Η Data Communication πραγματοποίησε ένα ακόμη βήμα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό του σύγχρονου λογιστικού γραφείου – λογιστηρίου επιχείρησης, βελτιώνοντας τη δυναμική των υπηρεσιών DC Cloud Accounting που ήδη προσφέρει στον κλάδο, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες, υποδομές και μεθοδολογία αιχμής.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία παρουσίασε πρόσφατα το DC Scan4all, μία αυτόνομη cloud υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης για την αυτόματη αναγνώριση και καταχώρηση ψηφιοποιημένων παραστατικών. H υπηρεσία λειτουργεί ανεξάρτητα από το λογιστικό πρόγραμμα που χρησιμοποιεί ο λογιστής και υπόσχεται 100% επιτυχή αναγνώριση όλων των παραστατικών, χωρίς περιορισμούς.

Με την αξιοποίηση της λύσης DC Scan4all, κάθε λογιστικό γραφείο/λογιστήριο επιχείρησης έχει τη δυνατότητα να εντάξει την υπηρεσία DC Scan στις καθημερινές εργασίες του και να επωφεληθεί από σημαντικά οφέλη, όπως οικονομία χρόνου από την καταχώρηση παραστατικών έως και 92%, μηδενισμό λαθών πληκτρολόγησης και περιορισμό των ελέγχων. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τη χρήση της δυνατότητας μαζικής καταχώρησης ομοειδών παραστατικών, καθώς και της ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης παραστατικών οδηγούν σε συνολική αύξηση της παραγωγικότητας πάνω από 95%.

Το DC Scan4all δεν απαιτεί επενδύσεις σε εξοπλισμό ή υποδομές, καθώς για τη λειτουργία του χρειάζεται μόνο ένα scanner και σύνδεση στο Internet. Η υπηρεσία αναβαθμίζεται αυτόματα στο cloud και παρέχεται με ευέλικτη pay as you go χρέωση, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης της μόνο για συγκεκριμένους πελάτες ή για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.