Με φορητούς υπολογιστές ScanPal EDA52 της Honeywell θα εξοπλιστούν τα 120 καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Metro στην Ελλάδα, μέσω της Mobile Technology, Platinum Performance Partner της Honeywell, στο πλαίσιο των ενεργειών της ελληνικής αλυσίδας για τον ψηφιακό της μετασχηματισμό. Με τη λύση αυτή, οι υπάλληλοι των καταστημάτων θα αποκτήσουν πρόσβαση σε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, που θα τους επιτρέψει να πληροφορήσουν άμεσα τον πελάτη για το πού βρίσκεται κάποιο προϊόν ή αν κάποιο προϊόν έχει εξαντληθεί, χωρίς να χρειαστεί να απομακρυνθεί από κοντά του.

«Αναζητούσαμε μία αξιόπιστη λύση hardware για να βοηθήσουμε τους υπαλλήλους μας να πραγματοποιούν καθημερινές εργασίες, και το ScanPal EDA52 της Honeywell δίνει στην ομάδα μας ένα εργαλείο για να πετύχουμε την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών που περιμένουν οι πελάτες μας», δήλωσε ο Γιώργος Βουτυράς,  Διευθυντής Οργάνωσης και Πληροφορικής της Metro.

«Έξυπνο» εργαλείο
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Honeywell, η πανδημία έχει επιταχύνει την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου παγκοσμίως, υποχρεώνοντας πολλές επιχειρήσεις του λιανεμπορίου να αναζητήσουν επιλογές που ικανοποιούν τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών. Οι φορητοί υπολογιστές αποτελούν σημαντικά εργαλεία στα χέρια των επιχειρήσεων και των εργαζομένων τους για να μπορούν να δουλεύουν ταχύτερα, πιο έξυπνα και πιο αποτελεσματικά. Με τις συσκευές αυτές, οι εργαζόμενοι έχουν πρόσβαση σε δεδομένα σκανάροντας barcodes, μπορούν να πραγματοποιήσουν εργασίες μέσω λύσεων που λειτουργούν με φωνητικές εντολές, καθώς και να επικοινωνούν με τους συναδέλφους τους, ώστε να βεβαιωθούν ότι οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί.

«Επιχειρήσεις τροφίμων όπως η Metro χρειάζονται φορητές συσκευές που μπορούν να τις βοηθήσουν να επιτύχουν μία συνεπή, υψηλής ποιότητας διακαναλική εμπειρία στους πελάτες τους. Ο φορητός υπολογιστής ScanPal EDA52 είναι κάτι πολύ παραπάνω από μία απλή συσκευή – είναι μία πλήρης λύση που βοηθά τους εργαζόμενους στο λιανεμπόριο να επιτύχουν μία άψογη εμπειρία στους πελάτες όλη τη μέρα», ανέφερε ο Horst Mollik, GM Europe Productivity Solutions & Services, Honeywell.