, IT Project Management χρήση του PMBOK και του MSF, Project Risk Management, Project Quality Management Workshop, Project Human Resource Management Workshop και Project Communications Management Workshop.

Πληροφορίες: Σταυρούλα Παναγιωταρέα, [email protected], τηλ. 210-61.000.61.