Με επιτυχία στέφθηκε το executive workshop «Future Technologies in Logistics» που συνδιοργάνωσε η Mobile Technology με το διεθνή οίκο Honeywell, υπό την αιγίδα του ΣΕΒ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου στο ξενοδοχείο Grand Hyatt και την επισκέφθηκαν 100 περίπου στελέχη επιχειρήσεων, που είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους μιας εταιρείας που πρωταγωνιστεί στην παγκόσμια αγορά logistics για τις καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα της. Κατά τη διάρκεια της σύντομης εισαγωγής του, ο Ανδρέας Ζερβός, COO της Mobile Technology, αναφέρθηκε στη μακροχρόνια και στενή συνεργασία με τη Honeywell, γεγονός που επίσης συνέβαλε στη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης.

Πιο συγκεκριμένα, η Mobile Technology αποτελεί Platinum Performance Partner της Honeywell και εκπροσωπεί τον οίκο στους τομείς Productivity και Voice, ενώ προσεχώς θα επεκταθεί στο Industrial Cybersecurity και στα Commercial drones, λανσάροντας αντίστοιχες λύσεις στην ελληνική αγορά. 
Ακολούθησε παρουσίαση από τον Patrick Shuey, Customer Experience Excellence Leader της Honeywell Guided Workflow Solutions και στη συνέχεια ο Bertrand Collongy, Region Sales Director South & East Europe & CIS Countries, εστίασε στην τεχνολογία Voice και στα μετρήσιμα αποτελέσματά της.

Ο John Carenbauer, Product Marketing Manager Voice Solutions, αποκάλυψε τα μελλοντικά σχέδια του οίκου, ενώ ο κύκλος των παρουσιάσεων ολοκληρώθηκε με τον Δημήτρη Ταχματζίδη, Προϊστάμενο Ανάπτυξης Εφαρμογών Εφοδιαστικής Αλυσίδας της METRO AEBE, ο οποίος παρουσίασε τα πρώτα αποτελέσματα της «Πιλοτικής εφαρμογής Voice Picking στο Κέντρο Διανομής της Metro» και απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού, μαζί με τους υπόλοιπους ομιλητές.